ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پرسش پیرامون درخت مورد آمریکایی

FOURTH RETURN
05-05-2014, 17:12
من هر چی توی نت گشتم چیزی درباره این درخت پیدا نکردم منظورم اون موردی نیست که برگهاش معطره ها ربطی هم به اون نداره به جز نامش این یه درخت نسبتا تازه هست در ایران نمیدونم از کجا وارد شده بعضیا میگن آفریقایی هست بعضی ها میگن آمریکایی درخت بزرگی هم هست که در استانهای گرمسیر برای فضای سبز کشت میشه

V E S T A
05-05-2014, 18:37
من هر چی توی نت گشتم چیزی درباره این درخت پیدا نکردم منظورم اون موردی نیست که برگهاش معطره ها ربطی هم به اون نداره به جز نامش این یه درخت نسبتا تازه هست در ایران نمیدونم از کجا وارد شده بعضیا میگن آفریقایی هست بعضی ها میگن آمریکایی درخت بزرگی هم هست که در استانهای گرمسیر برای فضای سبز کشت میشه

اگر دسترسی دارین یه عکس از گیاه بذارین

تعداد زیادی درخت وجود داره که بومی آمریکا یا آفریقا هستن

این درخت رو کجا دیدین با چه آب و هوایی ؟ نام اصلی و یا انگلیسی ویا نام علمی درخت چی هست ؟

علت تشابه اسمی این درخت با درخت مورد یا مورت چی بوده ؟

ویژگی های درخت مثل نوع برگ ها، ضخامت برگها ، رنگ برگ ها ، باریکی و پهنی برگ ها ،خزان پذیری درخت و عمر و ارتفاع درخت و غیره به چه صورت هست ؟

FOURTH RETURN
07-05-2014, 20:14
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

FOURTH RETURN
07-05-2014, 20:22
این درخت کمتر از دو دهه هست که وارد ایران شده و تو ده سال گذشته بطور گسترده در مناطق جنوبی و گرمسیر مثل خوزستان برای جنگلکاری و فضای سبز کشت میشه و بخاطر نموی پرشتاب و اندازه بزرگی که درخت به اون میرسه و همچنین پایداری در برابر شوری خاک و خشکی داره همه رقبا از جمله اوکالیپتوس و گونه های بومی رو کنار میزنه و اگه این روند ادامه پیدا کنه به ضرر گونه های بومی تمام میشه و باید گونه های بومی هم در کنار این درخت کشت بشن ضمنا درباره نام درخت احتمالا اینجا اشتباه به مورد آمریکایی نامیده شده چون هیچ ربطی به درخت معطر مورد نداره البته یه گونه مورد به اسم مورد شیشه شور هم در خوزستان کشت میشه که فکر کنم نام اون رو به اشباه گذاشتن روی این درخت چون نام علمی درخت شیشه شور مورد آمریکایی هست

V E S T A
08-05-2014, 13:40
این درخت شباهت خیلی زیادی به اکالیپتوس داره و من فکر میکنم یکی از گونه های اکالیپتوس هست که بومی آمریکا یا آفریقاست .

مشابه اکالیپتوس ( Eucalyptus) از راسته موردسانان (Myrtales) و خانواد مورت (مورد Myrtaceae ) هست احتمالا برای همین نام مورد آمریکایی داره .

Eucalyptus

درخت بطری شور Callistemon citrinus ، هم از خانواده Myrtaceae (مورد) هست همه این درخت ها جنس های متفاوت از یک خانواده هستن.

soroosh_cz
08-05-2014, 15:31
ما به این درخت میگیم "کانیکارپوس" تو نت گشتم، میشه "Conocarpus" که توی مناطق جنوبی به خاطر مقاومت بالایی که داران در برابر گرما، خیلی زیاد کاشته میشه اخیرا. رشد خیلی سریعی هم دارن. تقریبا هم میشه گفت هیچ وقت کامل برگهاش زرد نمیشه.

V E S T A
08-05-2014, 16:02
بله از نظر توضیحاتی که درباره مقاومت گیاه داده شد به کنوکارپوس هم شباهت داره ( کنو کارپوس هم از راسته مورد سانان ) و بومی امریکاس ممکنه کنوکارپوس باشه

ولی تفاوت هایی هم با عکسی که گذاشتن داره در کنوکارپوس برگها به صورت تخم مرغی و یا بیضوی است شاخ و برگ های کنوکارپوس معمولا از قسمت پایین تنه درخت رشد میکنه و تراکم برگ ها هم خیلی زیاد هست و زمان شب هم این درخت بوی نامطبوعی پخش می کنه ..

soroosh_cz
08-05-2014, 16:15
اون درخت هم بوی نامطبوعی داره، ولی نه همیشه، اوایل بهار، وقتی که گل میکنه، از نوک سوزنی برگهاش هم شیره ای غلیظ و شفاف بیرون میاد که شیرین هست و بو میده کمی، و حشره ها علاقه ی خیلی زیادی به اون شیره دارن.

FOURTH RETURN
08-05-2014, 17:24
ما به این درخت میگیم "کانیکارپوس" تو نت گشتم، میشه "Conocarpus" که توی مناطق جنوبی به خاطر مقاومت بالایی که داران در برابر گرما، خیلی زیاد کاشته میشه اخیرا. رشد خیلی سریعی هم دارن. تقریبا هم میشه گفت هیچ وقت کامل برگهاش زرد نمیشه.

مرسی دوست عزیز بالاخره فهمیدم نام درخت چیه رفتم نام درخت رو سرچ کردم این عکسی که شما گذاشتید یه گونه دیگه از این درخته با نام Conocarpus erectus اما درخت مورد نظر من conocarpus lancifolious نام داره:

ضمنا این گیاه بوی خاصی نداره اصلا اینجا فکر کنم چون نام گیاه سخته میگن مورد آمریکایی مورد آمریکایی همون درخت شیشه شور هست گه گلهای خوشه ای قرمز داره

شما خودتون جنوب میشینید؟ احتمالا توی شمال کشور هم بشه این درخت رو کاشت در مورد مناطق سردسیر رو نمیدونم وضعش چطوره اما این درخت سختجونی که من دیدم ازش بعید هم نیست
این درخت رو اگه از وقتی نهال کوچیکیه دست نزنن و هرس نکنن به شکل هرمی زیبایی رشد میکنه البته معمولا این درخت رو هرس میکنن تا هرمش باریکتر بشه مثل اون عکسی که گذاشتید این یه درخت آفریقایی هست ربطی به آمریکا نداره

FOURTH RETURN
08-05-2014, 22:21
اینم یه زیرگونه دیگه از کونوکارپوس ارکتوس با برگهای زیبای خاکستری که البته من از اینها توی ایران ندیدم :

Conocarpus erectus var. sericeus

soroosh_cz
08-05-2014, 22:57
مرسی دوست عزیز بالاخره فهمیدم نام درخت چیه رفتم نام درخت رو سرچ کردم این عکسی که شما گذاشتید یه گونه دیگه از این درخته با نام Conocarpus erectus اما درخت مورد نظر من conocarpus lancifolious نام داره:

ضمنا این گیاه بوی خاصی نداره اصلا اینجا فکر کنم چون نام گیاه سخته میگن مورد آمریکایی مورد آمریکایی همون درخت شیشه شور هست گه گلهای خوشه ای قرمز داره

شما خودتون جنوب میشینید؟ احتمالا توی شمال کشور هم بشه این درخت رو کاشت در مورد مناطق سردسیر رو نمیدونم وضعش چطوره اما این درخت سختجونی که من دیدم ازش بعید هم نیست
این درخت رو اگه از وقتی نهال کوچیکیه دست نزنن و هرس نکنن به شکل هرمی زیبایی رشد میکنه البته معمولا این درخت رو هرس میکنن تا هرمش باریکتر بشه مثل اون عکسی که گذاشتید این یه درخت آفریقایی هست ربطی به آمریکا نداره

من خوزستانم. تو این فصل از سال بویی نمیده، فصل تولیدمثل(نمیدونم بش چی میگن، گرده افشانی ؟) یه شیره ی شفاف از برگ هاش خارج میشه که چسبناکه و شیرین و شبها کمی بو میده(نه که بوی بدی بده، یه گازی تولید میکنه که آدم اذیت میشه از استنشاقش).

من فکر کنم تویسرکان هم دیدم از این درخت ها کاشتن، خیلی مطمئن نیستم ولی این به قول شما سختجونیش، بخاطر اینه که با تمام توان خاک رو خالی میکنه از آب تا مواد معدنی... یعنی توصیه میکنن کنار درخت هایی که به توان این درخت نیستن، کاشته نشه.
درخت خیلی سریع رشد میکنه و بهتره زیرش هرس بشه(البته اگر بخاطر سایه میخوانش).

از این درخت ها تو خوزستان تو شهرداری ها خیلی زیاد پیدا میشه... یعنی برای فروش و ... روز درختکاری هم رایگان میدادن.

FOURTH RETURN
08-05-2014, 23:38
من خوزستانم. تو این فصل از سال بویی نمیده، فصل تولیدمثل(نمیدونم بش چی میگن، گرده افشانی ؟) یه شیره ی شفاف از برگ هاش خارج میشه که چسبناکه و شیرین و شبها کمی بو میده(نه که بوی بدی بده، یه گازی تولید میکنه که آدم اذیت میشه از استنشاقش).

من فکر کنم تویسرکان هم دیدم از این درخت ها کاشتن، خیلی مطمئن نیستم ولی این به قول شما سختجونیش، بخاطر اینه که با تمام توان خاک رو خالی میکنه از آب تا مواد معدنی... یعنی توصیه میکنن کنار درخت هایی که به توان این درخت نیستن، کاشته نشه.
درخت خیلی سریع رشد میکنه و بهتره زیرش هرس بشه(البته اگر بخاطر سایه میخوانش).

از این درخت ها تو خوزستان تو شهرداری ها خیلی زیاد پیدا میشه... یعنی برای فروش و ... روز درختکاری هم رایگان میدادن.

آره خیلی ریشه هاش هم نیرومنده هم بسیار در سطح خاک گسترده میشه مانند اینکه تو خاک چند لایه توری فلزی بذاری بعد بینشون رو با خاک پر کنی اصلا پایین این درخت کلنگ رو بزنی تو خاک فرو نمیره انگار بتون آرمس:n09: من خودم یه نارنج و شیشه شور کاشتم کنارش اصلا رشد نمیکنن من تا حالا متوجه بوش نشدم اما بنظر من برای جنگلکاری درخت بیعار بهتره چون میوه های غلافی شکلش خوراک سمداران میشه و شاید روزی بشه با جنگلکاری نسل گوزن زرد رو احیا کرد