ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فعالیت زیاد هارد

Numancia
05-05-2014, 08:29
این هارد 500 گیگ ساتای سامسونگ ما یک مدتی خیلی خوب کار کرد ولی جدیدا شروع میکنه به فعالیت های بیمورد
بیشتر اوقات معمولی رفتار میکنه و خوبه ولی مثلا وسط کار بصورت سنگین کار میکنه و یک صفحه معمولی رو نمیتونم اسکرول کنم
درایو ویندوز رو تغییر دادم یکی دوماهی خوب شد ولی باز داره شروع میکنه
از نظر انتی ویروس هم کاملا مطمئن و بروز هستم

Numancia
05-05-2014, 08:53
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

tosan622
05-05-2014, 09:16
اگه با iobit smart defrag دبفرگش کنید احتمالا یه کم بهتر میشه. با hd tune pro هم چکش کنید ببینید مشکلی نداشته باشه.از لحاظ داشتن bad sector هم چکش کنید. این مورد برای 3 تا کامپیوتر من هم پیش اومده. این کارها رو انجام دادم بکمی بهتر شد . در ضمن امکان داره مواقعی که احساس کندی میکنید آنتی ویروستون یا یک نرم افزار دیگه در حال استفاده از هارد باشه .البته در اینصورت هم خیلی توجیه درستی نیستش ولی مواقعی که آنتی ویروس در حال اسکن کردنه یه کمی سرعت هارد پایین میاد.

tosan622
05-05-2014, 09:20
توی این تصویری که گذاشتین مشخصه هارد مشکل داره. البته فکر نمیکنم به این زودیها از کار بیوفته . ولی بهتره به فکر بک آپ و عوض کردنش باشید.

Numancia
05-05-2014, 10:34
اون مشکل رو نمیشه حل کرد؟
هازد خیلی وقته داره کار میکنه اما کوچکترین ضربه ای نخورده

یک برنامه ی خاص نیست
خودم که مانیتور میکنم بیشتر اوقات فایل های سیستمی هستند
و بعضی اوقات مثل idm یا هرچیزی میتونه باشه که درگیر میکنه و حالت راییتینگ میگیره
ویندوز 8 داشتم یک سال
بعد تبدیلش کردم به 8.1 تا چند ماه خوب بود که به این مشکل فعالیت هارد برخوردم
تمام برنامه ها و انتی ویروس هارو پاک کردم و نصب کردم که ببینم مشکل از کجاست که در نهایت بخاطر یک فایروال که درست نصب نمیشد بلو اسکرین گرفتم
بعد
یکی دوماه پیش 8.1 رو مستقیم نصب کردم تو یک درایو دیگه خیلی خوب بود و فکر کردم شاید اون درایو از بس ویندوز ریختیم و کار کردیم مشکل پیدا کرده تا اینکه دیروز باز به مشکل فعالیت بیمورد هارد در درایو جدید برخورد کردم

این مشکل همیشگی نیست و بیشتر اوقات هارد عادی و معمولی رفتار میکنه اما گاهی اوقات بخاطر یک برنامه کوچیک حسابی درگیر میشه
اما مثلا همین ارور اسکنی که داشتم انجام میدادم همراهش بازی هم میکردم هیچ لگی نداشتم!

tosan622
05-05-2014, 12:16
فکر نکنم کاری بشه انجام داد. البته احتمالا تا مدتها به کارش ادامه میده. ولی باید بک آپ تهیه کنید تا در صورت از کار افتادن اطلاعاتتون از بین نره. مال من 2 ساله با کندی وحشتناک داره کار میکنه. البته مال من یه کمی مشکل فنیش متفاوته (توی spin retry count و interface crc error count مشکل دارم).

N A V A R O
05-05-2014, 12:26
سلام

دمای ان را کاهش دهید.

Numancia
05-05-2014, 20:05
تاجایی که تونستم درایو رو خالی کردم و مشکل حل شد!
فکر کنم یک منطقه خراب و ممنوعه روی هاردم هست که وقتی دیتا روش بشینه دچار مشکل میشم!

حالا این خرابی احتمال گسترش داره؟ وقابل تعمیر هست؟

vissoto
05-05-2014, 20:14
شاید موضوع به defrag نبودن درایوها مربوط باشد.

Numancia
06-05-2014, 06:03
شاید موضوع به defrag نبودن درایوها مربوط باشد.

نه دیفرگ انجام داده بودم با برنامه ها

----------------------

برای اطمینان دوباره درایو رو پر کردم و باز مشکل پدیدار شد و هارد بیمورد فعالیت میکرد و انگار زور میزد!
دوباره خالی کردم درست شد!

paket
07-05-2014, 08:29
اساتید این عکس متعلق به هارد 1 ترا هیتاچی هستش
من قبلا هاردم 250 مکستور بوده کاملا بی صدا حالا که 1 ترا خریدم یه نمه صدا داره موقعی که کپی میکنم چیزی روش ایا طبیعیه ؟؟ یا هارد ها موقع کپی یه صدایی بخصوص دارن !!!
شرمنده که اینجا پرسیدم سوالمو.

Sent from my iPhone5S using Tapatalk

vissoto
07-05-2014, 08:40
سلام

اگر سرعت کپی ان بالاتر از هارد قبلی شماست ؛ مشکلی ندارد.

در نرم افزار HD TUNE قسمت info چک کنید اگر از automatic acoustic managment پشتیبانی می کند.در بخشAAM ان را کاهش و set نمایید.

اگر هم پشتیبانی نمی کند که باید با صدای ان کنار بیایید.

با مسئولیت خودتان

paket
07-05-2014, 08:53
بله هاردش سرعت اسپیدش بالای 70 مگا بیت هستش که قبلی 25 بود
تیکش رو بزنم ؟
مشکلی پیش نمیاد ؟

N A V A R O
07-05-2014, 09:15
سلام

هارد شما از AAM پشتیبانی نمی کند.

پس نمی توانید از این روش استفاده نمایید(جهت تست مشکلی نداره و لی تنظیمات save نمی شوند.)

(البته استفاده از AAM به معنای کاهش نویز هارد در قبال کاهش اندک کارایی ان است و کاهش صدا رایگان نیست!:n02:)

milkyway1
07-05-2014, 21:10
آقا من هارد مکستور دارم که شش هفت سال پیش خریدم.هنوز سر حاله ولی یه هارد سامسونگ خریدم یکی دو سال کار کرد به مشکل خورد.

Sent from my GT-I9305 using Tapatalk

paket
07-05-2014, 21:33
آقا من هارد مکستور دارم که شش هفت سال پیش خریدم.هنوز سر حاله ولی یه هارد سامسونگ خریدم یکی دو سال کار کرد به مشکل خورد.

مکستور عالیه داداش . منم یه 250 دارم الان 6 ساله مثه بلدوزر کار میکنه بدون کوچکترین صدا

milkyway1
07-05-2014, 21:46
الان مکستور بهتره یا وسترن دیجیتال !؟
چون شنیدم میگن وسترن هم مارک خوبیه .

paket
07-05-2014, 21:53
الان مکستور بهتره یا وسترن دیجیتال !؟
چون شنیدم میگن وسترن هم مارک خوبیه .

اره خوبه اما بنظرم به مکستور اصلی نمیرسه البته نظر شخصیمه.