مشاهده نسخه کامل
: استفاده از قدرت گرافیک انودیا بجای پردازنده
سلام
میگم روشی وجود داره ما از قدرت کارت گرافیک انودیا توی رندر استفاده کنیم؟
من یه جایی خوندم قدرتش خیلی بیشتر از cpu هست چرا تا حالا فکری بحالش نکردن؟
L͠øneWolf
04-05-2014, 14:53
GPU قدرت خیلی بالایی دارن. ولی برای نوع دیگه ای از رندر (رستریزیشن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شطرنجیسازی)) طراحی شدن. به خاطر تفاوتی که رندر ری تریسینگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (که تو انیمیشن استفاده می شه) با رستریزیشن (که تو بازی استفاده می شه) این قدرت بالا خیلی زیاد در حد بازی سرعتو بالا نمی بره. کلا ریتریسینگ و GPU به خاطر موازی سازی مناسب همدیگن، ولی مشکلات دیگه ای هم وجود داره.
به هر حال رندرینگ انجین با GPU داریم. مثل Iray یا Vray RT
سلام تشکر
خب این iray که گفتین توی منتال هست درسته؟قدرتش چقدر متفات تر است از رندر معمولی یعنی با توجه به مطلبی که بالا گفتین محسوس هست؟
اگه سرعت و بهبود میده مراحل کار با اون چطوری هست؟
من با مایا 2012 کار میکنم
Lord-Voldemort
04-05-2014, 15:18
باید از یه انجین gpu base استفاده کنید. مثل maxwell ولی وی ری خودش با cpu کار می کنه ولی vray rt با gpu هم کار می کنه .
-
من زیاد تو این مبحث وارد نیستم و برای همین وارد این بحث نمی شم:n02:
-
اینجا کاملا صحبت شده در بارش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و دو تا صفحه ی بعدش
موفق باشین.:n16:
L͠øneWolf
04-05-2014, 15:22
Iray مثل منتال ری هست که باید پلاگینش نصب بشه.
البته Iray رو کارتهای nVidia کار می کنه. vray rt هم یه مجموعه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از کارت ها رو پشتیبانی می کنه.
شخصا امتحان نکردم.
ehsan_wwe
04-05-2014, 17:45
هر برنامه ای که با cuda بتونه compile بشه رو GPU پراسس (process ) میشه
نمیشه هم گفت GPU قوی تره از CPU هرکی گفته حرف مفت زده یا تبلیغ کرده ولی خوب CPU درگیر تره از GPU بهترین انجین ها انجین های ترکیبیه
راستی ربطی به nvdia بودن نداره ها :n16:
Lord-Voldemort
04-05-2014, 18:23
نمیشه هم گفت GPU قوی تره از CPU هرکی گفته حرف مفت زده یا تبلیغ کرده ولی خوب CPU درگیر تره از GPU بهترین انجین ها انجین های ترکیبیه
با احترام احسان جان بجز خط اول
بقیش رو اشتباه کردی
gpu از cpu قویتره (این لینک رو ببیند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
برای اینکه واقعا ببیند چه فرقی داره این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یه کلیپ گزاشتم ببین.
و اون تکه آخرش رو هم فکر کنم یه ربطی داشته باشه ، البته من زیاد تو بحث سخت افزار هم وارد نیستم ولی میدونم کارت های گرافیک nvdia این قدرت رو دارن :n13: یه چیزی تو همین مایه ها :n02:
:n16:
L͠øneWolf
04-05-2014, 18:24
ehsan_wwe عزیز، ترجیح می دم اول مخالفت کنم، بعدم یه سوال بپرسم.
فلاپس جی پی یو کلا بالاتر از سی پی یو هست. این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])مال 2010. دلیلیم نمی بینم تو این چهار سال جابه جا شده باشه.
بعدم مگه کارتای ATI از CUDA پشتیبانی می کنن؟
خب بهترین موتور رندر برای حالت ترکیبی توی مایا چیه من خیلی لازم دارم
این iray چطوری فعال میشه ؟
من هر چی میگردم توی تنظیمات و اینا نیستش !(من مایا 2012 دارم)
ehsan_wwe
05-05-2014, 17:30
با احترام احسان جان بجز خط اول
بقیش رو اشتباه کردی
gpu از cpu قویتره (این لینک رو ببیند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
برای اینکه واقعا ببیند چه فرقی داره این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یه کلیپ گزاشتم ببین.
و اون تکه آخرش رو هم فکر کنم یه ربطی داشته باشه ، البته من زیاد تو بحث سخت افزار هم وارد نیستم ولی میدونم کارت های گرافیک nvdia این قدرت رو دارن :n13: یه چیزی تو همین مایه ها :n02:
:n16:
سلام ممنون برا لینکا ولی همونطور که گفتم تبلیغه
cuda کامپایلرش بهینه تره و معمولا برنامه هایی که براش مینویسن بهینه تر هستن چون جدید تر دارن تولید میشن این بهینه بودن باعث تفاوت میشه ولی تو حالت کلی
الان من برات یه
سی پی یو xeon 3040 رو مقایسه میکنم
7.44 مگاهرتز سرعت کلاک داره (چون چهار هسته داره)
ولی کودا 2.2 زیر 2 مگاهرتز سرعت کلاک داره
از این تبلیغ ها تو بازار سخت افزار خیلی زیاده مثل مانیتور LED که دروغ محضه و همون LCD هست فقط لامپ تصویرش از کاتودی میشه led یک دونه LED همین :دی نه تاثییری تو کیفیت داره نه چیز دیگه یی فقط عمرش بیشتره
ehsan_wwe عزیز، ترجیح می دم اول مخالفت کنم، بعدم یه سوال بپرسم.
بعدم مگه کارتای ATI از CUDA پشتیبانی می کنن؟
فلاپس جی پی یو کلا بالاتر از سی پی یو هست. این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])مال 2010. دلیلیم نمی بینم تو این چهار سال جابه جا شده باشه.
در مورذ ATI کودا مهم نیست کودا یک مفسره که خود ان وی دیا داده شما خودتون میتونید بدون اون هم برای جی پی یو کامپایل بگیرید و 100% هم AMD برای ATI ها هم از این چیزا داده
کلا علت سرعت بالا GPU سوای تبلیغات بهینه بودن کامپایلره نه GPU
تکنولوژی GPU و پایپلاینش همونی که رو ARM7 و intello x86 و AMD و هست
و بقیه اش تبلیغه :n12:
راستی من برای جی پی یو برنامه ساختم
ehsan_wwe
05-05-2014, 17:33
خب بهترین موتور رندر برای حالت ترکیبی توی مایا چیه من خیلی لازم دارم
این iray چطوری فعال میشه ؟
من هر چی میگردم توی تنظیمات و اینا نیستش !
مایا یکی از برنامه های خیلی گرون قیمته و همه چیش پولیه تو تنظیمات نیست باید دانلود کنی اینجور چیز هارو
حالا خیالت رو راحت میکنم از vray استفاده کن یکی از برنامه نویس های Vray دوستمه و بارها سر GPU باهاش بحث کردم همیشه میگه اگه CPU بهتر نبود 100% سویچ میکردیم رو GPU
پس خیالت رو از CPU راحت باشه
برو Vray رو بگیر (کرکش مکافات داره پیدا کردنش) بعد به دنیای رندر قدم میزاری:n12:
در مورز ترکیبی هم نمیدونم کسی تا حالا ساخته یا نه ولی من از لحاظ تئوری گفتم
Lord-Voldemort
06-05-2014, 14:39
cuda کامپایلرش بهینه تره و معمولا برنامه هایی که براش مینویسن بهینه تر هستن چون جدید تر دارن تولید میشن این بهینه بودن باعث تفاوت میشه ولی تو حالت کلی
الان من برات یه
از این تبلیغ ها تو بازار سخت افزار خیلی زیاده مثل مانیتور LED که دروغ محضه و همون LCD هست فقط لامپ تصویرش از کاتودی میشه led یک دونه LED همین :دی نه تاثییری تو کیفیت داره نه چیز دیگه یی فقط عمرش بیشتره
در مورذ ATI کودا مهم نیست کودا یک مفسره که خود ان وی دیا داده شما خودتون میتونید بدون اون هم برای جی پی یو کامپایل بگیرید و 100% هم AMD برای ATI ها هم از این چیزا داده
لینکا رو دیدی :n24: تبلیغه:n24: وقتی داره بصورت ریل تایم ، تست می کنه چیزی رو که شاید ساعت ها باید وقت بزاره تا cpu ثانیه به ثانیش رو محاسبه کنه ، اون وقت هنوز تبلیغه .
:n24:
سلام
خب رفتم با اون لینک هایی که دادین یه چیزایی متوجه شدم
اول یه فایل dll از iray دانلود می کنیم
بعد اونو توی مایا bin کپی میکنیم
بعد توی اسکریپت مایا بهش یه دستور mel میدیم و اجراش می کنیم
کارت گرافیکم فقط انودیا قبول میکنه چون iray مال انودیا است و از کودا استفاده میکنه
اما الان هر کاری میکنم باید توی render setting منتال کزینه رندر تحت اون بیاد ظاهر نمیشه نمی دونم چرا؟
اینم فایل iray.dll
و اینجا هم گفته چه کار باید بکینم شما بخونین بهتر متوجه میشین لابد ...
ehsan_wwe
06-05-2014, 16:46
لینکا رو دیدی :n24: تبلیغه:n24: وقتی داره بصورت ریل تایم ، تست می کنه چیزی رو که شاید ساعت ها باید وقت بزاره تا cpu ثانیه به ثانیش رو محاسبه کنه ، اون وقت هنوز تبلیغه .
خوب داره تبلیغ میکنه دیگه
بیاد من براش تست بگیرم اگه CPU سریع تر نبود :دی
میگم تست کردم اینو خودم برا Cuda برنامه نوشتم :n02:
اون لینکا شاید برای CUDA اوپتیماز بودن قدیما این مورد ها خیلی بود اگه یادت باشه بازی revolte رو AMD سریع تر اجرا میشد در صورتی که رو intell کند تر این یعنی AMD سریع تره ؟
Lord-Voldemort
06-05-2014, 17:08
خوب داره تبلیغ میکنه دیگه
بیاد من براش تست بگیرم اگه CPU سریع تر نبود :دی
میگم تست کردم اینو خودم برا Cuda برنامه نوشتم :n02:
اون لینکا شاید برای CUDA اوپتیماز بودن قدیما این مورد ها خیلی بود اگه یادت باشه بازی revolte رو AMD سریع تر اجرا میشد در صورتی که رو intell کند تر این یعنی AMD سریع تره ؟
احسان بگم خدا چیکارت کنه اینا چه ربطی داره ؟
دارم می گم اون چیزی که تو ویدو هست رو شاید ماه ها رندرش طول بکشه ولی اون داره بصورت ریل تایم رندر می کنه
یعنی
1 ثانیه = دربرابر یک هفته !!!:n04::n04::n04:
آیا بازم تبلیغه ؟؟
خیلی ها تایید می کن این حرف منو یعنی اگه تایید هم نکنن اون کلیپ تایید می کنه :n09:
همین آرمان خودمون :n02:
6 تا کارت گرافیک :n04:برای ماین کردن خب اگه cpu قوی تر بود چرا رفته این همه کارت گرافیک بسته ؟؟
دارم می گم اون چیزی که تو ویدو هست رو شاید ماه ها رندرش طول بکشه ولی اون داره بصورت ریل تایم رندر می کنه
یعنی
اینو گفتی یه چیزی یادم افتاد
یه برنامه ای بود که داشت پشت صحنه به انیمیشن پیکسار رو نشون میداد (رفته بودن اتاق رندرشون)
اون کاربرش داشت توضیح میداد که مثلا من الان دارم این کاراکتر رو توی محیط جنگل تست نورپردازی میگیرم
مثلا تنظیمات نور رو که دستکاری کرد ،بعد یه پنجره رو از سمت بغل با موس میکشید روی صحنه و رندرش و رو همون لحظه میدید!...باز دوباره تنظیمات نور رو دستکاری میکرد و بازم هم همون پنجره رندر رو میکشید روش تصویر رندر شدش و رو انا میدید!(البته نه خیلی آنا... مثلا توی چند ثانیه تصویر فیکس میشد!)
البته یادمه گفته بود این برنامه دست نویس خودشون هست !
الان این داشت با GPU رندر میگرفت؟
(بی خیر معلوم نبود چند صد تا کارت کوادرو رو با هم sli کردن که این قدرتی شده!)
ehsan_wwe
06-05-2014, 23:47
یعنی
آیا بازم تبلیغه ؟؟
خیلی ها تایید می کن این حرف منو یعنی اگه تایید هم نکنن اون کلیپ تایید می کنه :n09:
همین آرمان خودمون :n02:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
6 تا کارت گرافیک :n04:برای ماین کردن خب اگه cpu قوی تر بود چرا رفته این همه کارت گرافیک بسته ؟؟
معمولا انیمیشن سازا این کارو میکنن برای اینکه تو عمق دید یه پروژه که تو Viewport رندر میشه بتونن تعداد خیلی زیادی vertex داشته باشن و بتونن تکسچر هایی که روش کار کردن رو ببینن کارت گرافیک فقط برای رندر نیست
منم سرور دارم و میتونم 40 تا کارت گرافیک روش بدم
ولی بجاش 3 تا سی پی یو هشت هسته ای xeon انداختم
تازه فیلتر هوا هم داره :دی خاک روش نمیشینه اما اون کارت گرافیکا به کثافت کشیده میشه
خوب چون انجین رندری که براش نوشته بودن سبک بود ( به اصطلاح بهینه بود ) انجین رندر های سرعت بالای زیادی هستن چه ربطی داره آخه ؟
بعدم گفتم که CUDA سبک اجرا میکنه یعنی بهینه دستورو تبدیل میکنه به دستوری که GPU تشخیصش بده
اگه این بهینگی رو برای CPU انجام بدی اونوقت CPU چند برابر این حالت رو سرعت میگیره
دنیای ما بیشتر از فقط سخت افزاری فقر نرم افزاری داره:n12: امید وارم تونسته باشم منظورمو بگم:n18:
فکر نمیکنم GPU باشه چون GPI محدوده مثلا یه رندر فارم قوی یک ملیون مگاهرتز سرعت داره این یعنی حدود 100 تا سی پی یو i7 یا یک رندر فارم خیلی قوی تر که بهشون میگن استوانه ( به علت افت سرعت تو جابجایی اطلاعات بین CPU ها سیم هارو کوتاه کردن برای همین به صورت یک استوانه در اوده شده ) 100 ملیون مگا هرتز (میشه گیگا دیگه :دی ) سرعت داره
این یعنی 10000 تا CPU آی سون اینتل
این سرور ها به علت مصرف برق بالاشون تو شمال اسکاندیناوی (مثل نروژ) هستن که با سرمای هوا خنک بشن + با گرمای زمین برق خدشونو تولید میکنن
در مورد render farm میتونی سرچ کنی چیزای زیادی هست:n12:
Lord-Voldemort
07-05-2014, 11:09
:n04::n04::n04:
اینو گفتی یه چیزی یادم افتاد
یه برنامه ای بود که داشت پشت صحنه به انیمیشن پیکسار رو نشون میداد (رفته بودن اتاق رندرشون)
اون کاربرش داشت توضیح میداد که مثلا من الان دارم این کاراکتر رو توی محیط جنگل تست نورپردازی میگیرم
مثلا تنظیمات نور رو که دستکاری کرد ،بعد یه پنجره رو از سمت بغل با موس میکشید روی صحنه و رندرش و رو همون لحظه میدید!...باز دوباره تنظیمات نور رو دستکاری میکرد و بازم هم همون پنجره رندر رو میکشید روش تصویر رندر شدش و رو انا میدید!(البته نه خیلی آنا... مثلا توی چند ثانیه تصویر فیکس میشد!)
(بی خیر معلوم نبود چند صد تا کارت کوادرو رو با هم sli کردن که این قدرتی شده!)
خب vray rt هم عین همینه ، حالا چون معلوم نیست داشتن از چه نرم افزاری استفاده می کردن نمیشه دقیق گفت ولی شما توی لینک زیر می تونی vray rt رو ببیینی
و همین طور مقایسه سرعت رندر cpu با gpu
ehsan_wwe
07-05-2014, 20:41
یه رندر انجین که از GPU سریع تره
به اسم mitsuba
تازه از این هم بهینه تر دیده بودم قبلا برای سی پی یو
vray rt به نظر خودت گزینه خوبیه برای رندر نهایی ؟:n26:
L͠øneWolf
07-05-2014, 22:51
الان من برات یه
اون لینکی که دادم خود اینتل داره می گه GPU سریع تره.
ولی اگه قانع نشدی این بنچمارکیه که خودم چند وقت گرفته بودم.
فرقش هست 78 میلی ثانیه در مقابل 2 میلی ثانیه.
برنامه ها دقیقا یکیه. برای جی پی یو اپن جی ال. برای سی پی یو هم جی سی سی.
کدشون هم دقیقا یکیه. هیچ کدومو بهینه سازی نکردم. البته تا جایی که یادم میاد برنامه CPU روی یه هسته مجازی اجرا می شد که اگه اینجورم باشه فرق چندانی نداره...
راستی کسی با OpenRT کار کرده؟ شنیدم یه پروژه هست برای رندر ریتریسینگ بلادرنگ. البته نمی دونم آخرش به کجا رسید....
ehsan_wwe
08-05-2014, 15:14
اون فیلتر بخاطر اینه که تو cpu میاد پیکسل پیکسل تمام محیط رو برسی میکنه و بعد فیلتر میکنه
تو جی پی یو میاد با کمک الگوریتم ژنتیک و حدث گمان دسته ای از پیکل ها رو فیلتر میکنه
اگه وقت کنم یه تریسر ساده براتون میسازم (بدون فیلتر ) که فقط مثلا رنگای آبی یه عکس رو بکنه رنگ سبز
بعد میبینید که جی پی یو تو حالت عادی چقدر طول میده
و سی پی یو چقدر
سلام
من یک سوال برام پیش اومد
کارت گرافیک توی کیفت متریال های رندر تاثیر هم داره؟
مثلا من الان 660 اونودیا گرفتم کیفت بافت ها و رنگها انگار بهتر شدن (شاید میگم)
اینو گفتم چون بنظرم اومد توی بازی ها وقتی یک کارت گرافیک خوب یه بازی رو باندل بکنه بافتهای محیط کیفیت شون محسوس تر از وقتی است که شما یک کارت گرافیک رو بزور بهش بگی تنظیمات اخر رو اجرا کن
منظورم اینه که رندرینگ gpu نسبت به قدرت کارت، کیفیت بالاتری هم میده؟
Lord-Voldemort
09-05-2014, 19:10
سلام
من یک سوال برام پیش اومد
کارت گرافیک توی کیفت متریال های رندر تاثیر هم داره؟
مثلا من الان 660 اونودیا گرفتم کیفت بافت ها و رنگها انگار بهتر شدن (شاید میگم)
اینو گفتم چون بنظرم اومد توی بازی ها وقتی یک کارت گرافیک خوب یه بازی رو باندل بکنه بافتهای محیط کیفیت شون محسوس تر از وقتی است که شما یک کارت گرافیک رو بزور بهش بگی تنظیمات اخر رو اجرا کن
منظورم اینه که رندرینگ gpu نسبت به قدرت کارت، کیفیت بالاتری هم میده؟
توی رندر هیچ تاثیری نداره ولی توی ویپورت بله تاثیر داره :11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.