ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل شدید فریز .. نیاز به کمک و هم فکری

dark fear
03-05-2014, 19:19
سلام من اخیرا به یه مشکلی دچار شدم که خیلی اذیتم میکنه..! هنگام کار با سیستم، هر چند وقت یه بار یهو فریز میکنه و اگه آهنگ یا صدایی
درحال پخش باشه به شدت گوش خراش میشه.. از وقتی ویندوز 8.1 نصب کردم اینطور شده.. چند نسخه نصب کردم بازم مشکل داشت.. حتی
دوباره برگشتم 7 اما درست نشد.. آخرش متوجه شدم که وقتی درایور گرافیک رو نصب میکنم این مشکل بوجود میاد.. (بدون درایور یکی دوبار
فریز شده ولی با درایور خیلی مشکل شدید تره) درایورم به روزه.. حتی ورژن بتا و استیبل 14.4 Catalyst رو امتحان کردم ولی بازم مشکل دارم
هیچ گونه مشکل دمایی نداره سیستمم .. تو کارکرد عادی، دمای CPU و گرافیک حدود 50 درجه س و بقیه قسمت ها حدود 35 .. اگه اتاقم
کولر روشن باشه دما کمتر هم میشه.. مشخصات سیستمم :
گرافیک 2 تا 6950
cpu 2500k
رم 8
پاور گرین Gold (مدل دقیقش یادم نیست ولی یادمه موقع خرید با اطمینان بالا خریدم که کم نیاره.. )

یه جا خوندم ممکنه از پاور باشه.. واقعا ممکنه؟ اگه آره پس چرا نصب درایور گرافیک اینقدر تاثیر میذاره ؟
کارت گرافیکم هم فک نکنم مشکل داشته باشه چون حتی بدون درایور هم بازی ها رو اجرا میکنه و مشکلی نداره..
Burnintest رو هم نصب و تست کردم ولی مشکلی نداشتن قطعات:n29:

پ.ن : 2تا مشکل دیگه هم دارم نمیدونم از ویندوزمه یا چیز دیگه.. یا اصلا به مشکل بالایی مربوطه یا نه.. یکی اینکه سیستمم به اسلیپ نمیره
تصویر سیاه میشه ولی اتفاقی نمیفته.. (ولی هایبرنیت مشکلی نداره) یکی هم اینکه وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم، 4-5 ثانیه بعد از زدن
دکمه ی پاور و روشن شدن فن و.. کامپیوتر یهو خاموش میشه و مجددا روشن میشه و بدون مشکل بالا میاد..

afshin b
03-05-2014, 20:15
مشکل آخر فکر کنم از پاور باشه.
برای فریز هم باید توی event viewer ویندوز ببینین چه اروری در اون زمان ثبت شده

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

dark fear
03-05-2014, 20:42
مشکل آخر فکر کنم از پاور باشه.
برای فریز هم باید توی event viewer ویندوز ببینین چه اروری در اون زمان ثبت شده

مشکل آخر منظورت خاموش روشن شدن خود به خوده یا مشکل بیدار نشدن از اسلیپ؟
به هر حال به نظرت مربوط به موارد بالا میشه یا نه؟
ضمن اینکه اگه واقعا پاور مشکل داره مشکلش چقدر حاده؟ ینی میتونه به سایر قطعات آسیب برسونه با این وضعیت؟
چون همونطور که گفتم توی اجرای بازی ها مشکلی ندارم
توی Event viewer هم چیز خاصی ننوشته.. فقط بخاطر خاموش کردن اجباری نوشته که:
The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly.
sorce : kernel power

afshin b
03-05-2014, 20:45
منظور من خاموش روشن شدن خود بخود بود. بهتره منتظر باشید تا دوستانی که اطلاعات بیشتری دارن راهنماییتون کنن.
من پیشنهاد مبکنم یه پاور دیگه گیر بیارین و سیستم رو بدون گرافیک و یا با یک گرافیک تست کنین ببینین همین مشکلات رو داره یا نه

EXTREME
04-05-2014, 07:49
مشکل فریز شدن یک علت میتونه از سیستم عامل و ویروس باشه - هارد سیستم - گرافیک و درایور آن - پاور سیستم و نرسیدن ولتاژ کافی به سی پی یو

dark fear
04-05-2014, 09:46
مشکل فریز شدن یک علت میتونه از سیستم عامل و ویروس باشه - هارد سیستم - گرافیک و درایور آن - پاور سیستم و نرسیدن ولتاژ کافی به سی پی یو
ممنون استاد عزیز
با توجه به اینکه با حذف درایور گرافیک، مشکل فریز حل میشه، بازم به نظرت ممکنه از هارد و ویندوز و ویروس و پاور باشه؟
از چند نفر پرسیدم.. همه دلایل مختلفی گفتن.. خب طبعا فریز شدن میتونه دلایل زیادی داشته باشه.. اما با اینکه گفتم با
پاک کردن درایور گرافیک مشکل فریز تقریبا حل میشه، نمیدونم چرا بازم بعضی اساتید میگن ممکنه اشکال از پاور و خود کارت
گرافیک و یا هارد و حتی رم باشه!!
واقعا گیج شدم!! از طرفی مشکل هم اونقد حاد نیست که اگه بدم به یه تعمیر کار بتونه تشخیص بده.. چون همین الان ممکنه
یه بار در روز فریز بشه.. یا اصلا نشه.. یا جو بگیرش چند بار پشت سر هم بشه!!

EXTREME
04-05-2014, 11:44
ممنون استاد عزیز
با توجه به اینکه با حذف درایور گرافیک، مشکل فریز حل میشه، بازم به نظرت ممکنه از هارد و ویندوز و ویروس و پاور باشه؟
از چند نفر پرسیدم.. همه دلایل مختلفی گفتن.. خب طبعا فریز شدن میتونه دلایل زیادی داشته باشه.. اما با اینکه گفتم با
پاک کردن درایور گرافیک مشکل فریز تقریبا حل میشه، نمیدونم چرا بازم بعضی اساتید میگن ممکنه اشکال از پاور و خود کارت
گرافیک و یا هارد و حتی رم باشه!!
واقعا گیج شدم!! از طرفی مشکل هم اونقد حاد نیست که اگه بدم به یه تعمیر کار بتونه تشخیص بده.. چون همین الان ممکنه
یه بار در روز فریز بشه.. یا اصلا نشه.. یا جو بگیرش چند بار پشت سر هم بشه!!

مشکل شما بیتشر از درایور خود گرافیک و پاور سیستم است این موارد رو اول بررسی کنید اگه دو تا 6950 دارید با یک 6950 تست کنید ببینید چی میشه