PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهــترین روش برای یکپارچه کردن درایوها

Numancia
03-05-2014, 13:02
میخوام پنج دروایو هارد اکسترنال دو تراباییتی که پر هم هست رو به یک درایو تبدیل کنم
اصلا هم امکان بکاپ ندارم و نمیخوام اطلاعاتم بپره!

GHAGHALEELEE
03-05-2014, 14:13
از من نصیحت این کار رو نکن ، تمام نرم افزارهایی هم که میگن این کار رو بدون پاک شدن اطلاعات انجام میدند دارای ریسک هستند.خودم دو بار انجام دادم بار اول درست انجام شد بار دوم با همون نرم افزار و همان تنظیمات پاک شد.

akbarnet
03-05-2014, 15:11
سلام ، کار سختی نیست ، کافیه Partition Magic نصب کنید ، البته ابتدا کمی در اینترنت جست جو و نحوه کار با اون رو فرا بگیرید، و بعد از اعمال تغییرات و ری استارت سیستم صبور باشید فرایند کامل بشه،
آموزش کار با برنامه :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Numancia
03-05-2014, 19:23
یک سوالی به ذهنم رسید
فولدرهای همنام در درایوها براحتی replace میشن یا برنامه های موردنظر قراره از این فاجعه در هنگ فرو بروند؟

akbarnet
03-05-2014, 19:34
یک سوالی به ذهنم رسید
فولدرهای همنام در درایوها براحتی replace میشن یا برنامه های موردنظر قراره از این فاجعه در هنگ فرو بروند؟

replace میشن احنمالا و یا قطعا !! ولی تغییر نام بده :n02: شما تست کنید ماهم در جریان بذارید

Numancia
03-05-2014, 22:22
replace میشن احنمالا و یا قطعا !! ولی تغییر نام بده :n02: شما تست کنید ماهم در جریان بذارید
تو میخوای منو قول بزنی :n10:
با این احتمال قطعاای که گفتی هرگز چنین ریسکی نمیکنم، یکسال دیگه در جریانت میزارم (بعد از اینکه قلکمو شکستم یک دوترا خریدم تمام اطلاعاتم کپی کردم :n02:)

akbarnet
04-05-2014, 10:04
تو میخوای منو قول بزنی :n10:
با این احتمال قطعاای که گفتی هرگز چنین ریسکی نمیکنم، یکسال دیگه در جریانت میزارم (بعد از اینکه قلکمو شکستم یک دوترا خریدم تمام اطلاعاتم کپی کردم :n02:)
دیتایی پاک نمیشه شک نکنید، عسلویه باشی تضمینی برات انجام میدم رایگان :n06::n01: