PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : معرفی بهترین مارک قطعات اتـــومـبــیـــل

aghili89
03-05-2014, 12:19
سلام، از دوستان و همکاران عزیز میخوام در این تاپیک، قطعات اتومبیلی که استفاده میکنن، بهترین مارکی که تا حالا خریدن و ازش راضی بودن.. بر اسباب تجربشون.. چه مارکی بوده.
طفا قطعه ی مورد نظر به همراه نوع خودرو و مارک مورد نظر رو ذکر کنن. متشکرم

مثلا بهترین وایر شمع پراید چه مارکی هست؟
بهترین استوپر موتور پراید چه مارکی هست؟
بهترین تسمه تایم پراید چه مارکی هست؟
بهترین کاسه نمد چه مارکی هست؟

mej ddd
04-05-2014, 20:03
تسمه دایکو
لنت تکستار
فیلتر هوا درفک

aghili89
05-05-2014, 17:50
تسمه دایکو
لنت تکستار
فیلتر هوا درفک

با تشکر از شما دوست عزیز، لطفا در ارسالهایتان نوع خودرو را هم بفرمایید.

از تسمه دایکو برای تایم استفاده کردید یا پروانه؟ چه مدت کار کرد براتون؟ آخه تسمه دایکو جزء ارزون ترین تسمه بین تسمه هاست..
لنت تکستار رو من هم برای پژو ازش استفاده کردم خیلی راضی بودم. تقریبا 1 سال پیش 90 تومن خریده بودم.

ehsan_wwe
05-05-2014, 21:12
والا یه تسمه پاورگریپ برای 405 من خریدم قبل دلار 4 سال پیش 70 هزار تومن
هنوز رو ماشین هست کم کم از تمام شما ها هم بیشتر سوار ماشینم فکر کنم حدود 500 هزار تا رفتم روش نوشته بود در صورت نخ نما شدن عوض کنید :n02: یا رسیدن به سال 2015

یه روغن موتور هم هست که نیاز به تعویض نداره (تو هواپیما میریزن) اونو مارکشو نمیدونم ولی لیتری حدود 9 ملیون تومنه ( جالبه تو ایران و غرب ترکیه مواد اولیش تولید میشه و کل دنیا استفاده میکنند - از درخت نارون یا بنه یا ونشک ، اسم ها با ملیت ها مختلفش)

یه لاستیک هست که میشلن میزنه سفیده کامل اونم خیلی خیلی سگ جونه و عمر خیلی زیادی داره

میشه از بهترین ها استفاده کرد همیشه ولی به نظر من ارزش هزینه زیاد رو نداره
مثلا من ترمز تکستار استفاده کردم دیسکمو خورد ( یعنی سوای اینکه ترمز رو بهترین میکنی باید دیست رو هم همینطور کنی )
یا مثلا اون روغن موتور که گفتم فیلتر مخصوص داره
یا تسمه که میگم باید تو جای بسته باشه تا روغن و گردو خاک زیرش نره و... خلی چیز های دیگه

اما تو معمولی ها
بهترین واشر سرسیلندر برای mazda 3 new و سمند و 405 و پرشیا و xantia کیک هست (تست کردم که میگم)