مشاهده نسخه کامل
: کمک فوری:::: خطر خراب شدن کامپیوتر
Silent TR
02-05-2014, 00:26
دوستان الان چند وقته به طور خیلی عجیبی گاهی اوقات کامپیوترم هنگ میکنه و دیگه حتما باید ریستارتش کنم تا درست شه !
من الان چند ساله این کامپیوتر رو دارم و تا حالا اینجوری نشده بود ! ولی الان هی بعضی اوقات هنگ میکنه
همین الان که سیستم رو روشن کردم این پیغام اومد که آپلود کردمش :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بار اوله که این پیغام میاد ! به نظرم رو کامپیوتر قبلیم هم یه همچنین پیغامی اومد و چند وقت بعدش مادربودرم سوخت !!
خواهشا سریعتر کمک کنید که ایندفعه اتفاقی نیوفته
حالا نمیدونم این هنگ های عجیب چه ربطی به این پیغامه داره ولی گفتم شاید بهتر باشه بگم
teraktor2003
02-05-2014, 00:39
مطالعه کنید
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
احتمالا اپدیت جدید یا درایور جدیدی نصب نکردین؟می تونه مشکل از رم هم باشه و...
Silent TR
02-05-2014, 01:39
دوستان متاسفانه انگلیسیه من یاد خوب نیست :n03: خواهشا یکی که انگلیسیش خوبه یا میدونه مشکل چیه کمک کنه
بدجور میترسم یکی از قطعات خراب شه
دوست عزیز در تاپیک تخصصی زیر مشکل خود را مطرح کنید.
بررسی تخصصی پیغام های صفحه آبی (Blue Screen)، خطاهای دائم سیستمی و رفع مشکل آنها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قطعه و یا درایور جدید نصب نکردین؟ هوا داره کمکم گرم میشه دمای قطعات رو با hw monitor چک کنید بالا نباشه و اگه بود بگو تا بگم. میتونه مشکل نرم افزاری یا ویروس و بدافزار باشه و بهتره با یه انتی ویروس قوی مثل کاسپرسکی اپدیت شده اسکن بشه.. با این برنامه WhoCrashed (سافت98) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%85+%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1+WhoCrashed/)ارورها رو چک کنید یا لاگ شو بفرست اینجا شاید مشکل حل شه..
mohsen...
02-05-2014, 03:35
سلام صفحه مرگه دلیلش هر چیزی میتونه باشه از مشکل سخت افزاری و نرم افزاری بگیر تا ویروس و غیره ...
ویندوز عوض کن بلکه درست بشه
Silent TR
17-05-2014, 16:08
دوستان من یک مدت دسترسی به نت نداشتم
مشکل صفحه آبی همون یکبار پیش اومد ولی هنگ های سیستم رفته بالا
خیلی هنگ میکنه و بعضی اوقات درست میشه و بعضی اوقات هم باید ریستارست کنم
کیس هم 2 فن 12 سانتی به علاوه فن سی پیو و فن پاور داره ! پس فکر نکنم از لحاظ گرمایی مشکلی داشته باشه
Silent TR
08-06-2014, 14:19
دوستان این مشکل هنگ کردن ها به نظرتون از چیه ؟؟؟ بعضی اوقات که همینطوری الکی یهو هنگ میکنه ! ولی اکثر اوقات تو استفاده های سنگین مثه موقع هایی که میخواهم از فتوشاپ استفاده کنم هنگ میکنه !!
ممکنه از هارد باشه ؟ هاردم 500 گیگه و تقریبا الان 30 40 گیگ خالی داره
Silent TR
14-06-2014, 23:30
اتفاقی که میترسیدم سرم اوممممدددددددددددددد هیچ کاری هم نشد بکنم :((((
کامپیوتر رو حالت اسلیپ بود روشنش کردم و یهو بعد چند وقیقه هنگ کرد ، زدم ریستارت شد الان همش صفحه مادربورد میاد و بهدش باز ریستارت میشه
اصلا ویندوز بالا نمیاد
حالا چیکار کنم ؟؟ یعنی مادربورد سوزونده ؟؟:n04:
Silent TR
15-06-2014, 12:02
اتفاقی که میترسیدم سرم اوممممدددددددددددددد هیچ کاری هم نشد بکنم :((((
کامپیوتر رو حالت اسلیپ بود روشنش کردم و یهو بعد چند وقیقه هنگ کرد ، زدم ریستارت شد الان همش صفحه مادربورد میاد و بهدش باز ریستارت میشه
اصلا ویندوز بالا نمیاد
حالا چیکار کنم ؟؟ یعنی مادربورد سوزونده ؟؟:n04:
خواهش میکنم یکی کمک کنهههه بی کامپیوتر موندم
اون از هنگ کردنا اینم از این که کلا از همه کارام انداختتم
خواهشا هرکی هر راهی بلده بگه
Silent TR
16-06-2014, 13:18
انگار همه امتحان دارن اصلا کسی نیست
mohammadi_4u
16-06-2014, 19:59
دوست عزیز اگه صفه مادربرد میاد مادربرد سالمه و هارد مشکل داره.هاردو با سیستم دیگه برسی کنید
Tapatalk
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.