ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گوشی دور و بر 500 تومن،اندروید 4 به بالا،مشکل هنگ نداشته باشه

Mostafa_Amol
01-05-2014, 21:30
سلام
2 تا گوشی می خوام بگیرم
خودم از htc desire X و htc desire 200 به خاطر اندازه مناسب صفحه نمایش و دوام باتری در مکالمه و اندروید 4 بودنشون خوشم اومد.
اما شنیدم htc مشکل هنگ داره
بعدشم اینکه htc desire x سیاهش رو گیر نیاوردم چون از طرح دور دوربینش در رنگ سفید خیلی بدم می آد ولی مشخصاتش که به ظاهر خوب می آد

یکی از گوشیا دورو بر 500 باشه یکی دیگه 350 تومن

ممنونم:n18:

Iloveu-ALL
01-05-2014, 21:34
Huawei Ascend G525 بگیر بخاطر سی پی یو 4 هسته ای و یک گیگابایت رم تو این رنج کمترین لگ رو داره و روونه!

Mostafa_Amol
01-05-2014, 21:48
دمت گرم که جوابمو دادی
راستش اصلا با این مارک آشنا نیستم
نسبت بهش یه ترسی دارم
به نظرتون در حد اون گوشیایی که من گفتم هست؟

این گوشی که شما گفتین صفحه نمایشش خیلی بزرگه، بدردم نمی خوره

Iloveu-ALL
01-05-2014, 22:03
سلام برند هوآوی برند خوبیه مخصوصا تو این رنج ! ولی نسبت به برند های معروف بازار خرابیش زیاد گزارش میشه!
ولی از لحاظ کارکرد شما رو راضی میکنه.
از بدی های این مدل (هر چند زیاد مشکلات جدی نیستن!):
به باتری 1700mah عملکردش متوسطه و راضی کننده ست.
دوربین فاقد فلشه ولی تو نور کم عکس های قابل قبولی میگیره! - حداکثر روشنایی نسبت به رقاب ها کمتره که این مورد دیدن صفحه نمایش تو زیر نور آفتاب رو یکم مشکل کرده.
از خوبی هاش میشه به عملکرد عالی سخت افزار نام برد! کیفیت صفحه نمایش خوبه فکر نکنم تو این رنج به خوبی این پیدا کنی !
تو کارکردن باهاش شما هیچ لگی حس نمی کنید.
اندازه 4.5 هم اونقدر بزرگ نیست ولی نمیشه با یه دست باهاش کارکرد.
گوشی خوبی هست اگه میبینید یه سری ایرادات داره عادی هست چون شما با 500 انتظار یه گوشی عالی رو نمی تونید داشته باشید !

Mostafa_Amol
01-05-2014, 22:12
ممنونم از اطلاعاتتون
خوشم می آد خوب متوجه شدین،آره دقیقا یه دستی می خوام کار کنم
برید اینجا متوجه می شید چرا این قابلیت هایی که گفتم واسم مهمه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون زیاد از دوچرخه استفاده می کنم.

Iloveu-ALL
01-05-2014, 22:19
خواهش میکنم دوست عزیز! صلاح مملکت خویش خسروان دانند.
فکر کنم رو این کاور بشه با گوشی 4.5 اینچی کار کرد ... چون دیگه احتیاج نیست با یه دست نگهش داری!

Mostafa_Amol
01-05-2014, 22:27
اگه بتونم همچین کاوری گیر بیارم، حتما می دونین دیگه،صفحه نمایش بزرگ باشه مصرف باتری می ره بالا
راستی قیمتای یک مدل گوشی تو بازار چرا این قدر با هم فرق داره؟ یه جا مثلا همین desire 200 رو می گفت 315 یه جا می گفت 380!!!
واقعا گارانتی که می گم ارزش داره؟ راستش ما اون قدیما تو این کارا بودیم که گارانتی افتضاح بود.

دستت طلا

alli1600
05-05-2014, 18:49
xpria l بگیر هم معروف وهم رونه بدون گارانتی دور وبر550گیرت میاد در ضمن مشخصاتشم عالیه
سی پی یو دو هسته ای کریت
چیپست گرافیک عالی آدرون 305
دوربین 8 مگاپیکسل
صفحه نمایش حدودا4.5اینچ