مشاهده نسخه کامل
: خرابی هارد وسترن دیجیتال گرین
1 ماه پیش قطعات سیستم جدید رو خریدم
3 روز پیش سیستم رو اسمبل کردم هارد 1 ترا وسترن رو بستم پارتیشن بندی کردم یه ویندوز نصب کردم که درست نصب نشد دوباره خواستم ویندوز عوض کنم نشد 4 تا ویندوز مختلف تست کردم نزدیک به 5 ساعت نشد یعنی وسط نصب سیستم هنگ میکرد
خلاصه بردم دادم برای تست طرف گفت مقداری از فضا رو که تست کردیم 2 تا بد سکتور و چنتا دیلی (Delay) داره و باید بره گارانتی
خلاصه با هزار زحمت و مسافت طولانی رفتم ارسال کردم برای گارانتی گفتن 1 هفته طول میکشه
حالا سوالم اینجاست که چرا هارد نو که تازه از بسته باز میشه باید اینجوری باشه؟ همه هاردای وسترن اینجورین یا اینکه شانس من بوده؟
خود فروشنده ها میگفتن هاردای وسترن خیلی خوبنو از 100 تا دونه 1 دونش اینجوری میشه
سلام
آیا مطمئن هستید که هارد به صورت صحیح جابجا و نصب شده است؟ و هیچ ضربه ای به هارد نخورده است؟(در ان 27 روز)
اگر مطمئن هستید گارانتی برای این وقتها پیش بینی شده است. (اگر مطمئن شوند ایراد قطعا از خود هارد بوده ؛ تعمیر یا تعویض خواهندکرد)
1 ماه پیش قطعات سیستم جدید رو خریدم
3 روز پیش سیستم رو اسمبل کردم هارد 1 ترا وسترن رو بستم پارتیشن بندی کردم یه ویندوز نصب کردم که درست نصب نشد دوباره خواستم ویندوز عوض کنم نشد 4 تا ویندوز مختلف تست کردم نزدیک به 5 ساعت نشد یعنی وسط نصب سیستم هنگ میکرد
خلاصه بردم دادم برای تست طرف گفت مقداری از فضا رو که تست کردیم 2 تا بد سکتور و چنتا دیلی (Delay) داره و باید بره گارانتی
خلاصه با هزار زحمت و مسافت طولانی رفتم ارسال کردم برای گارانتی گفتن 1 هفته طول میکشه
حالا سوالم اینجاست که چرا هارد نو که تازه از بسته باز میشه باید اینجوری باشه؟ همه هاردای وسترن اینجورین یا اینکه شانس من بوده؟
خود فروشنده ها میگفتن هاردای وسترن خیلی خوبنو از 100 تا دونه 1 دونش اینجوری میشه
این هارد کلا سرعتش نسبت به هاردهای دیگه کمتر است ولی این بدسکتور و دیلی میتونه از ضربه باشه ممکنه به خاطر ضربه از طرف اونا اینطور شده باشه
سلام
آیا مطمئن هستید که هارد به صورت صحیح جابجا و نصب شده است؟ و هیچ ضربه ای به هارد نخورده است؟(در ان 27 روز)
اگر مطمئن هستید گارانتی برای این وقتها پیش بینی شده است. (اگر مطمئن شوند ایراد قطعا از خود هارد بوده ؛ تعمیر یا تعویض خواهندکرد)
سلام
هیچ ضربه ای از طرف من به هارد وارد نشده توی این مدت 1 ماه هم توی کمد بوده حتی طرف بهم گفت ممکنه مثلا اومدی بزاری روی میز محکم گذاشتی چون اینا خیلی حساسن گفتم نه من خیلی با احتیاط با هارد رفتار میکنم مشکل از طرف من نبوده روی بدنه هارد هم نه خط و خشی هست نه فرو رفتگی و آثار ضربه 100% مشکل از طرف اونا بوده
من تنها کاری که کردم حدود 3 -4 بار پارتیشن بندی کردم چون بار اول دوم سوم اونجوری که میخواستم فضای درایوها میزون نمیشد که اینم اصلا ربطی به این مشکل هارد نداره
در ضمن اگر هارد تعمیر بشه به هیچ عنوان دیگه اعتمادی نمیکنم روش اطلاعاتم رو بریزم باید حتما تعویض بشه
این هارد کلا سرعتش نسبت به هاردهای دیگه کمتر است ولی این بدسکتور و دیلی میتونه از ضربه باشه ممکنه به خاطر ضربه از طرف اونا اینطور شده باشه
بله من بعد از خرید متوجه این موارد شدم البته بافرش 64 هست ولی خوب میگن سرعتش در حد 5400 هست که جوابگوی نیاز من هست
از اول اشتباه کردم اینو گرفتم باید سیگیت میگرفتم با همین قیمت میشد سیگیت 7200 خرید
چند روزه فکرم بد جور مشغوله که یه موقع گارانتی تعمیر کنه بفرسته یا دبه در بیارن یا کلا این وسترنا مشکل دار باشن اگر هارد نو هم بم بدن بازم میترسم اطلاعاتمو روش بریزم چون اطلاعاتم 10 ساله
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.