ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با رندر گرفتن در 3d max

vaheeed
01-05-2014, 07:35
یه کار 3D انجام دادم و نسبتا سنگین هم هست ولی اینجور که شنیدم همه میگن مثلا یه روز میزاریم فایلمون رندر بشه ولی واسه من شاید 1 ساعت طول بکشه بعد پیغام ویندوز میاد که close program بدم !! مشکل از چیز خاصی میتونه باشه ؟ اخه من تازه دارم با 3d max کار میکنم
اشیاء داخل پروژم : یه حوض ، 100 سیستم ذره ای با متریال آّب، 120 تا استواته و تیوب و چند تا نور ، سیستمی که رندر میگیرم core i 7 هست

ehsan_wwe
01-05-2014, 08:19
رمت کم میاره

vaheeed
01-05-2014, 08:26
راه حلی ، نظری ندارید که چیکار کنم راه بیافته ؟؟ از فریم صفر رندر میگیره ولی من باید از فریم 38 رندر بگیرم که تو اون لحظه سیستم های ذره ای به جایی میرسن که من میخوام

Lord-Voldemort
01-05-2014, 15:25
من دو تا احتمال می دم سوای اینکه رم کم میاره چون من خودم با 2 گیگ رم کارهای خیلی سنگینی کار کردم .
احتمال اول : تنظیمات رندر زیادی بالا گرفته شده یا یه جاهایی همخونی نداره . شما با چه انجینی رندر می گیرین ؟ وی ری ؟ منتال ری ؟ اسکن لاین؟ و...
یه عکس از تنظیمات رندرتون بزارید.
احتمال دوم : 32 بیتی بودن ویندوزتون !!! برای کارهای گرافیکی باید از ویندوز 64 بیتی استفاده کنید.
شما به این سوالات ج ب بدین.
ویندوزتون چیه ؟ چند بیتیه؟
چه ورژنی از مکس دارین؟
فرمت خروجیتون چیه ؟ فرمت فیلمه یا عکسه ؟

راه حلی ، نظری ندارید که چیکار کنم راه بیافته ؟؟ از فریم صفر رندر میگیره ولی من باید از فریم 38 رندر بگیرم که تو اون لحظه سیستم های ذره ای به جایی میرسن که من میخوام

شما f10 رو بزنید و از سربرگ اول ، کرکره ی اول
fram from رو بزارید روی 38 .
:n16:

vaheeed
05-05-2014, 09:43
خیلی ممنون از نکته بینیتون
این عکس از تنظیمات و ورژن رندر هم مشخصه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویندوز 7 ، 64 بیت
مکس 2013
فرمت هم عکس هست
من از نوار پایین که شماره فریم داره ، فریم 38 رو انتخاب میکنم و بعد میزنم رندر ، فرقی که نداره با اینکه از رندر ستاپ انتخاب کنم فریم رو ؟؟

Lord-Voldemort
05-05-2014, 12:44
مشکل از ویندوز نیست پس.
این که تنظیمات اصلیه و چیز زیاد مهمی نیست
شما ازتب vray- indirect illumination-setting عکس بزار.
-
شما توی commen parameter:
range رو بزار از 38 تا 100
تیک سمت چپش رو هم بزن :n02:

vaheeed
05-05-2014, 13:13
وقتی بزارم از 38 تا 100 و میخوام بصورت عکس رندر بگیرم ، میاد از 38 تا 100 رو برام تک به تک فریم ها رو عکس میسازه ؟؟ یا فقط همون فریم 38 رو ؟ میبخشید من خیلی مبتدی هستم ، کتاب گرفتم و خوندم ولی این جور چیزا رو خوب توضیح نداده!!!
ادرس تنظیماتی که شما گفتید پیدا نکردم منظورتون عکس زیر هست؟

Lord-Voldemort
05-05-2014, 16:11
اره از 38 تا 100 تک به تک رندر می کنه .

میبخشید من خیلی مبتدی هستم ، کتاب گرفتم و خوندم ولی این جور چیزا رو خوب توضیح نداده!!!
غمت نباشه منم مبتدیم :n11:، کتابها عموما فقط برای فروش درست شدن وگرنه اصلا فایده ای برای کاربر نداره . شما آموزش های رو نت رو دنبال کنید . از سرچ گوگل استفاده کنید.
خب این عکس یه تب رو گذاشتی ...
شما تب vray و setting هم عکس بزار . وقتی f10رو میزنی بالاش تب وی ری و ستینگ هم هست .
راستی هیچ چی در مورد رمت نگفتی !!
:n16:

vaheeed
06-05-2014, 07:45
کلا ببا نت کار میکنم واسه همه چی ، کتاب هم دکوری میخریم فکر کنن کتاب در سبد کالامون هست :n08:
رم 4 گیگ هست
فکر کردم ادرسی که دادید مربوط به یه قسمته اینم دو تا تب دیگه

Lord-Voldemort
06-05-2014, 13:15
والا اینا که مشکلی نداره .
فقط توی تب setting قسمت system گزینه ی default geometry رو بزار رو داینامیک و تست کن ببین کار می کنه ؟/؟؟
اگه نشد میخوای فایلت رو آپ کن من ببینم با کامپیوتر خودم هم کرش می کنه ؟؟!! من کامپیوترم ضعیف تره ولی مطمئنم که کرش نمی کنه ... یعنی اصلا نباید کرش کنه چون رمت هم خوبه :n13:
حالا فایلت رو بزار تست کنم بهت می گم

vaheeed
06-05-2014, 13:59
با چه ورژنی خروجی بگیرم واستون بذارم؟؟

Lord-Voldemort
06-05-2014, 16:21
2013 خوبه....

vaheeed
06-05-2014, 16:44
فکر کنم با همون تغییر مشکل حل شد ، اخه سر کار بودم گذاشتم دیگه هنگ نکرد ، فرصت نکردم بزارم کامل بشه ولی هنگ نکرد ، از فردا هم باید برم سره پروژه دسترسی به فایل ندارم بعد از این پروژه میرم سراغش باز مزاحم میشم
ممنون که اینقدر کمک کردین و وقت گذاشتید