مشاهده نسخه کامل
: دمای وحشتناک CPU و مادربرد
aminzokaei
30-04-2014, 21:24
سلام، چند وقتی میشد وقتی بازی PES2013 رو اجرا میکنم بدجور تیک میزد، درصورتیکه تا 2-3 هفته پیش مثل کره اجرا میشد، شک کردم، به سخت افزارام تا اینکه الان برنامه Speccy یک واقعیت وحشناک رو برملا کرد! دمای مادربرد و CPU من میره روی 100 :n04: ، حتی وقتی هیچ کار سنگینی نمیکنم، خواهشا یکی راهنماییم کنه، این خمیر سیلیکون که دوستان میگن چی هست؟ از کجا تهیه کنم و چجوری استفاده کنم ازش، درضمن توضیح اینکه من 1-2 ماه یکبار مرتب گردگیری سیستم رو دارم و فنم تمیزه
مرسی از وقتی که میذارید
اینم عکس از دما
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام، چند وقتی میشد وقتی بازی PES2013 رو اجرا میکنم بدجور تیک میزد، درصورتیکه تا 2-3 هفته پیش مثل کره اجرا میشد، شک کردم، به سخت افزارام تا اینکه الان برنامه Speccy یک واقعیت وحشناک رو برملا کرد! دمای مادربرد و CPU من میره روی 100 :n04: ، حتی وقتی هیچ کار سنگینی نمیکنم، خواهشا یکی راهنماییم کنه، این خمیر سیلیکون که دوستان میگن چی هست؟ از کجا تهیه کنم و چجوری استفاده کنم ازش، درضمن توضیح اینکه من 1-2 ماه یکبار مرتب گردگیری سیستم رو دارم و فنم تمیزه
مرسی از وقتی که میذارید
اینم عکس از دما
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یک عکس از نرم افزار hw monitor هم بزارید آخرین ورژن
خمیر حرارتی است که روی سی پی یو میزنن و جلوی افزایش دما و نوسانات دما را میتواند بگیرد خمیر zp خوب است
در بایوس حالت اسمارت فن فعال باشد و smart target درست تنظیم شده باشد
فن سالم و محکم سرجایش باشد تهویه کیس هم خوب باشد
بالا بودن cpu usage در مدت زمان طولانی افزایش دما و کندی سرعت را به دنبال دارد
aminzokaei
02-05-2014, 20:27
یک عکس از نرم افزار hw monitor هم بزارید آخرین ورژن
خمیر حرارتی است که روی سی پی یو میزنن و جلوی افزایش دما و نوسانات دما را میتواند بگیرد خمیر zp خوب است
در بایوس حالت اسمارت فن فعال باشد و smart target درست تنظیم شده باشد
فن سالم و محکم سرجایش باشد تهویه کیس هم خوب باشد
بالا بودن cpu usage در مدت زمان طولانی افزایش دما و کندی سرعت را به دنبال دارد
WOOOOOW
آقا این خمیره معجزه کرد انگاری! قبلا دما میرفت رو 95-100 الان از 50-55 بالاتر نمیاد حتی تو بازی سنگین! البته یه گردگیری حسابی کردم و یه فن هم به کیس اضافه کردم
خواستم یه خسته نباشید جانانه بگم که راهنماییم کردید
تو قسمت بایوس تنظیمات اسمارت فن غبرفعال هستش راستش منم نمیدونم تنظیمات مناسبش چیه
عکس گرفتم از صفحه اگه بتونید راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم
عکس 1 ( غیرفعاله الان )
عکس 2 (رو کدوم بذارم؟)
عکس 3 (رو کدوم بذارم؟)
عکس 4 ( تعداد پین منظورش چیه؟ کدوم مناسبه؟)
عکس 5 ( این قسمت Chassis Intrusion چی هست؟ تنظیماتش نیازی به تغییر داره؟ )
راستی دکمه تشکر پست ها کجاس؟
شما smart fan رو بزارید رو 40 مقدار کم دور فن رو روی 60 یا 65 بزارید تعداد پین ها هم 4 پین باشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.