ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یاد گیری زبان انگلیسی از صفر

kases
30-04-2014, 03:59
سلام دوستان

من اگه بخوام زبان انگلیسی از صفر شروع به یادگیری کنم باید چیکار کنم؟ممنون میشم راهنمایی کنید:n16:

Demon King
30-04-2014, 04:16
سلام دوستان

من اگه بخوام زبان انگلیسی از صفر شروع به یادگیری کنم باید چیکار کنم؟ممنون میشم راهنمایی کنید:n16:

بهترین راه رفتن به آموزشگاه زبانه . اگه زبانت رو از صفر توی اونجا شروع کنی شک نداشته باش طی چند سال انگلیسی برات مثل زبان مادریت میشه.

kases
30-04-2014, 05:07
به غیر از رفتن به اموزشگاه راه دیگه ای وجود داره؟

Demon King
30-04-2014, 06:07
به غیر از رفتن به اموزشگاه راه دیگه ای وجود داره؟

تو دنیا ی مجازی که نمیشه باد گرفت چون رو تلفظ کار نمیشه.
اگه نمیخوای بری آموزشگاه پکیج های آموزش زبان رو بگیر چون دارای سیدی هستند و روی تلفظ هم به خوبی کار میکنند.

به این تاپیک هم یه نگاه بندازی بد نیست: ( گرچه اینجا اصلا نمیشه رو تلفظ کار کرد).

اموزش زبان انگلیسی مترجم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

kases
30-04-2014, 17:54
ممنون میشم بهترین پکیج های اموزش زبان انگلیسی معرفی کنید؟

Demon King
30-04-2014, 18:01
1 )

پکیج جامع آموزش زبان انگلیسی لنگ لرن

زبان محصول: انگلیسی بریتیش و امریکن

سطح: مقدماتی تا پیشرفته

تعداد دی وی دی: ۸۰

2 )

2012
English Pack

( آ موزش گرامر, لغات, لهجه, تلفظ و خواندن -6 DVD)

3 )

پکیج خودآموز و شبیه‌ساز مکالمه زبان انگلیسی Non stop English

kases
30-04-2014, 19:02
ممنون
این پکیج ها استاندارد هستن دیگه؟

من پکیجی می خوام که از صفر شروع کنه و مورد تایید باشه

Demon King
30-04-2014, 19:09
ممنون
تن پکیج ها استاندارد هستن دیگه؟

پکیج شما ره ی سه مورد تایید تر از بقیه است چون خود صدا و سیما هم تبلیغش میکنه.

Mr_100_dolari
30-04-2014, 19:37
سلام علی جان

بهترین راه رفتن به آموزشگاه هستش به دلایل خیلی زیاد ...

استفاده از این پکیج ها جز اینکه بیشتر گیجت کنه چیزی نداره خودم در حدود 100 گیگ از انواع سی دی ها و نرم افزار های آموزش زیان رو دارم که هیچ کدومش جای کلاس رو نمیگیرن چون بعد از گذشت یه مدت حالت بکنواختی و تکراری بودن

رو داره و در نهایت دلزدت میکنن .... جز اینکه کمی Listening قوی بشه چیز دیگه ای نداره که برای این کار هم میشه از آهنگ های خارجی به همراه متنشون ( با روش مخصوص ) استفاده کرد .

از فیلم های آموشی که نسبت به بقیه بهتر هستش این چند مورد هستش :

Dialogue 1 , 2 محصول شبکه آموزش

EFU

Extra English

Mr Duncan

English Bites

و خیلی های دیگه که هر کدوم ادعا دارن از بقیه بهتر یاد میدن .

English Result هم هستش که برای آموزشگاه سفیر هستش که بدون کلاس اصلا دیدنش فایده ای نداره .

Demon King
30-04-2014, 20:08
دوست عزیز اگه میخوای زبان انگلیسی رو اصولی یاد بگیری باید حتما به کلاس زبان بری و این پکیج ها و کتاب های آموزشی همونطور که آرمین عزیز گفتن بدون معلم هیچ فایده ای نداره.

DragonVsPhoenix
30-04-2014, 20:18
ممنون
این پکیج ها استاندارد هستن دیگه؟

خب معروفترین نرم افزار برا این شرایط Rossetta stoneه.
برا وكب هم مجموعه كتاباى Oxford word skill عالين.
برا گرامر هم کتاب عباس فرزام خوبه.
ولى آخرش هيچی خوندن reading نميشه, هم زمان تو همه زمینه ها تقویتت میکنه.

Mohammad Yek110
30-04-2014, 20:23
سلام
حداقل برای گرامر بهترین منبعی که دیدم کتاب Grammar In Use هست ، از سطح basicــش شروع کنید و برید بالا ، اگه یکم اطلاعات اولیه دارید میتونید سطح Intermediateـش رو بخرید
توی بازار هم هست برای خرید ، قیمتشم هفت هشت تومنه ( پی دی اف نگیرید ترجیحا )

موفق باشید

Demon King
30-04-2014, 20:39
سلام
حداقل برای گرامر بهترین منبعی که دیدم کتاب Grammar In Use هست ، از سطح basicــش شروع کنید و برید بالا ، اگه یکم اطلاعات اولیه دارید میتونید سطح Intermediateـش رو بخرید
توی بازار هم هست برای خرید ، قیمتشم هفت هشت تومنه ( پی دی اف نگیرید ترجیحا )

موفق باشید
من از کتاب گرامر استفاده میکنم و حتی از وکب هم استفاده میکنم و این کتاب ها بدون وجود کلاس زبان و معلم هیچ سودی ندارن صرفا فقط آدم رو گیج میکنه برای اینکه به زبان انگلیسیه و معلم باید توضیح بده اگه نتونی خودت ترجمه کنی.

hamid_diablo
30-04-2014, 23:14
سلام دوستان

من میخواستم یه مدت دامنه لغاتم رو افزایش بدم....میخواستم بدونم بهترین روش برای فراگیری لغات چیه؟

من خودم در روز حدودا 5 لغت سعی میکنم حفظ کنم...

Demon King
30-04-2014, 23:20
سلام دوستان

من میخواستم یه مدت دامنه لغاتم رو افزایش بدم....میخواستم بدونم بهترین روش برای کناگیری لغات چیه؟

۵ لغت که خیلی کمه. یه دیکشنری کامل انگلیسی به فارسی بگیر برای مثال روزی یه صفحه از لغتشو با معنی حفظ کن و هر روز بیشترش کن.
فقط تمرین خیلی مهمه یعنی اگه تو یه دیکشنری رو کامل حفظ باشی بعد بذاریش کنار خیلی زود کلمات یادت میره به همین علته که افراد دارای مدرک تافل هر چندسال یه بار باید مدرک رو تمدید کنن.
زبان انگلیسی فراره و اگه مدرک تافل هم داشته باشی و تمرین مکرر نکنی انگار هیچی بلد نیستی.

!SaMiRa!
30-04-2014, 23:22
سلام دوستان

من میخواستم یه مدت دامنه لغاتم رو افزایش بدم....میخواستم بدونم بهترین روش برای فراگیری لغات چیه؟

بهتر هست این لغاتی که یاد میگیرید اولا با تلفظ صحیح باشه و دوم اینکه حتما کاربرد کلمه رو در جمله ببینید .
فلش کارتها هم برای لغات مناسب هستند .

DragonVsPhoenix
30-04-2014, 23:54
سلام دوستان

اگه چیز نسبتا سنگین میخوای کتاب 1100 words عاليه. برا هر روزش پنجتا لغت در نظر گرفته(اگه همین پنجتا لغتو درست حسابی یاد بگیری خیلیم زیاده)

™ Hadi
01-05-2014, 08:22
دوستان اين مجموعه نصرت هم خيلي خوبه. من يه دور تمومش کردم عالي هست.

در مورد گرامر هم Grammer In Use جدّاً حرف نداره، دوستان معرّفيش کردند.

و يه سؤال: به نظرتون نگاه کردن به فيلم انگليسي زبان آيا واسه تقويت انگليسي تأثير داره؟
من با زيرنويس انگليسي نگاه ميکنم و لغتهاش رو يادداشت ميکنم، الآن چند تا دفترچه لغت از اينا جمع کردم و هر از گاهي مرورش ميکنم. نظرتون چيه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Demon King
01-05-2014, 10:10
به نظرتون نگاه کردن به فيلم انگليسي زبان آيا واسه تقويت انگليسي تأثير داره؟

یه قدم مهم توی زبان یاد گرفتن محاوره ی اونه. و خیلی خوبه که برخی اصطلاحات رو در فیلم ها بلد باشی. من بعضی موقع ها یه حرف هایی تو فیلم ها میشنوم که تو هیچ دیکشنری پیدا نمیشه و بعد متوجه میشم یه اصطلاحه. مثلا یه کلمه ( Dunno ) شنیدم هرچی فکر کردم نفهمیدم چیه؟ بعد یکی بهم گفت زبان محاوره است و درواقع همون
I Don't know هستش. یا مثلا یه جمله دیگه بود:

در فیلم : Got a book ?

در زبان رسمی: Do you have a book?

تفاوت رو حس میکنی؟

Mohammad Yek110
01-05-2014, 13:22
من با زيرنويس انگليسي نگاه ميکنم و لغتهاش رو يادداشت ميکنم، الآن چند تا دفترچه لغت از اينا جمع کردم و هر از گاهي مرورش ميکنم. نظرتون چيه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای لغت فوق العادس
ولی گرامرش بیشتر کاربردی و محاوره ای هست و همونطور که دوستان گفتن با اون روش رسمیش فرق میکنه ولی در کل خیلی عالیه

majidgbox
06-05-2014, 22:16
۵ لغت که خیلی کمه. یه دیکشنری کامل انگلیسی به فارسی بگیر برای مثال روزی یه صفحه از لغتشو با معنی حفظ کن و هر روز بیشترش کن.
فقط تمرین خیلی مهمه یعنی اگه تو یه دیکشنری رو کامل حفظ باشی بعد بذاریش کنار خیلی زود کلمات یادت میره به همین علته که افراد دارای مدرک تافل هر چندسال یه بار باید مدرک رو تمدید کنن.
زبان انگلیسی فراره و اگه مدرک تافل هم داشته باشی و تمرین مکرر نکنی انگار هیچی بلد نیستی.

سلام دوستان

دوستای عزیز روشی که پیش گرفتید کاملا اشتباه است ، من چیزی که میگم از بهترین استاد های زبان ایران شنیدم کسایی که در دانشگاه تهران و تربیت مدرس و بهشتی و فرودسی .. تمام مدارکشون تا دکتری طی کردند کسایی که توی ایران متولد شدند کسایی که خدایش از 20 native هم بالاتر هستند به هر حال چند تاشون استاد خودم هستند ، یکی از این اشخاص در خصوص دایره لغت می گفت" لغت مثل اجر هست قدیم این طرز فکر علط ایجاد شد و هنوز هم دارند بعضی ها استفاده میکنند که شبی 5 تا لعت از دیکشنری بشینیم بخونیم عرض کردم لغت مثل اجر ، اجر 20000 هم یک جای ریخته باشه معنا نداره و بی فایده هست اجر زمانی معنا پیدا میکنه که در دل دیوار باشه ساختمان و پل و غیر بشه " منظورش این بود که شما باید کلمه در دل متن یاد بگیرید و کلمات اکتیو کنید و در نوشتار و گفتار خودتون استفاده کنید. یک جلسه برید دانشگاه هایی که اشاره کردم سر کلاس بچه های فوق لبسانس و دکتر ی آموزش زبان انگلیسی ، بعد تفاوت خودتون احساس می کنید . هیات علمی این دانشگاه ها مثلا برای فرانسوی کسایی هستند که دانشگاه سوربن در پاریس درس خونند بعد این اشخاص می یاند موسسه برای ساعتی 50 تومان تدریس کنند ؟؟؟؟:n02:

این تازه هیات علمی دانشگاه فرودسی اموزش زبان ف حالا تصور کنید دانشگاه تربیت مدرس چیه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم فرانسه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Demon King
06-05-2014, 22:22
دوستای عزیز روشی که پیش گرفتید کاملا اشتباه است ، من چیزی که میگم از بهترین استاد های زبان ایران شنیدم کسایی که در دانشگاه تهران و تربیت مدرس و بهشتی و فرودسی .. تمام مدارکشون تا دکتری طی کردند کسایی که توی ایران متولد شدند کسایی که خدایش از 20 native هم بالاتر هستند به هر حال چند تاشون استاد خودم هستند ، یکی از این اشخاص در خصوص دایره لغت می گفت" لغت مثل اجر هست قدیم این طرز فکر علط ایجاد شد و هنوز هم دارند بعضی ها استفاده میکنند که شبی 5 تا لعت از دیکشنری بشینیم بخونیم عرض کردم لغت مثل اجر ، اجر 20000 هم یک جای ریخته باشه معنا نداره و بی فایده هست اجر زمانی معنا پیدا میکنه که در دل دیوار باشه ساختمان و پل و غیر بشه " منظورش این بود که شما باید کلمه در دل متن یاد بگیرید و کلمات اکتیو کنید و در نوشتار و گفتار خودتون استفاده کنید. یک جلسه برید دانشگاه هایی که اشاره کردم سر کلاس بچه های فوق لبسانس و دکتر ی آموزش زبان انگلیسی ، بعد تفاوت خودتون احساس می کنید .

البته که بحث گرامر تو زبان مهمتره و باید بیشتر روی اون کار کرد ولی یکی دیگه از عوامل موثر در یادگیری زبان فراگیری لغات بیشتر هست.
مثلا تو یه متنی به یه کلمه بر میخوری هر چقدر هم که از نظر گرامری و قواعدی زبان رو فول باشه. نمبتونی معنی اون کلمه رو پیدا کنی. مگرداینکه دایره لغتت پیشرفته باشه.