مشاهده نسخه کامل
: با سلام ، راهنمایی خرید لپ تاپ تا 1300$
hosseinkdh
29-04-2014, 18:08
دوستان ممنون میشم اگر لطف کنید بهترین لپ تاپ گمینگ تا سقف 1300$ معرفی کنید.البته کار اصلیم نرم افزارهای مهندسی هست ولی گیم هم برام مهمه.منظورم از 1300$ تو بازار آمریکا هست . البته خودم با اطلاعات ناقصی که دارم به مدل g750jm رسیدم. تا 1 ماه دیگه هم وقت انتخاب دارم. باز هم ممنون از همتون ، خیلی آقایید.
امیر تتلو
30-04-2014, 18:56
jm خیلی کم یابه من jh رو پیشنهاد میدم که 1700 تا هست که میرزه رو اون سرمایه گذاری کنید
hosseinkdh
02-05-2014, 17:51
1700 تا به بودجم نميخوره ، قراره از امريكا تهيه كنم ، اگر مدلي رو ميشناسيد ممنون ميشم معرفي كنيد، msi چي بهتر از asus نيست
امیر تتلو
05-05-2014, 20:23
نه ایسوس بهتر هست از msi اگه نمیتونی افزایش بودجه بدی همون jm رو بگیر
Thor God
05-05-2014, 20:28
نه ایسوس بهتر هست از msi اگه نمیتونی افزایش بودجه بدی همون jm رو بگیر
شما رو چه حسابی این حرف رو میزنید ؟
msi تو سری گیمینگ بهترین لپ تاپ ها رو میزنه
ایسوس هم تو سری مالتی مدیا البته اپل و لنوو و سونی هم لپ تاپ های خوبی برای سری مالتی مدیا میزنن.
لطفا سرخورد دو تا برند رو با هم مقایسه نکنید چون هیچ دو برندی با هم قابل مقایسه نیست. باید تو سری مشخص با هم مقایسه کنیم مثلا سری گیمینگ. قطعا msi بهتر از ایسوس هست.
موفق باشی دوست من.
امیر تتلو
05-05-2014, 20:30
اتفتقا ایسوس بهترین لب تاب های گیمینگ رو میزنه و در این هیچ شکی نیست و تا حالا بهترین سابقه ی کولینگ رو هم برای خودش ثبت کرده بنده مطمئنم از این قضیه
امیر تتلو
05-05-2014, 20:32
من نگفتم msi بده اما ایسوس سابقه ی بهتری داره و هر دو ی این برند ها خوبن اما کاربران با تجربه میدونند که ایسوس بهترین لب تاب های گیمینگ رو میزنه و البته مادربرد های لب تاب هاشم بهترین هستند
Thor God
05-05-2014, 20:40
من نگفتم msi بده اما ایسوس سابقه ی بهتری داره و هر دو ی این برند ها خوبن اما کاربران با تجربه میدونند که ایسوس بهترین لب تاب های گیمینگ رو میزنه و البته مادربرد های لب تاب هاشم بهترین هستند
اتفتقا ایسوس بهترین لب تاب های گیمینگ رو میزنه و در این هیچ شکی نیست و تا حالا بهترین سابقه ی کولینگ رو هم برای خودش ثبت کرده بنده مطمئنم از این قضیه
دوست من بهترین لپ تاپ گیمینگ اولا رزور بلید هست که قیمتش خیلی بالاست بعدش هم آلین وار، پس نگو برترین لپ تاپ های گیمینگ ماله ایسوس هست. شما چند مدل از برترین لپ تاپ های گیمینگ ایسوس رو بگو ببینم ؟ :n11:
لطفا بیشتر تحقیق کنید.
در رابطه با مادر برد درست می گید اما فناوری هایی هم که گیگابایت تو مادر برد هاش استفاده می کنه نسبت به قیمتش خیلی عالیه همچنین مادر برد های msi !
در مورد کولینگ باید بگم موارد زیادی هست که لپ تاپ های ایسوس مشکل کولینگ دارند مثل سری n و k. مدل n56 و k56
موفق باشی دوست من.
امیر تتلو
05-05-2014, 20:45
دوست من بخاطر اختلاف زیاد این برند هایی که شما نام بردی با برند های معمولی اصلا اون ها دیگه تو لیست لب تاب های گیمینگ نیستند و یه جور بخاطر قیمت بالاشون کانسپت شناخته میشن و asus g53sx ..... g750 jh .. g750 jz از بهترین لب تاب های بازار در حد قیمت معمولی و معقول هستند که g53sx بهترین کولینگ رو بین لب تاب های بازار داره که بازم میگم با برند های الن ویر و ....... مقایسه نکنید و مادر برد هم درست میفرمایید موفق باشی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.