ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست بهترین قالب رایگان برای وبسایت شخصی

pashangparsi6
28-04-2014, 23:58
دوستان گرامی من نیاز به یک قالب برای تارنما (وبسایت) شخصی دارم که ساده باشه و توی موتورهای جستجو به خوبی ثبت بشه و ...

از دید شما از چه قالبی بهره ببرم بهتره؟

Thor God
29-04-2014, 12:09
دوستان گرامی من نیاز به یک قالب برای تارنما (وبسایت) شخصی دارم که ساده باشه و توی موتورهای جستجو به خوبی ثبت بشه و ...

از دید شما از چه قالبی بهره ببرم بهتره؟

داینامیک یا استاتیک ؟
اگر توضیح درباره خودتون و نمونه کار ها هست که من نظرم رو استاتیک هست ولی اگر متن هم میخواید بنویسید بهتره از وردپرس استفاده کنید.
قالب های شخصی وردپرس معمولا پولی هستند. اگر یک قالب خوب و مناسب و رسپانسیو میخواید در حدود 30 هزار تومان باید خرج کنید.

میتونید خودتون هم سرچ داشته باشید تا متوجه بشید

kian98
29-04-2014, 17:15
سلام

دوست عزیز اول بگید از چه سیستم مدیریت محتوایی استفاده می کنید؟
سایتتون استاتیک هست یا داینامیک ؟
به چه زبانی کدنویسی شده؟

pashangparsi6
30-04-2014, 09:57
دوستان دقیقا معنی استاتیک و داینامیک رو نمی دونم در این زمینه ولی من یک تارنما نیاز دارم که توش سه چهارتا کتاب معرفی بشه و نشانی برای خرید کتاب ها آورده بشه و درباره ی نویسنده هم در بخشی توضیح داده شده باشه و راه تماس هم در اون وجود داشته باشه

در موتورهای جستجو به خوبی ثبت بشه و ساده و شیک و متفاوت هم باشه

Thor God
30-04-2014, 12:10
دوستان دقیقا معنی استاتیک و داینامیک رو نمی دونم در این زمینه ولی من یک تارنما نیاز دارم که توش سه چهارتا کتاب معرفی بشه و نشانی برای خرید کتاب ها آورده بشه و درباره ی نویسنده هم در بخشی توضیح داده شده باشه و راه تماس هم در اون وجود داشته باشه

در موتورهای جستجو به خوبی ثبت بشه و ساده و شیک و متفاوت هم باشه

استاتیک برای ارسال یه مطلب باید کد ها رو ویرایش کنید ولی داینامیک با php پست رو در دیتابیس ذخیره می کنید و در قالب اتوماتیک فراخوانی میشه. در واقع داینامیک رو برای cms مینویسن و با php مخلوته.ولی استاتیک فقط کد های html و css هست.
میتونید ایندکس بسازید به صورت استایتک و در رابطه خودت و حرفه ات توضیح بدی و در یک پوشه به اسم blog یا سابدامنه دست نوشته های روزانه قرار بدی و کتاب معرفی کنی و درگاه پرداخت و ... قرار بدید. اینجوری هم ایندکس مناسب در گوگل دارید و هم یه قالب اینقو خیلی حرفه ای.

بنده وقت برای سرج ندارم میتونید خودتون سرچ کنید.
میتونید هزینه کنید ؟ قالب های انگلیسی دانلود کنید و بدید ترجمه کنن با هزینه پایین مثله 20 30 هزار تومان.
موفق باشی دوست من.

iDastan
04-05-2014, 08:31
دوست عزیز، در حال حاضر بهترین قالب ها، مربوط به Wordpress است که به راحتی توسط موتورهای جستجو به ویژه گوگل ایندکس می شود.

daniad
11-05-2014, 16:06
بهترین گزینه وردپرس هست که دانش بالا نمیخواد و کارایی و بازده بالایی داره
برا قالبشم سایت هایی هستند که قالب ترجمه شده رایگان قرار میدن
2 تا از سایتا رو معرفی میکنم امیدوارم مشکلت حل شه
پارسی گروپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نود تم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

alihastam
19-06-2014, 21:15
سلام دوستان من این قالب :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو برای ورد پرس میخوام کسی میتونه کمک کنه؟

daniad
20-06-2014, 05:11
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین اینجا گیرت نمیاد؟