مشاهده نسخه کامل
: مشکل در اتصال اینترنت از طریق وایرلس در ویندوز 8
سلام دوستان
من امروز ویندوزمو عوض کردم و 8 نصب کردم
قبلا 7 داشتم. ...الان میخام از طریق وایرس متصل بشم ولی نمیشه ..اسم وایرلس رو میاره ولی وقتی رمز رو میزنی میگه اشتباهه ....یعنی مشکل از چی میتونه باشه؟
من قبلا با ویندوز قبلیم هیچم شکلی نداشتم ..تورو خدا کمکم کنین ...
shayan0o21
22-05-2014, 22:49
خوب پسورد داری اشتبــاه میزنی دیگه
نه داداشم کی میگه اشتباهه؟
فهمیدم مشکل از چیه ...هنگام نصب ویندوز حتما باید مودم روشن باشه تا اینترنت رو شناسایی کنه ..اگه مودم رو روشن نکنی نمییشه بعد از نصصب به اینترنت از طریق وایرلس متصل شد ..
shayan0o21
23-05-2014, 09:17
والله من 8 یه هفته ای نصب کردم اینجور مشکلی نداشت :n13: اصـــل اینه درست شــد
یــا علی :n16:
یک بار مودم را ریست کن
پسورد جدید بده شاید درست شد
Mr.Pooya
24-05-2014, 23:49
سلام
نه خیر دوست عزیز اشتباه می کنید نیاز نسیت موقع نصب مودم روشن باشه چون اگر ویندوز رو نصب کردید تمام شد بعد خواستید به اینترنت وصل بشیذ اون وقت باید ویندوز رو از اول نصب کرد ؟ نه مطمئنا مایکروسافت همچین اشتباهی نمی کنه.
شما میگی که کانکشن رو پیدا می کنه ولی پسورد رو قبول نمی کنه پس مودم شناسایی شده دیگه مشکلی نداره نیاز به نصب دوباره ویندوز هم نیست.
شما مودم رو روشن کنی 2-3 دقیقه صبر کن مودم شناسایی بشه و بخش پیدا کردن سخت افزار تمام میشه. اشکال از تنیظمات مودم هست یا شما جایی رو اشتباه می کنی. یا هزار تا دلیل دیگه هم می تونه داشته باشه.
والله من 8 یه هفته ای نصب کردم اینجور مشکلی نداشت :n13: اصـــل اینه درست شــد
یــا علی :n16:
شاید از ویندوزم بوده ولی من یه همچین مشکلی داشتم ..
یک بار مودم را ریست کن
پسورد جدید بده شاید درست شد
اولین کاری که به ذهنم رسید همین کار بود ..ولی با این کار هم درست نشد و مجبور شدم ویندوزمو عوض کنم و الان خداروشکر درست شد
سلام
نه خیر دوست عزیز اشتباه می کنید نیاز نسیت موقع نصب مودم روشن باشه چون اگر ویندوز رو نصب کردید تمام شد بعد خواستید به اینترنت وصل بشیذ اون وقت باید ویندوز رو از اول نصب کرد ؟ نه مطمئنا مایکروسافت همچین اشتباهی نمی کنه.
شما میگی که کانکشن رو پیدا می کنه ولی پسورد رو قبول نمی کنه پس مودم شناسایی شده دیگه مشکلی نداره نیاز به نصب دوباره ویندوز هم نیست.
شما مودم رو روشن کنی 2-3 دقیقه صبر کن مودم شناسایی بشه و بخش پیدا کردن سخت افزار تمام میشه. اشکال از تنیظمات مودم هست یا شما جایی رو اشتباه می کنی. یا هزار تا دلیل دیگه هم می تونه داشته باشه.
مطمئنا مایکروسافت همچین اشتباهی نکرده و احتمالا بخاطر دسکاری ویندوز هستش که اینجور شده چون اورجینال نبود و دستخورده بود ...
بعله کانکشن رو شناسایی میکنه ولی وقتی رمز رو میزنم میگه اشتباهه در صورتی که با گوشیم با همون رمز متصل میشم و 100 درصد مطمئنم رمز درسته ...حتی مودم رو ریست هم کردم ...
نخیر هیچ ربطی به مودم نداشت و از ویندوزم بود ..
مشکل ویندوزم اینه که باید موقع نصب به وایرلس متصل بشم وگرنه اگه بذارمش بعد از نصب به مودم متصل نمیشه ...اخرش نفهمیدم مشکل از چی بود ولی موقع نصب مودم رو روشن گذاشتم و درست شد ...
ممنون از راهنماییتون دوستان
Mr.Pooya
01-06-2014, 00:32
مطمئنا مایکروسافت همچین اشتباهی نکرده و احتمالا بخاطر دسکاری ویندوز هستش که اینجور شده چون اورجینال نبود و دستخورده بود ...
بعله کانکشن رو شناسایی میکنه ولی وقتی رمز رو میزنم میگه اشتباهه در صورتی که با گوشیم با همون رمز متصل میشم و 100 درصد مطمئنم رمز درسته ...حتی مودم رو ریست هم کردم ...
نخیر هیچ ربطی به مودم نداشت و از ویندوزم بود ..
مشکل ویندوزم اینه که باید موقع نصب به وایرلس متصل بشم وگرنه اگه بذارمش بعد از نصب به مودم متصل نمیشه ...اخرش نفهمیدم مشکل از چی بود ولی موقع نصب مودم رو روشن گذاشتم و درست شد ...
ممنون از راهنماییتون دوستان
خب خوشبختانه مشکلتون حل شد. اما با اینکه ویندوز دستکاری شده هست این که موقع نصب باید مودم روشن وگرنه اینترنت وصل نمیشه رو میشه گفت 0.1 % هم احتمالش کمتره. یعنی از لحاظ عقل و منطق حور در نمیاد.
در هر صورت مهم اینه که مشکل بر طرف شد
parsa hajian
17-12-2016, 08:33
سلام.من یه مشکل دارم.نتم هر 10 ثانیه قطع و وصل میشه زنگم میزنم به شرکت میگن عیبی نداره .ولی بضی اوقات درسته ولی بیشتر مواقع اینطوری میشه .باید چیکار کنم؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.