مشاهده نسخه کامل
: لپتاپ جهت برنامه نویسی
miladsalary
28-04-2014, 19:44
سلام دوستان من دانشجو نرمافزار هستم میخوام یه لپتاپ برای برنامه نویسی انتخاب کنم که Lenovo z510 رو انتخاب کردم و اینکه شاید کمی هم بازی کنم درواقع میخوام ببینم این سیستم خوبه برای اینکار یا نه؟
Sent from my C2105
Public Enemy
28-04-2014, 21:11
دوست عزیز با توجه به تجربیات بنده و کارهایی که دوستانم در رشته IT با لپ تاپشون انجام می دن ، به نظر بنده هر لپ تاپ بالای 1 میلیون جواب نیاز های رشته شما رو می ده .
اینکه کمی هم بازی می کنین ، کمی قضیه تغییر می کنه ، در کل انتخاب این مدل بسیار مناسب و به صرفه است .
در صورتی که نیاز به اطلاعات بیشتر در ارتباط با این لپ تاپ و نظر سایر خریداران دارین ، می تونین در تاپیک کلوب Z510 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بپرسین .
در صورتی که به دنبال مدل های جایگزین هستین ، بازه قیمتی خود را مشخص کنین تا موارد مناسب را دوستان معرفی کنند .
با تشکر :n16:
دوستِ من Z510 کاملا جواب گوی نیازِ شما هست
در ضمن سری ThinkPad لنوو هم لپتاپ های خوب با کیبوردهای با کیفیت داره.
yeketaz.taz1
28-04-2014, 22:35
در مورد thinkpad سری e و سری z لنوو:
همشون مشکل کیفیت پایین بدنه دارن و بعد از مدتی تاچ پد و استراحت گاه مچ دست از بین میره
{اینو همینجوری نمیگم، خودم کامپیوتر تو دانشگاه شهید بهشتی میخونم و دوستانی دارم که از thinkpadها سری e رو انتخاب کردن
و از ideapad ها مدلهای z500 و z510 = این دوستان بنده نیز برنامه نویس هستند و باور کنید لپ تاپ هاشون قسمتی از تاچ پد هاشون و استراحت گاه مچشون رفته}
این شوخی دوستان بی اطلاع رو هم باور نکنید که میگن سری e کربنه. سری e کاملا پلاستیکه (سریهایی مثل T , X کربنه)
همچنین سری z که معرف حظور هستن هم تمام بدنه و تاچ پد و باقی اجزا از پلاستیکه
اینم اضافه کنم که موقع بازی کردن بدجور گرما میده بیرون و همونطور که تجربه ثابت کرده این در آیندهای نه چندان دور مشکل ساز میشه
اینا رو میگم که بدونید هیچ ارزونی با این کانفیگهای فضایی {قیمتها اصلی رو {به دلار} نگاه کنید} بی علت نیست و هیچ گرونی {مثل مدلهای ایسوس، سونی و اپل} بی حکمت
در کل من بهتون پیشنهاد میکنم ایسوس بگیرید، درسته تو این قیمتها کانفیگ پایینی نسبت به لنوو داره cpu سری u و هزار جور بهانه دیگه که میشه از خریدش منصرف شد ولی مطمئن باشید پشیمونتون نمیکنه
miladsalary
29-04-2014, 00:38
در مورد thinkpad سری e و سری z لنوو:
همشون مشکل کیفیت پایین بدنه دارن و بعد از مدتی تاچ پد و استراحت گاه مچ دست از بین میره
{اینو همینجوری نمیگم، خودم کامپیوتر تو دانشگاه شهید بهشتی میخونم و دوستانی دارم که از thinkpadها سری e رو انتخاب کردن
و از ideapad ها مدلهای z500 و z510 = این دوستان بنده نیز برنامه نویس هستند و باور کنید لپ تاپ هاشون قسمتی از تاچ پد هاشون و استراحت گاه مچشون رفته}
این شوخی دوستان بی اطلاع رو هم باور نکنید که میگن سری e کربنه. سری e کاملا پلاستیکه (سریهایی مثل T , X کربنه)
همچنین سری z که معرف حظور هستن هم تمام بدنه و تاچ پد و باقی اجزا از پلاستیکه
اینم اضافه کنم که موقع بازی کردن بدجور گرما میده بیرون و همونطور که تجربه ثابت کرده این در آیندهای نه چندان دور مشکل ساز میشه
اینا رو میگم که بدونید هیچ ارزونی با این کانفیگهای فضایی {قیمتها اصلی رو {به دلار} نگاه کنید} بی علت نیست و هیچ گرونی {مثل مدلهای ایسوس، سونی و اپل} بی حکمت
در کل من بهتون پیشنهاد میکنم ایسوس بگیرید، درسته تو این قیمتها کانفیگ پایینی نسبت به لنوو داره cpu سری u و هزار جور بهانه دیگه که میشه از خریدش منصرف شد ولی مطمئن باشید پشیمونتون نمیکنه
ممنون دوست عزیز.
ولی درسته که یکم کیفیت این لپتاپ پایین هست و صفحه نمایشش یکم بی کیفیت هست ولی قدرت زیادی بنظرم داره.و اینکه میخوام تا ی چند سالی از نظر سخت افزار خیالم راحت باشه که بازم تو این ارنج قیمت خوبه و من با کیفیتش کنار میام.;)
Sent from my C2105
javad.pc
29-04-2014, 12:40
سلام
میلاد جان منم تقریبا شرایطم مثل شماست...
از z510 هم خیلی خوشم میاد اما با ی مقدار گشت و گذار و راهنمایی دوستان چندتا مدل دیگرم دیدم،،...
البته هنوزم دودلم...
ایسر v5 میگن خوبه یا حتی سریe1 ایسر
ایسوس هم که حرف نداره امام با توجه به قیمت کانفیگ ضعیفتری نسبت به بقیه داره که فک کنم بخاطر برند طبیعی هست
سری s لنوو هم خوب و شکیله...
یاعلی
امیر تتلو
29-04-2014, 20:37
دوست عزیز باید بگم که این لب تاب لب تاب بسیار خوبی برای شرایط کاری شما هست اما اگه دوست داشته باشی میتونی یه لب تاب 1.200 هم تهیه کنی که نیاز ها تو براورده میکنه و در این صورت باید از قید بازی بزنی که بنظرم نمیرزه به خاطر یه خورده بازی خرج بیخود کنی و یه لب تاب از سری x ایسوس بگیر که این طوری پولت رو هم بهتر مدیریت کردی و اصلا الان دانشجوییو بازی هم کنی به درست لتمه میخوره (به عنوان برادر بزرگت گفتم) پس بهتره یه لب تاب ساده تر و جمع و جور تر بگیری موفق باشی
miladsalary
29-04-2014, 22:14
ممنون دوستان عزیز از راهنماییتان
Sent from my C2105
yeketaz.taz1
30-04-2014, 10:25
msi cx61 رو هم یه نگاه بنداز | کانفیگ خوبی داره | گارانتی مطمئن | جنس بدنش هم به اندازه کافی خوبه
خودمم میخوام بگیرم :)
CX61-i7 8GB Intel Core i7 4702MQ Haswell 2.2Ghz up To 3.2Ghz 6MB - 8GB DDR3 - 750 GB - Nvidia GeForceGT720M &intel HD 4600 15.6 inch (1366x768) LED Backlight 2.4K
قیمت 2/590
miladsalary
15-05-2014, 04:34
سلام دوستان
قید z510 رو زدم الان موندم دنبال چه لپتاپی باشم با این همه مدل اگه میشه یه راهنمایی کنید.
برای برنامه نویسی میخوام هنوز اوایل دانشگاه هستم لپتاپی میخوام که توی این چند سال برام کار کنه خوب باشه(مقاوم باشه،کیبوردش خوب باشه)
کمی هم برای بازی مناسب باشه.مثلآ pes
بودجم هم تا2 تومن هست حالا صد تومن پایین بالا
Sent from my C2105 using Tapatalk
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.