wichidika
28-04-2014, 18:42
یک کارشناس تغذیه:
روغن زیتون بهترین روغن برای پخت و پز و تهیه سالاد است
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یک کارشناس تغذیه گفت: روغن زیتون یکی از بهترین انواع روغن جهت پخت و پز و تهیه سالاد است.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)منطقه کرمانشاه، نیلوفر حیدری با اشاره به انواع روغن زیتون شامل روغن زیتون طبیعی یا بکر، روغن زیتون تصفیه شده و روغن زیتون مخلوط (خام و تصفیه شده)، اظهار کرد: از نظر ارزش تغذیهای به ترتیب روغن زیتون بکر، مخلوط و تصفیه شده اولویت بندی شدهاند.
وی گفت: روغن زیتون "بکر" به دلیل دارا بودن آنتی اکسیدانهای طبیعی مانند ویتامین E ، بتاکاروتن و نیز مقادیر بالای اسید چرب ضروری دارای ارزش تغذیهای فراوانی بوده و باید در برنامه غذایی گنجانده شود.
وی افزود: دمای مناسب برای نگهداری روغن زیتون 20 تا 25 درجه سانتیگراد بالای صفر است، بنابراین نیازی نیست روغن زیتون در یخچال نگهداری شود.
حیدری گفت: از روغن زیتون با شرایط دمایی پایین (شعله کم گاز) برای سرخ کردن سطحی به مدت کوتاه و فقط یک بار می توان استفاده کرد.
انتهای پیام
روغن زیتون بهترین روغن برای پخت و پز و تهیه سالاد است
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یک کارشناس تغذیه گفت: روغن زیتون یکی از بهترین انواع روغن جهت پخت و پز و تهیه سالاد است.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)منطقه کرمانشاه، نیلوفر حیدری با اشاره به انواع روغن زیتون شامل روغن زیتون طبیعی یا بکر، روغن زیتون تصفیه شده و روغن زیتون مخلوط (خام و تصفیه شده)، اظهار کرد: از نظر ارزش تغذیهای به ترتیب روغن زیتون بکر، مخلوط و تصفیه شده اولویت بندی شدهاند.
وی گفت: روغن زیتون "بکر" به دلیل دارا بودن آنتی اکسیدانهای طبیعی مانند ویتامین E ، بتاکاروتن و نیز مقادیر بالای اسید چرب ضروری دارای ارزش تغذیهای فراوانی بوده و باید در برنامه غذایی گنجانده شود.
وی افزود: دمای مناسب برای نگهداری روغن زیتون 20 تا 25 درجه سانتیگراد بالای صفر است، بنابراین نیازی نیست روغن زیتون در یخچال نگهداری شود.
حیدری گفت: از روغن زیتون با شرایط دمایی پایین (شعله کم گاز) برای سرخ کردن سطحی به مدت کوتاه و فقط یک بار می توان استفاده کرد.
انتهای پیام