مشاهده نسخه کامل
: چرا بعد نصب ویندوز 8 درایو دیدویدی رام رو نمیشناسه؟
sorena_hi
28-04-2014, 15:44
دوتا دیویدی رام دارم که بعد نصب ویندوز 8.1 درایو یکیشون دیده میشه ولی هیچ دیویدی رو اجرا نمیکنه چرا؟
سلام
تو این تایپک یه چیزایی نوشته ؛ چک کنید .(برای استفاده از CMD که در پست ها به ان اشاره شده باید run as admin بزنید)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
sorena_hi
28-04-2014, 18:27
متاسفانه آدرسهایی که رفتم هیچ کدوم قسمت انتهایی اون آدرس داده شده رو در رجیستری، سیستم من نداشت. و این مطالب کمکی نکرد.
N A V A R O
28-04-2014, 19:32
سلام دوست عزیز
با توجه به این که دلیل نصب ویندوز 8.1 را "کند شدن ویندوز 7 " فرمودید ؛ چند روزی صبر کنید تا اساتید حرفه ای ویندوز راهنمایی کنند
و اگر مشکل حل نشد دوباره یک ویندوز 7 التیمیت نصب کنید.(چون سرعت ویندوز 7 در سیستم شما بالاتر از ویندوز 8.1 خواهد بود
و فقط زمان بوت در ویندوز 8.1 کاهش چشمگیری خواهد داشت.)(اگر به dvd rom ها نیاز دارید).
sorena_hi
28-04-2014, 20:20
اگه رم رو ارتقا بدم سرعت ویندوز 8 بالاتر از 7 میشه؟
یکی از dvd rom ها رو شناخته ولی جدیدتره که دوماهه خریدم رو نمیشناسه.
N A V A R O
28-04-2014, 20:36
سلام
راستش من زیاد در زمینه سخت افزار حرفه ای نیستم! ولی بله اگر رم را ارتقا دهید شرایط برای ویندوز 8.1 قطعا بهتر خواهد شد زیرا 2 گیگ
رم وقتی کافی خواهد بود که شما چند نرم افزار را با هم اجرا نکنید ؛ ولی اگر چند نرم افزار را با هم اجرا کنید (مثلا یک مرورگر اینترنتی با
چندین تب و مثلا نرم افزار فوتوشاپ یا نرم افزارهای حرفه ای دیگر )قطعا با کمبود رم مواجه خواهید شد. و کارایی سیستم کاهش خواهد یافت
و احتمال مواجه شدن با پیام "this program not responding" افزایش خواهد یافت. البته این مورد (کارایی بالاتر ویندوز 7 از ویندوز 8در سیستم
های قدیمی ) قطعی نیست (نظر شخصی است:n02:)و پس از نصب درایورها مشخص خواهد شدکه شرایط سیستم چگونه است.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.