PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چلسی 2014 - یونان 2004؛ اساتید فوتبال تدافعی!

nar nia
28-04-2014, 13:29
طرفداری- پس از دو دیداری که تیم چلسی برابر تیم های اتلتیکو مادرید و لیورپول برگزار کرد خیلی ها می گویند این تیم استاد " صد فوتبال " است. در طول تاریخ فوتبال تیم های زیادی بودند که این لقب به آن ها اطلاق شده.

سه شنبه هفته گذشته بود که خوزه مورینیو و تیمش به ویسنته کالدرون رفتند و موفق شدند یک مساوی بدون گل از اتلتیکو بگیرند و چشم به بازی برگشت بدوزند، خیلی ها پس از آن بازی گفتند مورینیو در کالدرون اتوبوس پارک کرد!
مرد پرتغالی امروز نیز موفق شد در آنفیلد 2 بر 0 لیورپول را شکست دهد نوار پیروزی های پی در پی این تیم را پاره نماید.
صحنه گل دوم را به یاد بیاورد، مردان مورینیو با 10 نفر در حال دفاع کردن بودن که یک اشتباه از سوی قرمزپوشان باعث شد توپ در اخیتار تورس قرار بگیرد و او از وسط زمین با گلر تک به تک شود، تک به تک نه، دو به تک؛ او به ویلیام پاس داد و او هم دروازه خالی را باز کرد.
پس از پایان مسابقه براندن راجرز گفت: " چلسی دو اتوبوس را جلوی دروازه خود پارک کرده بود."
برخی ها به مرینیو لقب نابغه را داده اند، اما بعضی از منتقدین او را یکی از طرفداران " ضد فوتبال " توصیف می کنند.
با این حال، مربی پرتغالی با همین شیوه تیم هایش را در بالاترین رتبه قرار می دهد و موفق می شود. در طول تاریخ خیلی از تیم ها بوده اند که به جای حمله، دفاع کرده اند و پیروز شده اند.
حال برخی از تیم ها که در دهه های مختلف به این شیوه به پیروزی و موفقیت رسیده اند را مورد بررسی قرار می دهیم.

1- آرژانتین 1990
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جام جهانی 1990، میانگین 2.21 گل در هر بازی باعث شد تا این جام جهانی به کم گل ترین جام در طول تاریخ تبدیل شود. اما ببینیم چگونه آرژانتین با مارادونا به دیدار نهایی آن مسابقات راه پیدا کردند.
چهار سال بعد از این که آرژانتین به همراه مارادونا جهان را فتح کرد می گذشت، آن ها آمده بودند تا دوباره همه را شکست دهند و جام را به خانه ببرند.
آرژانتین با کارلوس بیلاردو آمده بود، آن ها تنها 5 گل در 7 مسابقه به ثمر رساندند؛ در دور دوم برزیل را 1-0 شکست دادند، بازی بعد با یوگوسلاوی بدون گل به پایان رسید و دو تیم در ضربات پنالتی باید مبارزه می کردند که آلبی سلسته پیروز شد، در نیمه نهایی یاران مارادونا ایتالیای میزبان را به همین گونه شکست دادند و به فینال رسیدند.
در فینال آن ها با ژرمن ها بازی کردند که این دیدار تا دقیقه 85 بدون گل مساوی دنبال می شد تا این که آلمان در یک ضد حمله موفق شد گل پیروزی را به ثمر برساند و قهرمان جهان شود.

2- آرسنال 92 و 95
شعار " خسته کننده، خسته کننده آرسنال " در اوایل دهه 90 شنیده شد.
جرج گراهام بین سال های 86 تا 92 مربی تیم شمال لندنی آرسنال بود. تیم او در سه فصل آخر کار گراهام به طور میانگین 40 گل به ثمر رساند، توپچی ها در 6 جام تنها 66 گل وارد دروازه حریفان کردند.
گراهام با اینکه در بردن جام ها موفق بود اما همیشه مورد انتقاد قرار می گرفت که " دفاع محور " بازی می کند.
آرسنال در سال 93 جام حذفی و اتحادیه را مال خود کرد تا در بردن جام برای اولین بار دبل کرده باشد.
گراهام به آفساید گیری معروف بود؛ دفاع آن ها 4 بخش داشت، لی دیکسون، تونی آدامز، استیو بولد و نایجل وینتل بورن. آن ها یکی از قدرتمند ترین خطوط دفاعی انگلیس را تشکیل داده بودند.
" the best backlines "

3- یونان 2004
یونان یورو 2004 مسلما داستان آدم های فلک زده ای بود که قدرت های بزرگ اروپا را به زیر کشدند.
اتوروی هاگل متوجه بود که چگونه باید این مسابقات را به بهترین شکل پایان دهد، تیم او بدون این که ستاره ای داشته باشد یا بازیکنی که متکی به او باشد قهرمان اروپا شد، طرحی از یک دفاع قدرتمند، با صبر و حوصله ای فراوان. بدون آن که دوست داشته باشد حمله ور شود، توپ را به گوشه ها می بردند و کرنر می گرفتند.
زمانی که یونان با این شیوه قهرمان اروپا شد، هاگل گفت: " مردم می گویند تاکتیک من مدرن نیست، اما فوتبال مدرن درباره برنده شدن است."

4- اینترمیلان دهه 60
اینتر دهه 1960، موفق ترین تیمی بود که شیوه کاتاناچیو را به معرض نمایش می گذاشت.
زدن یک یا دو گل در هر بازی، ترک کردن فاز حمله و رفتن به خط دفاع با مدافعینی محتاط.
هلنیو هررا، هدایت تیم اینتر را به عهده داشت و موفق شد این تیم را سه بار پیاپی قهرمان لیگ ایتالیا نماید و 2 جام اروپایی برای نراتزوری به ارمغان بیاورد.
تیم او تشکیل شده بود از مدافعینی در کلاس جهانی نظیر، فاکتی، تراسیو بروگنیچ و آرماندو پیچی.
آن ها کابوس هر مهاجمی بودند.

5- رنجرز 2008
منتقدین در سال2007-8 به تمسخر لقب " کاتاناچیو " را " واتناچیو " نام گذاری کردند. والتر اسمیت در رنجرز باعث شد این کلمه درست شود.
لیونل مسی هنوز به این رتبه در فوتبال نرسیده بود. رنجرز به مصاف بارسلون رفته بود که آن دیدار با تساوی بدون گل به پایان رسید.
بعد از بازی لئو مسی گفت: " رنجرزی ها نمی خواستند فوتبال بازی کنند، آن ها از دقیقه یک ضد فوتبال را شروع کردند."
اسمیت با این روش تیمش را به مسابقه نهایی جام یوفا رساند. تیم او در هشت بازی پنج گل به ثمر رساند فقط در مرحله پایانی 2-0 مغلوب زنیت سن پترزبورگ شدند.

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

S0R3N4
28-04-2014, 23:34
بد نیس اسمی هم از رئال آنجلوتی میبردین که تو ال کلاسیکوی آخر و جلوی بایرن تو نیمه نهایی چمپیونزلیگ به جای اوتوبوس ، ناوبر پارک کرده بود نه اتوبوس!!!

stealer
28-04-2014, 23:53
تو هر بازی نسبت به شرایطش و مهره هات باید تیم رو بچینی و مربی گری یعنی اینکه بتونی تیمت رو برنده از بازی خارج کنی!!!
توی خیلی بازیهای این فصل چلسی بازی های حجومی رو به نمایش گذاشته
به نظر شما جلوی لیورپول با اون خط حمله ی فوق العادش اون هم تو انفیلد چجوری باید بازی میکرد؟
یا مثلا جلوی همون اتلتیکو که بارسارو به قول شما با دفاع اتوبوسی شکست داد چجوری باید تیمو میچید؟
بعضی ها هدف از یازی فوتبال رو فراموش کردن
مهم گل زدن در عین گل نخوردن هست و هر جفتش هنر میخواد که هر تیم و مربی این هنر رو نداره:n16:

Sepehr SS
29-04-2014, 00:00
مورینیو استاد اینجور بازی کردنه و امسال هم اولین بار نیست که این کارو میکنه. با پورتو و اینتر و دوره اول چلسی هم همینطوری بازی میکرد و موفق هم بود. تو رئال هم جلوی بارسا اکثرا اینجوری بازی میکرد. همین که تو بازی های بزرگ نتیجه میگیره، نشون میده چه مربی بزرگیه. اگه مثل آرسنال ۶ تا ۶تا گل بخوره خوبه؟!!

hts1369
29-04-2014, 08:26
البته بی انصافیه اگه نگیم چلسی جلو لیورپول جز بازی تدافعی از تاکتیکهای تیمهای حاشیه خلیج پارس هم کم استفاده نمیکرد.
فکر میکنم از دقیقه 2 شاهد زمین خوردنهای عجیب و غریب بازیکنهای چلسی بودیم تا برای چند ثانیه هم که شده بازی رو متوقف کنن.

30vil
29-04-2014, 09:48
مقایسه چلسی با یونان 2004 یک مقایسه اشتباه و نشان دهنده درک فوتبالی ضعیف یک نفر میتونه باشه

نگاهی به نتایج چلسی در مقابل تیمهای بزرگ جزیره نشانگر اینه که چلسی اصلا تیم دفاعی نبوده و فقط در مواقعی که از نظر مهره و ابزاری نسبت به تیم مقابل ضعیف بوده رو به دفاع منطقی آورده

و با هوش و ذکاوت مربی خودش تونسته از سد اون تیمها بگذره

یونان 2004 تیمی بود که در مقابل همه تیمها دفاع صرف میکرد و تاکتیک دیگه ای نداشت اما چلسی در مقابل هر تیمی با توجه به شرایط تاکتیک مناسب خودش را انتخاب میکنه

در عکس زیر نتایج چلسی را مقابل تیمهای بزرگ جزیره میبینیم آیا این نتایج نشان دهنده دفاع اتوبوسی یک تیمه؟

چرا وقتی به ارسنال 5 تا و به تاتنهام 4 گل میزنه تیم دفاعی نیست اما وقتی در غیاب 9 بازیکن اصلی و به ناچار جلو لیورپول دفاعی کار میکنه محکوم به دفاعی بودن میشه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ?itok=sS9a8_mD

در لیگ قهرمانان هم تا اینجا چلسی به جمع 4 تیم راه یافته در مرحله گروهی دو شکست از بازل داشته و در هیچ یک از بازی ها دفاعی کار نکرده

در مرحله بعد مقابل گالا به هیچ وجه بازی دفاعی از چلسی ندیدم تا تیم به پی اس جی رسید و اگر میخواست دفاعی کار کنه و اتوبوسی دفاع کنه 3 گل از اون تیم در پاریس نمیخورد!

در استمفوردبریج هم مقابل پی اس جی یک تیم سراپا حمله را دیدیم که با سه مهاجم بازی کرد و در نهایت توانست با نتیجه 2 -0 پی اس جی را هم حذف کنه

اما شرایط بازی اتلتیکو تیم را مجاب به دفاعی بازی کردن کرد چرا که اگر گلی در کالدرون دریافت میکرد سرنوشتی مثل بارسلونا در انتظار چلسی بود و دیگه نمیتونست در بازی برگشت مثل بازی با پی اس جی

از دفاع خشن و پر تعداد اتلتیکو عبور کنه و به جبران گلهای خورده بپردازه

hts1369
29-04-2014, 11:32
مقایسه چلسی با یونان 2004 یک مقایسه اشتباه و نشان دهنده درک فوتبالی ضعیف یک نفر میتونه باشه

نگاهی به نتایج چلسی در مقابل تیمهای بزرگ جزیره نشانگر اینه که چلسی اصلا تیم دفاعی نبوده و فقط در مواقعی که از نظر مهره و ابزاری نسبت به تیم مقابل ضعیف بوده رو به دفاع منطقی آورده

و با هوش و ذکاوت مربی خودش تونسته از سد اون تیمها بگذره

یونان 2004 تیمی بود که در مقابل همه تیمها دفاع صرف میکرد و تاکتیک دیگه ای نداشت اما چلسی در مقابل هر تیمی با توجه به شرایط تاکتیک مناسب خودش را انتخاب میکنه

در عکس زیر نتایج چلسی را مقابل تیمهای بزرگ جزیره میبینیم آیا این نتایج نشان دهنده دفاع اتوبوسی یک تیمه؟

چرا وقتی به ارسنال 5 تا و به تاتنهام 4 گل میزنه تیم دفاعی نیست اما وقتی در غیاب 9 بازیکن اصلی و به ناچار جلو لیورپول دفاعی کار میکنه محکوم به دفاعی بودن میشه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ?itok=sS9a8_mD

در لیگ قهرمانان هم تا اینجا چلسی به جمع 4 تیم راه یافته در مرحله گروهی دو شکست از بازل داشته و در هیچ یک از بازی ها دفاعی کار نکرده

در مرحله بعد مقابل گالا به هیچ وجه بازی دفاعی از چلسی ندیدم تا تیم به پی اس جی رسید و اگر میخواست دفاعی کار کنه و اتوبوسی دفاع کنه 3 گل از اون تیم در پاریس نمیخورد!

در استمفوردبریج هم مقابل پی اس جی یک تیم سراپا حمله را دیدیم که با سه مهاجم بازی کرد و در نهایت توانست با نتیجه 2 -0 پی اس جی را هم حذف کنه

اما شرایط بازی اتلتیکو تیم را مجاب به دفاعی بازی کردن کرد چرا که اگر گلی در کالدرون دریافت میکرد سرنوشتی مثل بارسلونا در انتظار چلسی بود و دیگه نمیتونست در بازی برگشت مثل بازی با پی اس جی

از دفاع خشن و پر تعداد اتلتیکو عبور کنه و به جبران گلهای خورده بپردازه

واقعا چلسی نسبت به لیورپول از لحاظ مهره ضعیف تر هست؟؟؟؟
این نه بازیکن رو میشه نام ببرید.
چلسی تیم دومش خیلی پرمهرتر از تیم اول لیورپوله.
از طرفی جدول که دروغ نمیگه-چلسی تقریبا 30 تا گل کمتر از لیورپول و من سیتی زده
بنظر شما معنی این چیه؟

stealer
29-04-2014, 11:58
بنظر شما معنی این چیه؟
9 بازیکن _ هازارد(بازیکن اصلی تیم) کیهیل-تری-چک-اسکار-رامیرس-اتوئو-ویلیان-اون یکیش یادم نمیاد:دی
البته ویلیان و کیهیل حدود 15 دقیقه بازی کردن و همین طور تورس
اون 30 تا گل هم به خاطر وجود بازیکنای حجومی هست که اون دوتا تیم دارن
شما سوارز و استوریچ و اگوئرو و نگردو و... رو با مهاجمای چلسی مقایسه میکنی؟
تیم دوم چلسی هم اصلا از لیورپول قوی تر نیست شما تک تک بازیکنارو با هم مقایسه کن خودت متوجه میشی

30vil
29-04-2014, 12:01
بنظر شما معنی این چیه؟

بله چلسی 30 تا گل کمتر زده معنیش اینه که تورس و اتوئو و دمبا با اصلا قابل قیاس با سوارز و استوریج نیستند و تو اکثر بازی ها هم مورینیو از مهاجمان تیمش ایراد گرفته

پس چلسی در فاز تهاجمی نسبت به لیورپول و سیتی خیلی ضعیفتر بوده و دلیلشم نبود مهاجم هدف شش دنگ و درجه یک بوده

چک - تری - کیهیل- لوییز - رامیرس - ازارد - اسکار - ویلیان - اتوئو

نه بازیکن اصلی چلسی که مقابل لیورپول بازی نکردند البته ویلیان و کیهیل اواخر بازی وارد زمین شدند اما از ابتدا چلسی درغیاب 9 بازیکنش وارد میدان شد!

دوست عزیز تیم دوم چلسی با وجود بازیکنانی مثل کالاس که چند دقیقه هم برای چلسی بازی نکرده چطور از لیورپول که استوریج روی نیمکتش بود قوی تره!!

شما نفر به نفر از درون دروازه مقایسه کن اصلا قابل قیاس نیستند این دو تیم :n02:

Abdolreza2012
29-04-2014, 13:08
بد نیس اسمی هم از رئال آنجلوتی میبردین که تو ال کلاسیکوی آخر و جلوی بایرن تو نیمه نهایی چمپیونزلیگ به جای اوتوبوس ، ناوبر پارک کرده بود نه اتوبوس!!!
با عذر خواهی از طرفداران تیم چلسی :n16:

به نظرت بازی رئال قابل مقایسه با بازی چلسی هست ؟؟؟
رئال تو این بازی فشرده بازی کرد ، دفاع مطلق نه
به نظرم اگه به نظر کارشناسان تیم رئال دفاع مطلق بازی کرده باشه حتما اسمش تو این لیست میومد
بهتر هست اینم بخونید : نقل و قول از صحبت های بعضی از دوستان بعد بازی با بایرن

رئال می تونست حتی بسته تر بازی کنه مثل بازی چلسی در مقابل اتلتیکو، اون میشه اسمش رو گذاشت یه بازی کاملا بسته و نزدیک به صحبتت یعنی "دفاع صرف".
گرچه اگه کارلو با این بازیکن ها همچین تصمیمی می گرفت نه تنها نتیجه نمی گرفت بلکه احتمالا الان زیر فشار رسانه ها استعقا داده بود!

اگه میخواید دنبال کنید به این تاپیک یه سر بزنید :

+

بهتره از مربی مورد علاقتون دفاع کنید یا مثل بقیه دوستان طرفدار چلسی از تیم چلسی دفاع کنید تا ....

Reza31001
29-04-2014, 13:12
رئال تو این بازی فشرده بازی کرد ، دفاع مطلق نه
هر طرفداری اسمی رو که دوست داره میذاره

به نظر من مهمه که از بازی تیمت خوشت بیاد و راضی باشی
نه اینکه یه چیزی ته دلت اذیتت کنه چون اون موقع مشخص میشه با خودت رو راست نیستی
10 سال دیگه هم بگذره باز به چلسی همچین انگ بزنن برای من مهم نیست چون از اولش که به این تیم علاقه مند شدم به خاطر خط دفاعش بود نه حمله!

hts1369
29-04-2014, 13:15
اخه لامصب شما تو چنتا از بازی هاتون از این بازیکنها همزمان استفاده کردین که حالا میگید ما این همه رو نداشتیم.
بعدشم شما یه بازی به کالان بازی دادین کردینش شاخ غول
ما از اول فصل داریم با امثال فلانگان و جو الن و استرلینگ و هندرسون بازی میکنیم.
بازیکنهایی که اگه تو چلسی بودن محال بود بهشون بازی برسه
بعدش این استوریچ رو که از شما گرفتیم-تورس رو هم شما از ما گرفتین.
اینکه تو چلسی خوب نیستن ولی تو لیورپول خوب بازی میکنن چه علتی داره؟
ولش-بیخیال
ایشالا تیمها جوری فوتبال بازی کنن که از دیدن بازیشون لذت ببریم
یا علی

Abdolreza2012
29-04-2014, 13:24
هر طرفداری اسمی رو که دوست داره میذاره

به نظر من مهمه که از بازی تیمت خوشت بیاد و راضی باشی
نه اینکه یه چیزی ته دلت اذیتت کنه چون اون موقع مشخص میشه با خودت رو راست نیستی
10 سال دیگه هم بگذره باز به چلسی همچین انگ بزنن برای من مهم نیست چون از اولش که به این تیم علاقه مند شدم به خاطر خط دفاعش بود نه حمله!

دقیقا
منم همینو میگم
ایشونم بیاد بگه من از چلسی خوشم میاد به خاطر همین نوع بازیش ( البته من خودم از چلسی خوشم میاد )
ولی برگشته میگه اسم رئال آنجلوتی تو این لیست نیست و ...
:n16:

SA3EDLORD
29-04-2014, 13:27
شما در مورد رئال نظر ندید لطفا. بهتره که در مورد چلسی یا بهتر بگم در مورد "مورینیو" نظر بدید!
این که فرق دفاع و ضد حمله رو با دفاع و زیرتوپ زدن رو نمیدونید هم جالبه!:n02:

30vil
29-04-2014, 13:39
عزیزان رئالی یک نکته ای را در نظر داشته باشید که سبک و نوع بازی ارائه شده توسط رئال در دیدار با بایرن دقیقا شبیه بازی ارائه شده در سوپرکاپ امسال اروپا بین چلسی - بایرن بود

چلسی هم با بازی دفاع ضد حمله تا اواخر بازی جلو بود و در نهایت بازی مساوی شد و ...

سبک دفاع زیر توپ در مواقع دیگر اتفاق میفته که احتمال میدم اواخر بازی امشب این سبک را هم مشاهده کنیم

Abdolreza2012
29-04-2014, 13:44
عزیزان رئالی یک نکته ای را در نظر داشته باشید که سبک و نوع بازی ارائه شده توسط رئال در دیدار با بایرن دقیقا شبیه بازی ارائه شده در سوپرکاپ امسال اروپا بین چلسی - بایرن بود

چلسی هم با بازی دفاع ضد حمله تا اواخر بازی جلو بود و در نهایت بازی مساوی شد و ...

سبک دفاع زیر توپ در مواقع دیگر اتفاق میفته که احتمال میدم اواخر بازی امشب این سبک را هم مشاهده کنیم
من که در مورد نحوه ی بازی چلسی ایراد نگرفتم ، هر تیمی شیوه ای داره
تو اواخر بازی امشب اگه نیاز به زیر توپ زدن باشه ، باید اینکارو بکنن :n02:

SA3EDLORD
29-04-2014, 13:45

دوست عزیز من به هیچ وجه بازی چلسی و مورینیو رو زیر سوال نمیبرم و اعتقاد دارم هر تیمی هم عرضه این کار دفاعی عالی رو نداره.بعضی مواقع هم برا حفظ نتیجه مجبوری اینکارو بکنی. اما این که فوتبال جذاب نمیشه رو نمیشه کتمان کرد.
من خودم بارها از مورینیو دفاع کردم.
اما ما با اون کاربر که انجلوتی رو برا همچین موضوعی میاره وسط داستان داریم. یادش بخیر سال پیش ما رو به طرفداری از یه شخص خاص متهم میکرد خودشون رئالی دو اتیشه!:n02: