ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در خرید یک مودم وایرلس خاص

kalantarahura
28-04-2014, 07:17
سلام.لطفا در خرید مودم وایرلس کمکم کنین.
مشکل اینه که سیستم من قدیمیه و واسه همین کارت شبکه نداره. در واقع پورت LAN هم ندارم.از این رو در حال حاضر یک مودم tp link ساده دارم (فکر کنم مدل 8811 یا همچین چیزی) دارم که ز طریق پورت USB به اینترنت وصل میشم. اکنون قصد خرید مودم وایرلس دارم ولی از قرار معلوم باید نوعی بگیرم که دارای پورت USB باشه.سوال اولم اینه که بعضی از مودم های وایلس دارای پورت USB بودند که روی جعبه زده بود واسه وصل کردن پرینتر و از این حرفا. این مودما به درد سیستم من که با USB بخواد وصل بشه میخوره؟سوال دوم این که اصلا مودم وایرلسی با این کاربری من وجود داره؟لطفا چند مورد را نام ببرید.
در ضمن نهایت برد هم درون خونه میخوام و این طور نیست که خارج از خونه هم لازم بشه.
پ.ن: یکی از فروشنده ها مدل TP-LINK 8968 رو به قیمت 130 هزار تومن معرفی کرد و گفت این همون قابلیتهایی که میخوای رو داره.ممنون میشم نظرتون رو اعلام کنین:n16:

New-P30world
28-04-2014, 17:12
سلام.لطفا در خرید مودم وایرلس کمکم کنین.
مشکل اینه که سیستم من قدیمیه و واسه همین کارت شبکه نداره. در واقع پورت LAN هم ندارم.از این رو در حال حاضر یک مودم tp link ساده دارم (فکر کنم مدل 8811 یا همچین چیزی) دارم که ز طریق پورت USB به اینترنت وصل میشم. اکنون قصد خرید مودم وایرلس دارم ولی از قرار معلوم باید نوعی بگیرم که دارای پورت USB باشه.سوال اولم اینه که بعضی از مودم های وایلس دارای پورت USB بودند که روی جعبه زده بود واسه وصل کردن پرینتر و از این حرفا. این مودما به درد سیستم من که با USB بخواد وصل بشه میخوره؟سوال دوم این که اصلا مودم وایرلسی با این کاربری من وجود داره؟لطفا چند مورد را نام ببرید.
در ضمن نهایت برد هم درون خونه میخوام و این طور نیست که خارج از خونه هم لازم بشه.
پ.ن: یکی از فروشنده ها مدل TP-LINK 8968 رو به قیمت 130 هزار تومن معرفی کرد و گفت این همون قابلیتهایی که میخوای رو داره.ممنون میشم نظرتون رو اعلام کنین
:n16:

سلام

می تونی یه کارت شبکه بیسیم بخصوص مدل usb بگیری، اینطوری اینترنت سیستم رو بصورت بیسیم داری!

تقریبا قیمتشون از 30 تومن شروع میشه!

:n06:

kalantarahura
29-04-2014, 07:38
سلام

می تونی یه کارت شبکه بیسیم بخصوص مدل usb بگیری، اینطوری اینترنت سیستم رو بصورت بیسیم داری!

تقریبا قیمتشون از 30 تومن شروع میشه!

:n06:
ممنون از پاسخت دوست عزیز.اتفاقا یه جا این پیشنهاد رو دادند ولی میگفت باز هم باید مودم داشته باشی که شیم تلفن به مودم وصل بشه. از مودم به کارت وایرلس وصل کنی.درسته؟امکانش هست؟

New-P30world
29-04-2014, 12:42
ممنون از پاسخت دوست عزیز.اتفاقا یه جا این پیشنهاد رو دادند ولی میگفت باز هم باید مودم داشته باشی که شیم تلفن به مودم وصل بشه. از مودم به کارت وایرلس وصل کنی.درسته؟امکانش هست؟

سلام

ببین منم مودم 8811 دارم، حالا اگه بخوام اینترنت رو بیسیم داشته باشم ارزون ترین راهش خرید کارت شبکه بیسیم هست

لینک زیر رو تصحیح کن( دو تا 00 رو بردار ) و بعد مدل هارو یکی یکی مطالعه کن کاملا متوجه میشی:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/Category-Computer-Parts/Category-Network/Category-Network-Card/