PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال از حرفه ای ها در مورد انیمیت در تریدی مکس

hosien3d
27-04-2014, 22:50
با سلام
من 1ساعت نشستم یه دست را ریگ کردم با اسلحه حالا میخام یه دامی ساختم میخام متصلش کنم به چند دامی که برای مچ دست و اسلحه ساختم(منظورم اینه که وقتی اون دامی که ساختم ولی توش مشکل دارم را حرکت دادم اسلحه با مچ دست باهاش حرکت کنه)
حالا میخام ببینم چه گزینه ای را باید بزنم که یک دامی را ربط بدم به دامی های دیگه یعنی با حرکت دادن یک دامی مثلا 10 تا دامی دیگه بدون اشتباه یا کچ شدن و.. مثل اون حرکت کنند؟
میخام یه دست را همراه با اسلحه مثلا ببرم بالا خوب برای این کار لازمه یک دامی بسازم و اون را ربط بدم به دامی و مچ دست حالا چجوری؟
این هم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر

ehsan_wwe
28-04-2014, 19:51
من با چیزای که گفتی مثل دامی آشنایی ندارم ولی خوب خیلی راحت با لینک کردن اسکت ها به هم و اضافه کردن قابلیت IK مشکلت حل میشه :n12:

hosien3d
28-04-2014, 20:31
خیلی ممنون ولی نمیشه یک دامی را به بیش از 1شی متصل کرد میخام یه دامی را مثلا به چند تا مدل متصل کنم که با حرکت دادن دامی مدل ها هم حرکت کنند

kamron_devil
28-04-2014, 22:08
ببین این دام رو من نمیدونم از کجا یاد گرفتی. ولی آموزش های شرکت digital tutors که در مورد rigging skining هستش بگیر ببین راه میفتی.

syno
07-05-2014, 09:21
شما این Dummy را بزار وسط اسلحه طوری که انتخاب کردن و حرکت دادنش راحت باشه . مابقیه dummy ها را با Link Constraint یا استفاده از (Position Constraint + Orientation Constraint) از منوی Animation
به dummy ,وسط اسلحه Constraint کنید.
link کردن مستقیم آنها به dummy وسطی هم میشه ولی با Constraint ها کار تر و تمیز تری انجام می دی.

msaatchi
02-06-2014, 16:24
حال که در زمینه Bones Animation علاقمندید، کار کردن با Wire Parameters را فراموش نکنید. بحثی بسیار شیرین و تسهیل کننده و البته لازمی است.