مشاهده نسخه کامل
: مشکل در درایو کمک کنید
با عرض سلام یکی از دراور های هاردم فرمتش ازntfs بهraw تغیر کرده و وقتی بازش کنم ویندوز پیام میده که فرمت کنم ولی فرمتم نمیشه چکار کنم که به حالت اولش بر گرده یعنی ntfs سیستم عاملم ویندوز ایکس پی پک 3 هست کمک کنید
با عرض سلام یکی از دراور های هاردم فرمتش ازntfs بهraw تغیر کرده و وقتی بازش کنم ویندوز پیام میده که فرمت کنم ولی فرمتم نمیشه چکار کنم که به حالت اولش بر گرده یعنی ntfs سیستم عاملم ویندوز ایکس پی پک 3 هست کمک کنید
اگه اطلاعات مهم دارین اطلاعات اون پارتیشن رو با نرم افزار eases data recovery در مود complete ریکاوری کنید سپس با نرم افزار eases partion master پارتیشن رو دیلیت کنید دوباره ایجاد کنید و فرمتش کنید
اگه اطلاعات مهم دارین اطلاعات اون پارتیشن رو با نرم افزار eases data recovery در مود complete ریکاوری کنید سپس با نرم افزار eases partion master پارتیشن رو دیلیت کنید دوباره ایجاد کنید و فرمتش کنید
سلام اقا من این نرم افزار پارتیشن دانلود کردم و نصب کردم ولی هیچ کاری انجام نمیده.مثلا پار تیشن دیلیت میکنم و بعد دوباره میسازم .داخل نرم افزار پرتیشینم nfstولی رو سیستمم هیچی تغییر نکرده
سلام اقا من این نرم افزار پارتیشن دانلود کردم و نصب کردم ولی هیچ کاری انجام نمیده.مثلا پار تیشن دیلیت میکنم و بعد دوباره میسازم .داخل نرم افزار پرتیشینم nfstولی رو سیستمم هیچی تغییر نکرده
یعنی درایو تو my computer نشون داده نمیشه یا هنوز فایل سیستم raw است ؟
یعنی درایو تو my computer نشون داده نمیشه یا هنوز فایل سیستم raw است ؟
سلام. اره درایو سیتمم raw هست . از روش سی دی ویندوزم واسه تغییر فرمتم امتحان کردم جواب نداد.حتی یه بار خواستم رو درایو ی که raw شده ویندوز نصب کنم . ولی نشد. موقع نصب ویندوز درایو رو دیلیت کردم و دوباره یه درایو جدید ساختم با فرمت ntfs. ولی وقتی فرمت تموم شد.اصلا ویندوز بار گزاری نشد.نمیدونم چکار کنم دیگه.امکانش هست با عوض کردن ویندوز درست شه.
سلام. اره درایو سیتمم raw هست . از روش سی دی ویندوزم واسه تغییر فرمتم امتحان کردم جواب نداد.حتی یه بار خواستم رو درایو ی که raw شده ویندوز نصب کنم . ولی نشد. موقع نصب ویندوز درایو رو دیلیت کردم و دوباره یه درایو جدید ساختم با فرمت ntfs. ولی وقتی فرمت تموم شد.اصلا ویندوز بار گزاری نشد.نمیدونم چکار کنم دیگه.امکانش هست با عوض کردن ویندوز درست شه.
یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بزارید
یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بزارید
سلام منظورتونو متوجه نشدم.ولی چند تا عکس میزارم.1.عکس اول مربوط به درایو هست که raw شدهC:\Documents and Settings\pc\Desktop\New Folder (2)
dark_boy99
07-05-2014, 22:42
دوست عزیزم عکس رو باید آپلود کنی تا بیاد تو شبکه اینترنت
اینجوری که اشتباهه
dark_boy99
07-05-2014, 22:48
تو استارت بزن disk management بعد تو قسمت دیسک رو درایوی ک ب raw تبدیل شده کلیک راست کن و change drive letter and paths رو انتخاب کن، یه پنجره کوچیک وا میشه، add رو بزن، یکی دیگه باز میشه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
) حالا تو قسمت assigne the following drive letter یه حرف جدید و انتخاب کن...
اگه مشکلت حل نشد بگو تا یه راه حل دیگه پیدا کنیم...
منبع سایت آشیانه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.