ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک فوری - مشکل اساسی با گرافیک

alone-boy
27-04-2014, 22:26
سلام
لپ تاپم hp - dv6 6c65se هست ، مدل کارت گرافیک هم radeon 7690m TX

راستش یه چند ماهی بود گاهی ارور Display driver stopped responding and has recovered رو میداد ولی زیاد جدیش نمی گرفتم
تا اینکه حدود 10روز پیش این ارور رو داد بعد هم ریست شد، دیگه هم بالا نیومد ( تو اونجایی که لوگو ویندوز رو نشون میده چند دقیقه گیر میکرد بعد هم بلو اسکرین و ریست و ...)
چند بار ویندوز زدم آخرین ورژن درایور ها هم نصب کردم فایده ای نداشت،(ولی تو safe mode بالا میاد)
بردم واسه تعمیر اول که گفت هارده که گفتم هارد رو تازه گرفتم اون نیست، بعد گفت چیپ گرافیک مشکل داره باید عوض شه ، یه هفته ای ما رو الاف کرد بعد گفت مشکل رو نرم افزاری حل کردم یه نسخه درایور گرافیک رو برات خریدم!! که کار میکنه
الان لپ تاپ رو آوردم خونه واسه تست چند ساعتی باهاش کار کردم تا حالا 2 بار صفحه سیاه شده (تصویر رفته) و مجبور شدم ریست کنم
بنظرتون مشکل از کجاست؟؟
خواستم از گرافیک بنچمارک بگیرم FurMark و BurnInTest رو امتحان کردم گرافیک اصلی رو نشناختن و فقط گرافیک سی پی یو رو شناختن
با GPU-Z گرافیک رو شناخت، این هم عکس ها

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

khelane
30-04-2014, 22:10
سلام
تو میحط داس تست رم و گرافیک بگیر ببین چی میشه هر حتما هردوتا رو تست بگیر با برنامه video stress memory میتونی تست گرافیک و memtesr تست رم بگیری هردو تو مجموعه هایرن بوت دیسک هست
شما با ویندوز 32 و 64 هم تست کن ببین نتیجه میشه یه بار هم ویندوز 8 بریز بازم نشد
بده به یه تعمیرکار حرفه ای احتمال داره چیپ مشکل داشته باشه ولی قبل از هرکاری بهتر انواع راه حل های نرم افزاری رو تست کنی ببین چطوریه
چون اگه چیپ باشه اولین کار هیت هست و عمر دستگاه و قطعه رو میاره پایین
شما یه بار هم دستی تو دیوایس منیجر گرافیک رو نصب کن ببین چی میشه

امیر تتلو
06-05-2014, 19:11
بنده هم یه تجربه شبیه شما دارم و فک میکنم باید گرافیکت رو با ویندوزی که کمپانی گفته مطابقت بدی و بعد اپدیتش کنی و دو سه بار هم ری استارت کنی در شه مال من هم صفحه ناگهانی سیاه میشد و میرفت و بعد چند لحظه میومد که مال چیپش بود که اپدیت کردم حل شد