مشاهده نسخه کامل
: سوزش لحظه ای قلب و بعد سوزش کتف چپ
Переклад не
27-04-2014, 17:13
سلام
من گهگاهی نمیدونم چیکار میکنم که همین طور نشستنی یه دفه ناگهانی قلبم سوزش لحظه ای میکنه و بعد میزنه کتف چپم و بعد درست میشه
دقت کردم وقتایی که بیشتر تو معرض سرما باشم فردا یا پس فرداش اینشکلی میشم
به نظرتون خطری داره؟ ایست قبلی نکنم یه وخ؟
ممنون
DrH.motasami
27-04-2014, 17:47
سلام
میتونه اخطاری جدی باشه لطفا بررسی پزشکی فرمایید.
به این عارضه آنژین قلبی میگن.
سلام بهزاد عزیز......
شما بهتره که حتما به متخصص قلب و عروق مراجعه کنید......
ولی معمولا دردهای قلبی.....همراه با تنگی نفس...سرگیجه....برانگیختگی فرد همراه هست...و معمولا هم در حین فعالیت بروز میکنه.....اینطو رهم نیست که لحظه ای و گذرا باشه.....
بعد از مراجعه به متخصص قلب و عروق ...مراجعه به متخصص داخلی هم خوبه...برای بررسی سایر اندام فوقانی......
دردهای مربوط به قلبی....معمولا طولانی مدت هست...بین 5 تا 20 دقیقه....درد خالت نقطه ای نداره ....همراه با علائمی که گفتم هست....درد به صورت عمقی هست......
Переклад не
27-04-2014, 18:29
ممنون از پاسختون.درد که نه .مثله اینکه یه گرفتگی که خیلی سریع میاد و رد میشه و ماندگار نیست.مثله سوزش که از قلب فورا رد میشه و قسمت نقطه ایه بالای کتف میگیره و زود ول میکنه
میتونه مربوط به مشکلات ریوی باشه.....با توجه به اینکه میگی بعد از سرما این حالت بهت دست میده.....
در هر صورت باید بررسی بشه....
دو احتمال دیگه هم هست:n02:من میگم خودت تصمیم گیری کن....یکی بالا بودن کلسترول......و دیگری فشار عصبی و استرس
Переклад не
27-04-2014, 21:00
آخه چی بگم اونا هموشون تو خونم هست هم کلسترول و چربی خون و کلا همه چی.البته الان باید دیگه همه چی نرمال شده باشه چون ورزش منظم و اصولی انجام میدم... استرسم که نه زیاد .قبلنا استرس داشتم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.