ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوزش لحظه ای قلب و بعد سوزش کتف چپ

Переклад не
27-04-2014, 17:13
سلام
من گهگاهی نمیدونم چیکار میکنم که همین طور نشستنی یه دفه ناگهانی قلبم سوزش لحظه ای میکنه و بعد میزنه کتف چپم و بعد درست میشه
دقت کردم وقتایی که بیشتر تو معرض سرما باشم فردا یا پس فرداش اینشکلی میشم
به نظرتون خطری داره؟ ایست قبلی نکنم یه وخ؟
ممنون

DrH.motasami
27-04-2014, 17:47
سلام
میتونه اخطاری جدی باشه لطفا بررسی پزشکی فرمایید.
به این عارضه آنژین قلبی میگن.

raana
27-04-2014, 18:01
سلام بهزاد عزیز......

شما بهتره که حتما به متخصص قلب و عروق مراجعه کنید......

ولی معمولا دردهای قلبی.....همراه با تنگی نفس...سرگیجه....برانگیختگی فرد همراه هست...و معمولا هم در حین فعالیت بروز میکنه.....اینطو رهم نیست که لحظه ای و گذرا باشه.....

بعد از مراجعه به متخصص قلب و عروق ...مراجعه به متخصص داخلی هم خوبه...برای بررسی سایر اندام فوقانی......

دردهای مربوط به قلبی....معمولا طولانی مدت هست...بین 5 تا 20 دقیقه....درد خالت نقطه ای نداره ....همراه با علائمی که گفتم هست....درد به صورت عمقی هست......

Переклад не
27-04-2014, 18:29
ممنون از پاسختون.درد که نه .مثله اینکه یه گرفتگی که خیلی سریع میاد و رد میشه و ماندگار نیست.مثله سوزش که از قلب فورا رد میشه و قسمت نقطه ایه بالای کتف میگیره و زود ول میکنه

raana
27-04-2014, 19:04
میتونه مربوط به مشکلات ریوی باشه.....با توجه به اینکه میگی بعد از سرما این حالت بهت دست میده.....

در هر صورت باید بررسی بشه....

دو احتمال دیگه هم هست:n02:من میگم خودت تصمیم گیری کن....یکی بالا بودن کلسترول......و دیگری فشار عصبی و استرس

Переклад не
27-04-2014, 21:00
آخه چی بگم اونا هموشون تو خونم هست هم کلسترول و چربی خون و کلا همه چی.البته الان باید دیگه همه چی نرمال شده باشه چون ورزش منظم و اصولی انجام میدم... استرسم که نه زیاد .قبلنا استرس داشتم