ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : روش تست کردن تلویزیون LG هنگام خریدن آن چگونه است؟

hot_boys2005
27-04-2014, 14:46
دوستات من میخوام اینترنتی و بدون گارانتی تلویزیون LG مدل 47LA8600 بخرم . چطور میتونم وقتی فروشند تلویزیون رو اورد در منزل و من میخواستم تستش کنم با برنامه هاش چطوری کار کنم ؟یعنی شنیدم برای تست پیکسل سوخته رنگ LED رو کامل سفید میکنی یا زرد میکنی تا پیکسل سوخته داخلش معلوم بشه و آیا این کار درسته یا شایدم خنده دارباشه من به یه کسی که فروشتده و کارش با تلویزیون ال جی هست بگم بیاد تلویزون رو چک کنه بجاش منم بهش 10هزارتون حق عجرت میدم.

saeidcz
28-04-2014, 10:11
سلام
دوست عزیز بهترین انتخاب رو کردین قیمتش هم خوبه
من خودم دارم عالی هستش
مهمترین تست تست پیکسل سوخته هستش که تو الجی خیالت راحت به ندرت دیده میشه ولی برا اطمینان می تونی از تصاویر رنگی سفید و زرد با سایز 1920*1080 استفاده کنی بزنی
فلش و عکس رو باز کنی با تصویر سفید اگه پیکسل سوخته داشته باشه مثل یه نقطه دیده میشه بعد تصویر زرد رو بزن اگه بازم سیاه و مثل نقطه بود پیکسل سوخته داره

magiteq1
29-04-2014, 11:10
سلام
دوست عزیز بهترین انتخاب رو کردین قیمتش هم خوبه
من خودم دارم عالی هستش
مهمترین تست تست پیکسل سوخته هستش که تو الجی خیالت راحت به ندرت دیده میشه ولی برا اطمینان می تونی از تصاویر رنگی سفید و زرد با سایز 1920*1080 استفاده کنی بزنی
فلش و عکس رو باز کنی با تصویر سفید اگه پیکسل سوخته داشته باشه مثل یه نقطه دیده میشه بعد تصویر زرد رو بزن اگه بازم سیاه و مثل نقطه بود پیکسل سوخته داره

شما براساس چه منبعی میگید lg پیکسل سوختگی کمی داره
حتی در oled lg هم پیکسل سوختگی گزارش شده

oled EA980W

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saeidcz
30-04-2014, 18:43
شما براساس چه منبعی میگید lg پیکسل سوختگی کمی داره
حتی در oled lg هم پیکسل سوختگی گزارش شده

oled EA980W

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
کشتی ما رو