ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات تهران

m@jid2011
26-04-2014, 19:02
سلام دوستان به نظر شما دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات تهران دانشگاه خوبه هس یا نه . مدرکش چه طوره و استاداش . در ضمن رشته برق هم داره یا نه ؟

Alireza SM
27-04-2014, 14:08
دانشگاه فوق العاده اي هست. علوم تحقيقات تهران و تهران جنوب از دانشگاه هاي سراسري شهرهاي متوسط هم بالاتر هستن بله رشته برق داره هم علوم تحقيقات و هم تهران جنوب

m@jid2011
27-04-2014, 16:18
با سلام.دوست عزیز خیلی ممنون از پاسخت ولی من تو سایت دانشگاه علوم تحقیقات که رفتم ننوشته بودکه رشته برق هم داره ؟
در ضمن یه سوال دیگه هم داشتم که داتشگاه آزاد تهران جنوب رشته برق الکترونیک وکنترل رو هم داره ؟
نظرتون راجع به واحد تهران مرکز چیه ؟
خیلی ممنون

arminjahanshahr
30-04-2014, 16:34
علوم تحقیقات در علوم پایه قوی هست ، به نظرم فنی مهندسی باید دانشگاهی بری که صنعتی باشه ، مثل آزاد قزوین (باراجین) ، استاد هاشو با بقیه واحد ها مقایسه کنی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هومن_ح
03-07-2014, 16:13
علوم تفریحات بیشتر رشته های خاص با گرایش های خاص رو داره خصوصا ارشد. برای رشته های مثل لیسانس مکانیک یا برق یا عمران در آزاد, انتخاب های خوب تهران جنوب, تهران مرکز, باراجین و تهران شماله. به خصوص تهران جنوب و تهران مرکز و باراجین دانشگاه های خیلی خوبی هستن و مدرک این 3 تا هم اعتبار بالایی داره. البته آزاد های خوب دیگه هم داریم در شهرستان ها, ولی به پای این 4 تا نمی رسن. علوم تحقیقات هم که جای خودش رو داره, ولی متاسفانه همه رشته هارو هر سال ارایه نمیده. مثلا اون سالی که من برق تهران مرکز قبول شدم, علوم تحقیقات اصلا کارشناسی برق نداشت, وگرنه اول اونو می زدم.
البته اگه دنبال هتل می گردی بهتره این 4 تا دانشگاه اصلا و ابدا نری, وگرنه همون ترم اول بدجوری :n04: می شی.