مشاهده نسخه کامل
: شبکه کردن دو کامپیوتر خانگی با دو مودم وایرلس بدون اینترنت؟
FOURTH RETURN
26-04-2014, 14:10
میشه دو کامپیوتر خانگی با دو مودم وایرلس بدون اینترنت رو با هم شبکه کرد برای ارسال فایل و بازی و چاپ و....؟:n01:
بله میتونید...
اگر دو کامپیوتر به هر طریقی به مودم وصل باشن، قاعدتا باید بتونن همدیگه رو ببینن.... میتونین پینگشون بکنین یا از طریق ورک گروپ اونها رو پیدا بکنین و استفاده بکنین....
من لپ تاپ و کامپیوترم رو با مودم وایرلس(یکیش با کابل و یکیش با وایرلس) به مودم وصل هستن رو شبکه کردم و تبادل دیتا بینشون دارم
FOURTH RETURN
26-04-2014, 15:26
من با توصیحات میخوام دقیق
مودمها اگه نو باشن و تنظیمات isp هم روشون ست نشده باشه میشه؟ میخوام ربطی به اینترنت نداشته باشه
hassanshaikhi
26-04-2014, 15:39
با دو مودم وایرلس نمیشه چون هر دو تاشون فرستنده هستند شما فقط میتونید با وای فای از دستگاهی به مودم وصل بشید خود مودم نمیتونه به جای دیگه وصل بشه. اکسس پوینت این قابلیت رو داره که روی حالت کلاینت مود میزاریش.
اگه یه مودم و یه کارت شبکه وایرلس داشته باشی میشه یا 3 مودم داشته باشی که یه مودم به عنوان سرور باشه دو تای دیگه بهش وصل بشند
مودمها اگه نو باشن و تنظیمات isp هم روشون ست نشده باشه میشه؟ میخوام ربطی به اینترنت نداشته باشه
ربطی به اینترنت نداره کلا اصلا...
شما جفت کامپیوتر ها رو به یکی از مودم ها وصل میکنی...(نکنه منظور شما انتن هایی هستش که روی کامپیوتر قرار میگیره؟؟؟)...
(حالا با وایرلس یا با کابل فرقی نداره...)
بعد روی ایکن کانکشن کلیک میکنی و میری توی Open network and sharing ....(یا از طریق کنترل پنل میری داخل این قسمت)....
سمت چپ یه گزینه داره( اون پایین پایین که نوشته Home Group)....
روش کلیک میکنی و Enable میکنی...
و تیک های مربوطه رو برای دیتا و اینا هم میزنی...
توی جفت کامپیوتر ها این کار رو میکنی و Home Group رو فعال میکنی....
بعدش تموم!! وقتی جفتشون به مودم وصل هستن، توی مای کامپیوتر یه قسمت داره برا نتورک( سمت چپ، جایی که حالت قرقره داره و کادر رو میاری پایین و بالا و اینا، اونجا یه گزینه داره نوشته Network که روش کلیک میکنی و باید جفت کامپیوتر ها اسمشون مشخص باشه....
فایل هایی که میخوای به اشتراک بذاری روی پوششون راست کلیک و شیر میکنی و بعد هم میری توی اون قسمتی نتورک و پوشه های شیر شده رو بهت نشون میده که میتونی کپی بکنی و اینا....
نکته: کامپیوتر ها برای لاگین باید یوزر و پسورد داشته باشن تا این روش روشون کار کنه... یعنی برای یوزر هاش باید پسورد تعیین بکنین که وقتی روشن میشه، ازتون بخواد....
موقع اتصال به کامپیوتر ها هم، این یوزر و پسورد رو ازتون میخواد...
من با عکس نتونستم توضیح بدم چون تنظیمات مال خودم انجام دادم و یادم نیست حالت اولیه اش چی بود!! :)...
اگر مشکلی بود، بگید یا با عکس نشون بدین تا خدمتتون بگم! :)...
با دو مودم وایرلس نمیشه چون هر دو تاشون فرستنده هستند شما فقط میتونید با وای فای از دستگاهی به مودم وصل بشید خود مودم نمیتونه به جای دیگه وصل بشه. اکسس پوینت این قابلیت رو داره که روی حالت کلاینت مود میزاریش.
اگه یه مودم و یه کارت شبکه وایرلس داشته باشی میشه یا 3 مودم داشته باشی که یه مودم به عنوان سرور باشه دو تای دیگه بهش وصل بشند
دوست عزیز اشتباه هست حرفتون و مودم های وایرلس، اکثرا روتر هستن و میتونن تمام دستگاه های متصل به خودشون رو شبکه بکنن...
من الان کامپیوترم ویندوز 7 و لپ تاپم روش اوبونتو دارم و جفتش هم بدون اشکال کار میده و کار میکنه... و وصل هستن به هم با یه مودم و نه دو مودم تازه!!!! کامپیوتر با کابل به مودم وصله و لپ تاپ هم از طریق وایرلس به مودم وصله...
hassanshaikhi
26-04-2014, 16:46
دوست عزیز اشتباه هست حرفتون و مودم های وایرلس، اکثرا روتر هستن و میتونن تمام دستگاه های متصل به خودشون رو شبکه بکنن...
من الان کامپیوترم ویندوز 7 و لپ تاپم روش اوبونتو دارم و جفتش هم بدون اشکال کار میده و کار میکنه... و وصل هستن به هم با یه مودم و نه دو مودم تازه!!!! کامپیوتر با کابل به مودم وصله و لپ تاپ هم از طریق وایرلس به مودم وصله...
دوست عزیز ایشون گفتند با دو مودم وایرلس. شما دو پی سی دارید که هر کدوم به مودم وایرلس وصل هست از طریق وایرلس چطوری میشه این دو بهم وصل بشند؟ حالتی که الان شما وصل هستید برای این هست که کامپیوتر و لپتاپ هر دو به یک مودم وصل هستند.
دوست عزیز ایشون گفتند با دو مودم وایرلس. شما دو پی سی دارید که هر کدوم به مودم وایرلس وصل هست از طریق وایرلس چطوری میشه این دو بهم وصل بشند؟ حالتی که الان شما وصل هستید برای این هست که کامپیوتر و لپتاپ هر دو به یک مودم وصل هستند.
اهان ایشون منظورش انتن وایرلس بوده؟ من فکر کردم دو تا مودم وایرلس واسه وصل شدن به اینترنت دارن چون صحبتشون اینه که تنظیم مخابرات یا ISP رو نادیده بگیرن که مودمی که به کامپیوتر وصل میشه فقط گیرندست و تنظیم( کانفیگ نمیشه) .....
hassanshaikhi
26-04-2014, 17:42
باید منظورشون شبکه شدن از طریق وایرلس باشه نه کابل چون اگه قرار باشه با کابل وصل بشن به همدیگه که دیگه نیازی به دو مودم نیست مستقیم بهم شبکه میکنند یا فقط به یک مودم وصل میکنند.
باید بیان سوالشون رو واضح بپرسن ببینیم چی میگن! :)....
ولی فک کنم دو تا مودم جداگونه دارن! :)
hassanshaikhi
26-04-2014, 19:29
دو کامپیوتر دارند که هر کدوم به یک مودم وایرلس وصل هست یعنی دو مودم هست. از طریق وایرلس دو مودم نمی تونند بهم وصل بشند
FOURTH RETURN
26-04-2014, 20:24
اهان ایشون منظورش انتن وایرلس بوده؟ من فکر کردم دو تا مودم وایرلس واسه وصل شدن به اینترنت دارن چون صحبتشون اینه که تنظیم مخابرات یا ISP رو نادیده بگیرن که مودمی که به کامپیوتر وصل میشه فقط گیرندست و تنظیم( کانفیگ نمیشه) .....
من نمیدونم منظورتون از آنتن وایرلس چیه منظور من دو تا مودم ای ادی اس ال آنتن دار هست و دیگه اینکه اگه قراره دو تا سیستم ها رو به یکی از مودمها وصل کنم دیگه نیازی به مودم نیست با یه کابل شبکه این کار رو میکنم
این دوتان:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Zeitgeist
26-04-2014, 21:28
داخل تنظیمات wireless مودم ها ببینید از mode ـهای مختلف پشتیبانی میکنن یا خیر. به طور پیشفرض access point هستن، اگر فقط یکیشون پشتیبانی کنه و بتونید بزاریدش روی client mode و وصلش کنید به اون یکی، چیزی که میخواید جور میشه.
اگر دو روتر به هم نزدیکن، با یه کابل و کمی دادن دستورات به هر دو روتر میتونید انجام بدید که البته شاید هم نتونن...
اگر روترها نزدیک هم نیست و از مودهای مختلف وایرلس پشتیبانی نمیکنن، تنها راهتون سوییچ به یه سیستم عامل بهتر برای روترتون هست (همون firmware).
اگر dd-wrt یا openwrt چیزی برای حداقل یکی از روترهاتون عرضه کردن که کار آسونه، اگرم نه و نمیتونید که دیگه مشکل شماست.
داداش من همین مودم اولی که شما گذاشتی رو دارم....
از همون طریقی که خدمتت عرض کردم کامپیوتر ها رو شبکه کن...
جفتش باید به مودم وصل باشه قاعدتا که نوع اتصال اهمیتی نداره! کابل یا وایرلس یا هرچیزی...
بعد هوم گروپ ها رو تنظیم میکنین...
بعدش کامپیوتر ها هم رو شناسایی میکنن....
FOURTH RETURN
27-04-2014, 00:53
داخل تنظیمات wireless مودم ها ببینید از mode ـهای مختلف پشتیبانی میکنن یا خیر. به طور پیشفرض access point هستن، اگر فقط یکیشون پشتیبانی کنه و بتونید بزاریدش روی client mode و وصلش کنید به اون یکی، چیزی که میخواید جور میشه.
چطوری وصلش کنم به اون یکی؟
FOURTH RETURN
27-04-2014, 00:55
داداش من همین مودم اولی که شما گذاشتی رو دارم....
از همون طریقی که خدمتت عرض کردم کامپیوتر ها رو شبکه کن...
جفتش باید به مودم وصل باشه قاعدتا که نوع اتصال اهمیتی نداره! کابل یا وایرلس یا هرچیزی...
بعد هوم گروپ ها رو تنظیم میکنین...
بعدش کامپیوتر ها هم رو شناسایی میکنن....
اگه میشه آموزشش رو بگید ضمنا متوجه منظورتون نشدم: دو تاکامپیوتر رو چطور با وایرلس به یکی از مودمها وصل کنم؟
Zeitgeist
27-04-2014, 01:41
چطوری وصلش کنم به اون یکی؟
در اون خطی که نقل قول کردید دقیقاً انجام همین کار رو توضیح دادم.
البته به احتمال زیاد این قابلیت رو ندار؛ به خودتون زحمت ندین...
- - -
شما بگید چه قصدی دارید از این کار تا روش جایگزین بهتون ارائه بشه.
اگر میخواید که هر کامپیوتر از اینترنت مودم خودش استفاده کنه، راه های راحت تری هم هست.
اگر فقط قصدتون به اشتراک گذاری فایله، یا باید روی یکی از روترها، dd-wrt بریزید که mode وایرلس به صورت client رو داخلش ساپورت میکنه، یا برای سیستمی که از روتر دوره، یه کارت شبکه ی وایرلس بخرید نصب کنید.
نحوه ی اتصال به شبکه های وایرلس رو با یه سرچ در گوگل میتونید ببینید.
میشه دو کامپیوتر خانگی با دو مودم وایرلس بدون اینترنت رو با هم شبکه کرد برای ارسال فایل و بازی و چاپ و....؟:n01:
سلام اول بگین فاصله دوتا سیستم از هم دیگه چقدره و دوم مودمها چند پورت هستند؟
kaivanika
27-04-2014, 12:21
دوستان یه مودم چهار پورت دارم
دو تا سیستم خانگی که ویندوز 7 32 بیتی نصب هست
الان هر دو سیستم اینترنت دارن و مشکلی نیس
من میخوام دو تا سیستم هم روی هم شر بشن و بتونم به درایو های همدیگه دسترسی داشته باشن بدون اینکه اینترنت از کار بیافته
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
FOURTH RETURN
27-04-2014, 15:39
سلام اول بگین فاصله دوتا سیستم از هم دیگه چقدره و دوم مودمها چند پورت هستند؟
فاصلشون 7 الی 8 متری هست
FOURTH RETURN
27-04-2014, 15:41
در اون خطی که نقل قول کردید دقیقاً انجام همین کار رو توضیح دادم.
البته به احتمال زیاد این قابلیت رو ندار؛ به خودتون زحمت ندین...
- - -
شما بگید چه قصدی دارید از این کار تا روش جایگزین بهتون ارائه بشه.
اگر میخواید که هر کامپیوتر از اینترنت مودم خودش استفاده کنه، راه های راحت تری هم هست.
اگر فقط قصدتون به اشتراک گذاری فایله، یا باید روی یکی از روترها، dd-wrt بریزید که mode وایرلس به صورت client رو داخلش ساپورت میکنه، یا برای سیستمی که از روتر دوره، یه کارت شبکه ی وایرلس بخرید نصب کنید.
نحوه ی اتصال به شبکه های وایرلس رو با یه سرچ در گوگل میتونید ببینید.
گفتم که تو پست اول
گفتم که تو پست اول
ببخشید، چرا باید دوتا مودم داشه باشید؟ مگه هر سیستم چطوری به مودم ها وصل میشه که شما میخواید دوتا مودم استفاده بکنین؟؟؟؟
من کامپیوترم با کابل به مودم وصله و لپ تاپ وایرلس... هر وقت دوستای دیگم میان خونمون و لپ تاپشون رو هم اوردن، اونام با وایرلس کانکت میشن به مودم و کلا میشینیم جنرال یا کانتر انلاین بازی میکنیم...
نمی دونم مشکل شما چیه...
این یه فیلمه....
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم با عکس توضیح داده....
اگر باز نتونستید، بگید تا براتون ویدیو درست بکنم کلا! :)...
برا همه کامپیوتر ها این کار رو میکنین و شبکتون وصل میشه و تموم...
من میخوام دو تا سیستم هم روی هم شر بشن و بتونم به درایو های همدیگه دسترسی داشته باشن بدون اینکه اینترنت از کار بیافته
خوب دوست عزیز همین که هر دو سیستم با هم به مودم وصل هستند یعنی نصف راه رو رفتی روی مای کامپیوتر راست کلیک کن و پراپرتیس رو بزن در صفحه باز شده مقابل گزینه workgroup ببین چی نوشته اگه هردو نوشته WORKGROUP که خوبه اما اگه این طور نبود ابتدا روی گزینه change setting در سمت راست سپس روی گزینه Change کلیک کن و نام ورک گروپ رو مانند سیستم دیگه تغییر بده مهم نیست چی باشه فقط باید یکسان باشند . بعد از تایید هم سیستم را باید ری استارت کرد . حالا کافیه هر فولدری رو که دوست داری شیر کنی فقط تا چیزی شیر نشه اون سیستم تو شبکه دیده نمیشه. کل این کارها هیچ ربطی به اینترنت نداره.
FOURTH RETURN
27-04-2014, 16:48
ببخشید، چرا باید دوتا مودم داشه باشید؟ مگه هر سیستم چطوری به مودم ها وصل میشه که شما میخواید دوتا مودم استفاده بکنین؟؟؟؟
من کامپیوترم با کابل به مودم وصله و لپ تاپ وایرلس... هر وقت دوستای دیگم میان خونمون و لپ تاپشون رو هم اوردن، اونام با وایرلس کانکت میشن به مودم و کلا میشینیم جنرال یا کانتر انلاین بازی میکنیم...
نمی دونم مشکل شما چیه...
این یه فیلمه....
اینم با عکس توضیح داده....
اگر باز نتونستید، بگید تا براتون ویدیو درست بکنم کلا! :)...
برا همه کامپیوتر ها این کار رو میکنین و شبکتون وصل میشه و تموم...
من میگم میخوام کامپیوترها رو شبکه خونگی کنم نه اینترنتی
hassanshaikhi
27-04-2014, 17:23
اگه هر دو کامپیوتر رو به یه مودم وصل کنید خودکار شبکه میشن حالا چه اینترنت وصل باشه چه نباشه
من میگم میخوام کامپیوترها رو شبکه خونگی کنم نه اینترنتی
برادر روشش رو دارم براتون میگم....
کلیت کار همونه....
به قول دوستمون تشریف ببرید روی مای کامپیوتر اگر اون پایین، قسمت ورک گروپ نوشته بود مال جفتش ورک گروپ، این دو کامپیوتر رو به یه مودم وصل کنین( هر جوری که این سیستم ها رو جدا جدا به مودم وصل میکنین، جفتشون رو به یه مودم وصل کنین!).....
سیستم ها خودکار شبکه میشن و تنها کار، شیر کردن و استفاده از اونهاست...
FOURTH RETURN
28-04-2014, 00:30
برادر روشش رو دارم براتون میگم....
کلیت کار همونه....
به قول دوستمون تشریف ببرید روی مای کامپیوتر اگر اون پایین، قسمت ورک گروپ نوشته بود مال جفتش ورک گروپ، این دو کامپیوتر رو به یه مودم وصل کنین( هر جوری که این سیستم ها رو جدا جدا به مودم وصل میکنین، جفتشون رو به یه مودم وصل کنین!).....
سیستم ها خودکار شبکه میشن و تنها کار، شیر کردن و استفاده از اونهاست...
یعنی میگی جفتشون رو به یه مودم وصل کنم با 7 8 متر کابل؟ خوب چه کاریه با کابل شبکه اینکارو میکنم چه نیازی به مودم هست؟ من چیز دیگه ای پرسیدم تو پست اول گفتم میشه یا نه همین اما اینو نفهمیدم چی میگی: ( هر جوری که این سیستم ها رو جدا جدا به مودم وصل میکنین، جفتشون رو به یه مودم وصل کنین!). مگه این مودمها رو بجز با کابل شبکه جور دیگه ای هم به کامپیوتر وصل میکنن؟
هه هه ماخ! :)....
من فکر کردم ارتباط شما با مودم ها از طریق وایرلسه! واسه همین گفتم جفتشون رو به یه مودم وصل کن( وایرلس!) یا مثلا یکیشون با کابل و یکیشون با وایرلس! :)... ولی اینکه هر کدوم جداگونه به یه مودم دیگه با کابل وصله دیگه هیچی دیگه! :)...
در این حالت، با یه جفت مودم و وصل کردن جفت مودم ها فکر نکنم راهی باشه مگر اینکه مودم ها بتونن رله بکنن ارتباطشون رو و این صحبت ها که فکر نکنم مودم عادی اینجوری باشه!!...راه حل دیگه ای که هست اینه که یه انتن گیرنده ی وایرلس برای یکی از سیستم ها بخرید و یکی با کابل وصل باشه به مودم نزدیک و دیگری با انت وصل باشه به مودم...
غیر از این کشیدن کابل هستش!...غیر از این هم خریدن سخت افزار های گران قیمت که رله بتونه بکنه! :)...
FOURTH RETURN
29-04-2014, 21:06
هه هه ماخ! :)....
من فکر کردم ارتباط شما با مودم ها از طریق وایرلسه! واسه همین گفتم جفتشون رو به یه مودم وصل کن( وایرلس!) یا مثلا یکیشون با کابل و یکیشون با وایرلس! :)... ولی اینکه هر کدوم جداگونه به یه مودم دیگه با کابل وصله دیگه هیچی دیگه! :)...
در این حالت، با یه جفت مودم و وصل کردن جفت مودم ها فکر نکنم راهی باشه مگر اینکه مودم ها بتونن رله بکنن ارتباطشون رو و این صحبت ها که فکر نکنم مودم عادی اینجوری باشه!!...راه حل دیگه ای که هست اینه که یه انتن گیرنده ی وایرلس برای یکی از سیستم ها بخرید و یکی با کابل وصل باشه به مودم نزدیک و دیگری با انت وصل باشه به مودم...
غیر از این کشیدن کابل هستش!...غیر از این هم خریدن سخت افزار های گران قیمت که رله بتونه بکنه! :)...
فکر رو ولش اگه مطم.ن نیستی پاسخ نده من دنبال یه کار بلد هستم
akbarnet
01-05-2014, 05:16
دوست عزیز کاش مدل و نوع مودم ها رو گفته بودید !!! اگه هر دو قابلیت WDS را داشته باشند راحت هس:n01:
تو دنیای کامپیوتر همیشه یه راهی هست... ولی برای مودم معمولی نیست!!.... مدل دقیق مودمتون رو بنویسید.... هرچند همونطور که گفتم، احتمالا!:) نشه.....
و شما از کجا میدونی من کاربلد نیستم؟!
برای بررسی WDS، توی تنظیمات مودمتون باید باشه(تب اینترفیس ستاپ، قسمت وایرلس).... برا من که ظاهرش شبیه مال شماست این قسمت رو داره... ببینید برای شما هم هست یا نه؟ طبق تنظماتی که دوستمون گفته انجام بدین....
شما که ماشالله خودت آخر فروم بازی چرا؟ دوستانی که راه حلی رو پیشنهاد میدن از وقت و هزینه خودشون مایه میزارن تا مشکلی از کسی باز بشه برخورد گرم شما نوعی تشویق برای اونهاست . شما هنوز بدیهی ترین سوال رو جواب ندادین . دو تا مودم از هم چقدر فاصله دارند ؟ تو یک اطاق هسنتد یا نه اگه نه تو یک طبقه هستند یا نه اگه نه تو یک ساختمان هستند یانه ؟ هرکدوم از این حالتها شرایط خاص خودشون رو داره . اما اگه قصد دارین دو مودم رو فقط به صورت وایرلس به هم ارتباط بدین حتی اگه کنار هم باشن این کار شدنی نیست .
akbarnet
01-05-2014, 20:47
شما که ماشالله خودت آخر فروم بازی چرا؟ دوستانی که راه حلی رو پیشنهاد میدن از وقت و هزینه خودشون مایه میزارن تا مشکلی از کسی باز بشه برخورد گرم شما نوعی تشویق برای اونهاست . شما هنوز بدیهی ترین سوال رو جواب ندادین . دو تا مودم از هم چقدر فاصله دارند ؟ تو یک اطاق هسنتد یا نه اگه نه تو یک طبقه هستند یا نه اگه نه تو یک ساختمان هستند یانه ؟ هرکدوم از این حالتها شرایط خاص خودشون رو داره . اما اگه قصد دارین دو مودم رو فقط به صورت وایرلس به هم ارتباط بدین حتی اگه کنار هم باشن این کار شدنی نیست .
دقیقا درست میفرمایید ولی سطر آخر؟ چرا؟
فکر کنم شدنی باشه قابلیت WDS برای همین مورد هست لینک گذاشتم کامنت قبلی
دقیقا درست میفرمایید ولی سطر آخر؟ چرا؟
فکر کنم شدنی باشه قابلیت WDS برای همین مورد هست لینک گذاشتم کامنت قبلی
سلام از تذکر شما ممنونم لینکی هم اشاره داشتین دیدم اما ظاهرآ مودم هایی که این دوستمون تصویر اونها رو در صفحه 2 نمایش دادن هیچکدوم قابلیت WDS ندارند .
FOURTH RETURN
03-05-2014, 11:11
فاصلشون رو که گفتم 7 الی 8 متری هست توی یک طبقه هستن یکی توی هال یکی توی اتاق که درش روبروی هال باز میشه آخه اینطوری که شماها جواب میدید یکی میگه میشه یکی میگه نمیشه آدم گیج میشه باید کسی که پاسخ میده خودش این کار رو کرده باشه عکس مودم ها رو گذاشته بودم اما مدلشون رو هم میگم اینهان:
FOURTH RETURN
03-05-2014, 11:17
تو دنیای کامپیوتر همیشه یه راهی هست... ولی برای مودم معمولی نیست!!.... مدل دقیق مودمتون رو بنویسید.... هرچند همونطور که گفتم، احتمالا!:) نشه.....
و شما از کجا میدونی من کاربلد نیستم؟!
برای بررسی WDS، توی تنظیمات مودمتون باید باشه(تب اینترفیس ستاپ، قسمت وایرلس).... برا من که ظاهرش شبیه مال شماست این قسمت رو داره... ببینید برای شما هم هست یا نه؟ طبق تنظماتی که دوستمون گفته انجام بدین....
برای وارد شدن به تنظیمات مودم پسورد مگه نمیخواد؟ خوب یکی از مودمها تنظیمات آی اس پی توش ست شده یوزر و پسورد رو از کجا بیارم اگه خودم یه یوزر و پسورد بدم تنظیماتش نمیریزه به هم؟
FOURTH RETURN
03-05-2014, 11:18
دوست عزیز کاش مدل و نوع مودم ها رو گفته بودید !!! اگه هر دو قابلیت WDS را داشته باشند راحت هس:n01:
مدلهاشون رو گذاشتم
FOURTH RETURN
03-05-2014, 11:26
اون گلدوب مودم جالبی نیست هی تنظیمات اینترنت که آی اس پی میذاره خودبخود میریخت به هم و چراغ ای دی اس الش خاموش میشد و ده یار هی میبردمش خدمات دهنده دوباره تنظیمش کنه هر دفعه هم 5 تومن میگرفت البته چند بارش هم پول نگرفت دیگه خسته شدم رفتم یه تی پی لینک گرفتم حالا اون یکی موند سر دلم گفتم ببینم میشه برای شبکه کردن ازش استفاده کرد یا نه البته ضمانت هم داره هنوز ببینم عوض میکنن یا نه
فاصلشون رو که گفتم 7 الی 8 متری هست توی یک طبقه هستن یکی توی هال یکی توی اتاق که درش روبروی هال باز میشه آخه اینطوری که شماها جواب میدید یکی میگه میشه یکی میگه نمیشه آدم گیج میشه باید کسی که پاسخ میده خودش این کار رو کرده باشه عکس مودم ها رو گذاشته بودم اما مدلشون رو هم میگم اینهان:
دوست عزیز من یک مطلب آموزشی در انجمن قرار دادم اون رو با دقت بخونی بعد بگو کجا مشکل داری
kaivanika
04-05-2014, 10:07
دوستان من این کار ها رو انجام دادم ولی در قسمت نتورک اسم سیستم دیگه نمیاد
سوال
جواب
خوب دوست عزیز همین که هر دو سیستم با هم به مودم وصل هستند یعنی نصف راه رو رفتی روی مای کامپیوتر راست کلیک کن و پراپرتیس رو بزن در صفحه باز شده مقابل گزینه workgroup ببین چی نوشته اگه هردو نوشته WORKGROUP که خوبه اما اگه این طور نبود ابتدا روی گزینه change setting در سمت راست سپس روی گزینه Change کلیک کن و نام ورک گروپ رو مانند سیستم دیگه تغییر بده مهم نیست چی باشه فقط باید یکسان باشند . بعد از تایید هم سیستم را باید ری استارت کرد . حالا کافیه هر فولدری رو که دوست داری شیر کنی فقط تا چیزی شیر نشه اون سیستم تو شبکه دیده نمیشه. کل این کارها هیچ ربطی به اینترنت نداره.
من از هر کدوم از سیستم ها یک درایو رو شر کردم ولی در قسمت نتورک فقط مودم رو دارم
brodvam adsl roter
akbarnet
04-05-2014, 10:43
3 نکته در شبکه قابل ذکر هست و شاید از این باشه،
1. انتخاب اسم home group برای سیستم ها ( این اسم باید برای همه یکی باشه اگر متفاوت باشه شبکه کردن ممکن نیست )
2. انتخاب اسم کامپوتر های متصل ب شبکه ( که این مورد حتما باید متفاوت باشه که اگر اینچنین نباشه مثل مورد بالا شبکه کردن ممکن نیست )
3. ست کردن ای پی از نوع کلاس c ( یعنی شروع ایپی با 192.168 باشه )
FOURTH RETURN
04-05-2014, 14:09
دوست عزیز من یک مطلب آموزشی در انجمن قرار دادم اون رو با دقت بخونی بعد بگو کجا مشکل داری
من میگم میخوام دو تا کامپیوتر رو شبکه کنم چه ربطی به اینترنت داشت؟:n15:
من میگم میخوام دو تا کامپیوتر رو شبکه کنم چه ربطی به اینترنت داشت؟:n15:
ربطش اینه که نمیشه دو تا مودم از نوعی که شما دارید رو به صورت وایرلس به هم ارتباط داد علتش رو اونجا گفتم . شما فقط به اون مودم چهار پورت نیاز داری و هر دو سیستم باید با کابل شبکه به پورتهای لن مودم وصل تا با هم شبکه بشن . همین
kaivanika
04-05-2014, 17:00
دوستان من این کار ها رو انجام دادم ولی در قسمت نتورک اسم سیستم دیگه نمیاد
سوال
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟ جواب
جواب
من از هر کدوم از سیستم ها یک درایو رو شر کردم ولی در قسمت نتورک فقط مودم رو دارم
brodvam adsl roter
این سئوال من رو جواب بدید ممنون میشم
سلام منظورم از "هر دو نوشته WORKGROUP " یعنی تو هر دو سیستم باید ورک گروپ یکسان باشه ممکنه تو یک بستر شبکه بیش از یک ورک گروپ موجود باشه به همین دلیل یستمهای یک گروه باید ورک گروپ یکسان داشته باشند اما کامپیوتر نیم نباید یکی باشه. بهتره در ابتدای کار فایوال ویندوز رو غیر فعال کنید اگه از انتی ویروس هم استفاده میکنید موقتآ اون رو غیر فعال کنید همچنین در مسیر کنترل پنل - نتورک اند شیرینگ سنتر - چنج ادونسد شیرینگ سنتر - هوم اند ورک و پابلیک تمام گزینه ها رو on کنید
به تصویر زیر دقت کن دو سیستم با ورک گروپ NET و دو سیستم با ورک گروپ MYNET به هم شبکه شدند سایر سیستمها فایلهای شیر شده در این دو گروه رو نمیبینند هر گروه هم فقط به شیرینگ خودشون دسترسی دارند هرچند که همه از طریق یک سوئیچ به هم مرتبط هستند
FOURTH RETURN
04-05-2014, 19:52
ربطش اینه که نمیشه دو تا مودم از نوعی که شما دارید رو به صورت وایرلس به هم ارتباط داد علتش رو اونجا گفتم . شما فقط به اون مودم چهار پورت نیاز داری و هر دو سیستم باید با کابل شبکه به پورتهای لن مودم وصل تا با هم شبکه بشن . همین
شما مثل اینکه اصلا نفهمیدی من چی میخوام و چکار میخوام بکنم من میگم بیسیم باشه تو میگی کابل شبکه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟:n15:
شما مثل اینکه اصلا نفهمیدی من چی میخوام و چکار میخوام بکنم من میگم بیسیم باشه تو میگی کابل شبکه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟:n15:
من میفهمم شما هنوز نفهمیدی با این امکاناتی که داری نمیشه اون دوتا مودم رو به هم ارتباط داد باید یکی از اون دوتا مودم رو رد کنی جاش یه کارت شبکه وایرلس یا یه روتر وایرلس بگیری . مکه هر چی وایرلس بود میتونه با یه وایرلس دیگه ارتباط برقرار کنه اینجوری دیگه معنا نداشت اکسس پوینت یا روتر وایرلس ساخته بشه . هنوز به کسی بابت کمکی که سعی دارند به شما بکنند پولی ندادی که با این لحن صحبت میکنی اون تصویر هم برای شما نبود که به خودت گرفتی بابت وقتی هم که از شما گرفتم عذر تقصیر. شما رو به خیر ما رو به سلامت
leo.unique
04-05-2014, 20:57
اگه پوشه شر کردی everyone رو هم در choose people to share with انتخاب کن شاید درست شد !:n01:
FOURTH RETURN
04-05-2014, 23:57
من میفهمم شما هنوز نفهمیدی با این امکاناتی که داری نمیشه اون دوتا مودم رو به هم ارتباط داد باید یکی از اون دوتا مودم رو رد کنی جاش یه کارت شبکه وایرلس یا یه روتر وایرلس بگیری . مکه هر چی وایرلس بود میتونه با یه وایرلس دیگه ارتباط برقرار کنه اینجوری دیگه معنا نداشت اکسس پوینت یا روتر وایرلس ساخته بشه . هنوز به کسی بابت کمکی که سعی دارند به شما بکنند پولی ندادی که با این لحن صحبت میکنی اون تصویر هم برای شما نبود که به خودت گرفتی بابت وقتی هم که از شما گرفتم عذر تقصیر. شما رو به خیر ما رو به سلامت
این مودمها قابلیت روتر هم دارند برو توی اون لینکها که گذاشتم ویزژهگیهاشون رو ببین
FOURTH RETURN
05-05-2014, 00:00
سلام از تذکر شما ممنونم لینکی هم اشاره داشتین دیدم اما ظاهرآ مودم هایی که این دوستمون تصویر اونها رو در صفحه 2 نمایش دادن هیچکدوم قابلیت WDS ندارند .
اشتباه میکنی قابلیتشو دارن
FOURTH RETURN
05-05-2014, 00:02
مثل اینکه دارن حالا باید چکار کنم؟
akbarnet
05-05-2014, 01:33
برادر لينك داده شده بصورت تصويري مرحله ب مرحله نوشته! كجا گير افتادي شما؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
FOURTH RETURN
05-05-2014, 10:30
اگه میشه فارسیش رو هم بذارید:n09:
راستی یه پرسش اگه وارد تنظیمات مودم بشم تنظیمات آی اس پی نمیپره؟
leo.unique
05-05-2014, 20:39
حوصله داری یاسین میخونی:n06:
اگه میشه فارسیش رو هم بذارید:n09:
راستی یه پرسش اگه وارد تنظیمات مودم بشم تنظیمات آی اس پی نمیپره؟
نه !
Esfand_Boy
06-05-2014, 15:41
سلام دوست خوبم.آره میشه. منم خودم تازگی یاد گرفتم. اگه خواستی آی دی منو اد کن تا بهت بگم
saed_bla@yahoo.com
قبلش بگو از طرف پی سی ورد هستی
leo.unique
06-05-2014, 15:57
کژش ندهید :n02: وایرلس مودم goldweb GD-W910N/ND رو بذار روی مود AP client و وصل شو به اکسس پوینت مودم TD-W8950ND
اون گلدوب مودم جالبی نیست هی تنظیمات اینترنت که آی اس پی میذاره خودبخود میریخت به هم و چراغ ای دی اس الش خاموش میشد و ده یار هی میبردمش خدمات دهنده دوباره تنظیمش کنه هر دفعه هم 5 تومن میگرفت البته چند بارش هم پول نگرفت دیگه خسته شدم رفتم یه تی پی لینک گرفتم حالا اون یکی موند سر دلم گفتم ببینم میشه برای شبکه کردن ازش استفاده کرد یا نه البته ضمانت هم داره هنوز ببینم عوض میکنن یا نه
ضمنا در مورد این مشکل هم با غیر فعال یا حذف کردن Virtual Circuit-های پیش فرض احتمال داره مشکل حل بشه
و من الله التوفیق:39:
FOURTH RETURN
06-05-2014, 18:10
کژش ندهید :n02: وایرلس مودم goldweb GD-W910N/ND رو بذار روی مود AP client و وصل شو به اکسس پوینت مودم TD-W8950ND
ضمنا در مورد این مشکل هم با غیر فعال یا حذف کردن Virtual Circuit-های پیش فرض احتمال داره مشکل حل بشه
و من الله التوفیق:39:
آموزش پلیز :n13:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.