ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوختن پورت usb

hose in
26-04-2014, 13:27
با سلام .متاسفانه پورت usb لبتابم دچار مشکل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شده؛ سیم موس بر اثر یه بی احتیاتی پاره شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])به ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم اتصال پیدا کرد . حالا قسمت usb لبتابم بلکل از ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کار افتاده و ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هیچ گونه پیغامی نمیده لطفعا هرکی اطلاعاتی دراین زمینه داره راهنمایی کنه کدام قسمت آسیب دیده وباید تعویض شه؟ میخام خودم تعمیرش کنم میتونم از مراحل عکس هم بزارم . لطفعا راهنمایی بفرمایید متشکرم .

hose in
28-04-2014, 16:31
ظاهرا معلومات خودم بیشتر از دوستان تو این سایته

khelane
30-04-2014, 22:03
خب عزیز اگه واقعا سررشته تعمیر دارید و تعمیرکارید نیاز ندارید اینجا کمک بخواید شما باید ببینید بخش یو اس بی مشکل دار نشده کل یو اس بی ها رو تست کردی؟
با یه ماوس یا فلش و... تست بزن ببین چی میشه ببین تو دیوایس منیجر هم بخش کنترلر های یو اس بی uknown (اگه درست نشوته باشم) نشده چون اینطوری اصلا سیستم صدا هم نمیده مبنی بر اینکه چیزی وصل شده یا نه
ببین یو اس بی ها برق داره میتونی با مولتی متر تست کنی
خود ماشالله استادی

hose in
01-05-2014, 00:37
سلام عزیز ؛ بقول شما دوست گرامی سر رشته دارم . البته فقط سر رشته ! ولی مثل شما با تجربگان ـ حرفه ای و کاردان نیستم . دوست من تمامی مراحل نرم افزاری اعم از دیوایس منیجر ؛ریستارت ؛ نصب مجدد وین ، آنیستال وبه روز رسانی درایورها خاموشی و دراوردن باطری حتی باطری کوچک وغیره وغیره .انجام گرفته وفقط به انتهای راه یعنی سخت افزار رسید ه ام . اگر اجازه دهید 3 تا عکس از قسمت مدار usb واستون اپ کنم خواهش میکنم بصورت کاملن ابتدایی منو راهنمایی بفرماید بلکه به امید خدا وهمچنین کمک شما اساتید به نتیجه مطلوب برسم و همچنین دوستان دیگر هم از این اموزش بهره ببرند راستی تا یادم نرفته داخل پرانتز بگم ( موس یا فلش رو که وصل میکنم چراق انها روشن میشود ) اگه اجازه دهید عکسها رو آپ کنم با تشکر فراوان حسین

hose in
01-05-2014, 23:31
اساتید عزیز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! ممنون از راهنمایی

mhhojati
03-05-2014, 12:14
اول مدل لپتاپتو بگید بعد دقیقا توضیح بده که چی کار کردی که پورت usb از کار افتاد؟
من فکر میکنم که یه کاری کردی که جریان زیادی از پل جنوبی عبور کرده و این باعث شده که پورتها از کار بیفته
بعضی از مادربردها یه سیستم حفاظتی دارن که مثل اینکه مادربرد مدل شما این سیستم را نداشته که این اتفاق افتاده
یا باید بدی پل جنوبی عوض کنن یا اینکه شاید بتوانی از mini pci usb 2 port استفاده کنی (قیمت ندارم)
به نظر من بده یه جا برات تعمیر کنن چون ممکنه برای بردت هم مشکلی پیش بیاد و اینطوری بیشتر متضرر می شوید

hose in
03-05-2014, 22:32
سلام عزیز
همونطور که توظیح دادم موس به لبتاب وصل بود یه شیع تیز باعث پارگی سیم موس شد واین امر موجب اتصالی گردید لبتاب خاموش شد وتازمانیکه باطری رو خارج نکردم روشن نشد که نشد .بعد از بالاامدن ویندوز دیدم هر 3 پورت غیر فعال شده اند ؛ این کل ماجرا بود . حالا شما بفرمایید این
mini pci usb 2 port چی هست و به کجای لبتاب وچکونه وصل میشه اگه مشکلمو حل کنه قیمت واسم مهم نیست راستی مدل لبتاب LG LM50 i میباشد متشکرم.

mhhojati
04-05-2014, 18:21
pci usb یه کارتی هست که روی اسلات pci مادربرد نصب میشه و بهتون پورت usb میدهد من قبلا اینو روی یه PC امتحان کردم
موقع خرید دقت کنید که usb 2 باشه نه usb 1.1
در مورد لپتاپها فکر کنم بهش mini pci usb میگن ? باید مادربرد لپتاپتون هم این اسلات داشته باشه وگرنه نمیشه معمولا مادربردهای قدیمی این اسلات دارند
خودم تابحال روی لپتاپ امتحان نکردم یه ادم متخصص پیدا کنید ازش بپرسید
اگر خواستی من یه نفر میشناسم که دو هفته بعد بهش دسترسی دارم اون موقع ازش میپرسم و میام اینجا

hose in
04-05-2014, 19:39
سلام

دوست عزیز ممنون از راهنماییت. در مورد اینکه فرمودید:

باید مادربرد لپتاپتون هم این اسلات رو داشته باشه اولا من همچین جایی رو رو مادربرد ندیدم .یعنی باید جای خالیی داشته باشه؟ درظمن مادربرد لپتاب من قدیمیه حالا هر موقه به اون شخص دسترسی پیدا کردید حتما خبرشو بهم بده ممنونت میشم . اگه از تعمیرات هم سررشته دارید لطفعا راهنماییم کنید . برق 5 ولت رو روپاییه اول دارم اطلاعات دیگه ویا عکس از برد هم نیاز بود بگید بزارم .دوست من ، ممنون از توجهت .یا علی

امیر تتلو
06-05-2014, 19:00
دوست عزیز اگه دو تا عکس بزاری به راحتی بهت میگم مشگل از کجاه و متوجه میشم که چجوری خرابش کردی و به کجا صدمه زدی پس عکس بزار بهتر راهنمایی بشی

hose in
06-05-2014, 23:43
سلا م
دوست عزیز تصاویر خدمت شما اطلاعات بیشتری هم خواستید بگید " در خدمتم .
در ظمن از کل مدار هم اگه نیاز بود بفرمایید عکس بزارم
ممنون

hose in
06-05-2014, 23:53
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hose in
08-05-2014, 19:23
عزیز کجایی شما . دل و روده لپتابو ریختم بیرون کمک شمارو میطلبه .

hose in
08-05-2014, 19:31
دوستانی که اطلاعات دارن لطفعا راهنمایی کنند.

farzad02
08-05-2014, 19:56
برای لپتاپ من یکبار بر اثر اتصالی این اتفاق افتاد که بردم تعمیر. تو فاکتور هم زده بود تعویض بورد usb

hose in
10-05-2014, 01:19
دوست عزیز ممنون از توجهت . نمیدونم مدل لپتابت چی بوده ولی اصولا فکر نکنم مدار جدایی داشته باشن .در هر صورت مدار
usb
لپتاب بنده که بورد مجزایی نداره باز هم ممنون از راهنماییت. یا علی

hose in
10-05-2014, 01:23
دوستان ههچنان متتظر نظرات هستم .

hose in
12-05-2014, 11:39
بنی ادم اعضای یکدیگرند که در آفرینش ز یک گوهرند

ظاهرا سرنوشت پست بنده هم باید مانند پستهای دیگر دوستان بی نتیجه بمونه

امیر تتلو
12-06-2014, 10:24
ببخشید اصلا یادم رفته بود این پستو !!! با این عکس نتونستم تشخیص بدم مشگل چیه !! اما!!!......... هیچی بابا اگه میتونی برو تو بایوس تمامی تنظیمات رو از اول تنظیم کن مخصوصا usb رو فعال کن .. احتمالا درست میشه اگه نشد باید مادربردو عوض کنی که درست میشه صد در صد بازم ببخشید اگه دیر جواب دادم اصلا یادم رفته بود

mahdi.good.0041
20-01-2018, 16:13
آقا من واقعا یه اشتباهی کردم اونم این بود که کابل شارژر لپتاپمو برداشتم زدم به کول پد و usb کول پد به لپتاپ وصل بود ما یه دیدیم لپتاپ خاموش شد، روشنش کردم دیدم دوتا پورت usb کناریاش کار نمیده و نیم سوز شده حالا سوالم اینه که آیا گارانتی میتونه تعمیر یا تعویضش کنه؟