PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل هارد Western Digital Portable My Passport

mhda69
26-04-2014, 13:02
سلام
من حدود 3ماه پیش یه هارد اکسترنال وسترن یه ترا خریدم...ظاهرا همه چیش خوب بود اما تو نرم افزار hd tune قسمت health دو تا ارور داشت...منم با اینک هارد خوب و سریع کارمیکرد اما بردم گارانتی سازگار اونام یه دونه دیگه هارد نو و پلمپ از همین مدل بم دادن...
اما الان این هاردم هم خراب شده...
وقتی وصل میکنم ب هرسیستمی چیزی نمیشناسه سیستم.تازه بعد از5دقیقه اسمشو تو my computer میاره ب این شکل:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد از حدود یه ربع تازه هارد رو بالا میاره اما با سرعت لود خیییلی کم...
وقتیم میخام از اطلاعات توش کپی بگیرم بعد از لودینگ طولانی شروع میکنه ب کپی اونم با سرعت100kb/s !!!ک تازه اونم بعد از چند دقیقه not responding میشه...
باسیستم های مختلف هم تست کردم همین وضعه...
اینم health :
لطفا اساتید بگن من چیکارکنم؟؟؟چرا اینجوری شده؟؟؟وسترن جدیدا آشغال شده یا شانس گند منه؟؟؟آخه من با هارد خیلی مهربون رفتار میکنم نه ضربه نه جابجایی نه استفاده سنگین...
هارد رو ک قطعا میبرم گارانتی عوض کنن اما نمیشه فعلا یه جوری احیاش کنم ک از اطلاعات کپی بگیرم؟؟؟آخه دیتاش برام خیییلی مهمه...
چاره چیه؟؟؟
حالم گرفتس...منتظر راهنمایی تون هستم...
مرسی

ata.royalfalcon
26-04-2014, 13:57
سلام
من حدود 3ماه پیش یه هارد اکسترنال وسترن یه ترا خریدم...ظاهرا همه چیش خوب بود اما تو نرم افزار hd tune قسمت health دو تا ارور داشت...منم با اینک هارد خوب و سریع کارمیکرد اما بردم گارانتی سازگار اونام یه دونه دیگه هارد نو و پلمپ از همین مدل بم دادن...
اما الان این هاردم هم خراب شده...
وقتی وصل میکنم ب هرسیستمی چیزی نمیشناسه سیستم.تازه بعد از5دقیقه اسمشو تو my computer میاره ب این شکل:

بعد از حدود یه ربع تازه هارد رو بالا میاره اما با سرعت لود خیییلی کم...
وقتیم میخام از اطلاعات توش کپی بگیرم بعد از لودینگ طولانی شروع میکنه ب کپی اونم با سرعت100kb/s !!!ک تازه اونم بعد از چند دقیقه not responding میشه...
اینم health :
لطفا اساتید بگن من چیکارکنم؟؟؟چرا اینجوری شده؟؟؟وسترن جدیدا آشغال شده یا شانس گند منه؟؟؟آخه من با هارد خیلی مهربون رفتار میکنم نه ضربه نه جابجایی نه استفاده سنگین...
هارد رو ک قطعا میبرم گارانتی عوض کنن اما نمیشه فعلا یه جوری احیاش کنم ک از اطلاعات کپی بگیرم؟؟؟آخه دیتاش برام خیییلی مهمه...
چاره چیه؟؟؟
حالم گرفتس...منتظر راهنمایی تون هستم...
مرسی

سلام .

آخه دیتاش برام خیییلی مهمه...

با توجه به اينكه اطلاعات براي شما مهم هست توصيه ميكنم بفرستيد كلينيكهاي تخصصي تا اطلاعات را روي هارد ديسك ديگر ذخيره كنند و سپس به گارانتي ارسال كنيد (تاكيد كنيد كه به ظاهر آن آسيبي وارد نكنند تا گارانتي آن باطل نشود) يا اينكه به گارانتي بگيد كه اطلاعات مهم هست شايد با اخذ هزينه اينكار را براي شما انجام بدهند . اگر خودتان بخواهيد كاري انجام بديد ممكن هست نتيجه مطلوبي نگيريد و حتي وضعيت آنهم بدتر شود . تنها كاري كه از دست شما بر مياد Scan & Repair كردن هارد ديسك با استفاده از نرم افزار HDD regenerator هست و با توجه به اينكه اطلاعات مهمي داريد توصيه ميكنم اينكار را پس از منتقل كردن اطلاعات انجام بديد .

mhda69
26-04-2014, 14:04
ممنون جناب...
ای بابا.یعنی هیییچ راهی نداره خودم فقط واس1ساعتم شده احیاش کنم ک بتونم از چند تا فولدر بکاپ بگیرم؟؟؟
این
HDD regenerator چقدر ریسک داره؟؟؟
میشه بگین کلینیک های تخصصی یعنی دقیقا کجا؟؟؟متوجه نشدم...
راستی احیانا میدونین هزینه این کاری ک گفتین(ذخیره اطلاعات روه هارد دیگه)ماکزیمم و مینیمم چقدره؟؟؟حدودش رو هم بگید کافیه...
مرسی

ata.royalfalcon
26-04-2014, 14:21
ممنون جناب...
ای بابا.یعنی هیییچ راهی نداره خودم واس1ساعتم شده احیاش کنم ک بتونم از چند تا فولدر بکاپ بگیرم؟؟؟
راستی احیانا میدونین هزینه این کاری ک گفتین(ذخیره اطلاعات روه هارد دیگه)ماکزیمم و مینیمم چقدره؟؟؟حدودش رو هم بگید کافیه...
مرسی

ای بابا.یعنی هیییچ راهی نداره خودم واس1ساعتم شده احیاش کنم ک بتونم از چند تا فولدر بکاپ بگیرم؟؟؟

قبلاً هم خودتان گفتيد كه (نقل و قول زير) :

پس چطوري ميخواهيد اطلاعات را كپي كنيد !؟

البته با نرم افزارهاي Disk Imager شايد بتوان يك كپي از كل هارد اكسترنال گرفت و سپس روي هارد ديگر ذخيره كرد .

يك سرچ در گوگل بزنيد ميتونيد اين مراكز را پيدا كنيد .

اطلاع ندارم ؛ بهترين راه اين هست كه با گارانتي مشورت كنيد و هم يك تماس با اين مراكز بگيريد .

mhda69
26-04-2014, 14:30
اوکی...مرسی
راستی ب نظرتون میتونه مشکل از پورت های USB لپتاپم باشه ک هر دو تا هارد رو خراب کرده؟؟؟(مثلا مشکل نوسان برق و...)
اصلا پورت USB همچین قدرتی داره؟؟؟لپتاپ DELL 5010
آخه دنبال دلیلم...میترسم باز ببرم گارانتی یه هارد نو بم بدن و بعد از1ماه باز همین آش وهمین کاسه...
و سوال آخر نظرتون چیه این بار ب گارانتی بگم یه مارک دیگه بم بدن؟؟؟(مثلا سیگیت)البته اگر قبول کردن...
یا فوقش هارد نو رو باز نکنم و بفروشم یه مارک دیگه بخرم؟؟؟ADATA - SILICON POWER ...
کلا بهترین مارک هارد از همه لحاظ(پایداری سرعت و...)چیه؟؟؟
ببخشید زیاد سوال میپرسم...
خیییلی ممنونم

ata.royalfalcon
26-04-2014, 15:18
اوکی...مرسی
راستی ب نظرتون میتونه مشکل از پورت های USB لپتاپم باشه ک هر دو تا هارد رو خراب کرده؟؟؟(مثلا مشکل نوسان برق و...)
اصلا پورت USB همچین قدرتی داره؟؟؟لپتاپ DELL 5010
آخه دنبال دلیلم...میترسم باز ببرم گارانتی یه هارد نو بم بدن و بعد از1ماه باز همین آش وهمین کاسه...
و سوال آخر نظرتون چیه این بار ب گارانتی بگم یه مارک دیگه بم بدن؟؟؟(مثلا سیگیت)البته اگر قبول کردن...
یا فوقش هارد نو رو باز نکنم و بفروشم یه مارک دیگه بخرم؟؟؟ADATA - SILICON POWER ...
کلا بهترین مارک هارد از همه لحاظ(پایداری سرعت و...)چیه؟؟؟
ببخشید زیاد سوال میپرسم...
خیییلی ممنونم

1. خرابي هارد ديسك علتهاي مختلفي دارد . از جريان و ولتاژ نامناسب پورتهاي usb گرفته تا ضربه ، شوك و مخصوصاً تكان دادن در هنگامي كه روشن هست . شايد ممكن هست آن هارد ديسك در بدو توليد داراي مشكلاتي بوده (بعيد ميدونم هر دو هاردي كه در دست يك نفر بوده مشكل كيفيت داشته باشند) كه گارانتي براي همين موارد هست . پيشنهاد ميكنم پست اول اين تاپيك (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) را مطالعه كنيد كه چند مورد از نحوه نگهداري و استفاده را توضيح دادم .
2. اگر گارانتي تعويض كرد همان وسترن ديجيتال را بگيريد چون در بازار معمولاً قيمت بيشتري در مقايسه با سيگيت دارد . ميتونيد بصورت آكبند بفروشيد و از برند ديگري بخريد .
3. اگر به دنبال مدلي هستيد كه خرابي نداشته باشد پس چنين چيزي وجود ندارد . حتي در بهترين برند و مدل هم احتمال خرابي وجود دارد . بهترين راهكار نگهداري صحيح و داشتن چند كپي از اطلاعات هست در چند هارد ديسك هست .