ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تیتو ویلانوا درگذشت

mohammad.asghari
25-04-2014, 20:17
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تیتو ویلانووا، سرمربی سابق بارسا، پس از پشت سر گذاشتن یک دوره دشوار در مبارزه با بیماری سرطان، ساعتی پیش درگذشت.

گزارش تصویری : روزهای تلخ و شیرین تیتو ویلانووا در تیم بارسلونا

تیتو و گواردیولا در سال 2009؛ وقتی پپ سرمربی بارسا و تیتو دستیار او بود

جام قهرمانی در لالیگا در سال 2011 در دست دو دوست قدیمی؛ تیتو و پپ

صحنه ای که هرگز فراموشش نخواهیم کرد. انگشت مورینیو در چشم تیتو

و با رفتن پپ گواردیولا، در ژوئن سال 2012 و در مراسمی رسمی تیتو به عنوان سرمربی جدید بارسلونا معارفه شد

تیتو در جریان مراسم معارفه بارسایی ها در فصل گذشته

سلام و احوالپرسی تیتو و مورینیو بعد از آن جنجال، صحنه ای بود که خیلی ها به دنبال دیدنش بودند؛ بدین ترتیب دو مربی با هم آشتی کردند

تیتو و شاگردانش بعد از باخت در سوپرکاپ اسپانیا در سال 2012

در دسامبر سال 2012 و زمانی که بیماری سرطان تیتو دوباره عود کرد، بازیکنان تیم های مختلفی در حمایت از او پیراهنهای روحیه بخشی را برتن می کردند. این میراندا، بازیکن اتلتیکواست که همراه با سایر هم تیمی هایش پیراهن «قوی باش تیتو» را برتن کرده

بازیکنان رئال مادرید هم حمایتشان را از سرمربی بیمار بارسلونا ابراز کردند

عکس یادگاری تیتو و آبیدال، دو عضو بارسا که در طول فصل گذشته با بیماریهای سختی دست و پنجه نرم کردند، با جام قهرمانی فصل گذشته لالیگا

بارتومئو : تیتو یک الگوی ابدی برای تمام دوست داران بارسلونا است

« تیتو چه از لحاظ انسانی و چه از لحاظ ورزشی یک الگو برای تمام دوست داران بارسلونا است . از او بخاطر همه چیزهایی که به ما یاد داد ممنونیم. در آرامش بخواب تیتو »
بارتومئو دیروز را تمام وقت در کلینیک Quirón شهر بارسلون و در کنار تیتو حضور داشت

مورینیو : امروز ، روز دردناکی برای فوتبال است ؛ عمیقا از مرگ تیتو ناراحتم

« امروز روز دردناکی برای فوتبال و برای بارسلونا است و مهمتر از همه برای دوستانو خانواده تیتو . از طرف خودم و تمام همکارانم در باشگاه چلسی در این لحظات سخت و دشوار ، مراتب تاسف عمیق خودم را به مناسبت مرگ تیتو ابراز می کنم »
دیشب مردم اسپانیا با شنیدن خبر فوت تیتو ویلانووا در سوگ و ماتم به سر می برند. روزنامه های این کشور نیز همگی با ادای احترام به روح این مربی، صبح خود را آغاز کرده اند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]روزنامه ی سیاسی "ال پائیس" با تیتر "آخرین مسابقه ی زندگی تیتو" فوت سرمربی سابق بارسا را تسلیت گفته است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]روزنامه ی سیاسی "آ ب ث" نیز با تیتر "سرطان سرمربی اسبق بارسلونا را شکست داد" از تیتو یاد کرده است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]روزنامه ی سیاسی "لا راسون" هم با تیتر "خداحافظ جنگجو" به این موضوع پرداخته است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]روزنامه ی مارکا چاپ مادرید با تیتر "خداحافظ تیتو، مبارزه ی تو برای ما یک درس بود" به روح این سرمربی ادای احترام کرده است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]آس هم با تیتر "فوت تیتو فوتبال را در ماتم فرو برد" از مرگ تیتو ویلانووا گفته است.

.

vahidgame
25-04-2014, 20:24
وای خدای من عجب خبر غیر منتظره ای بود!
یه زمانی توی تاپیک بارسا همه میومدیم و براش آرزوی سلامتی داشتیم ولی حیف که اینجوری شد :n03:
فوت این مربی رو به تمام جامعه فوتبال تسلیت میگم به خصوص طرفداران بارسا...

boy iran
25-04-2014, 20:33
خیلی ناراحت شدم:n03:

خدا رحمتش کنه

30vil
25-04-2014, 20:37
همزمان که خبر خوشحال کننده خارج شدن شوماخر از کما را میخوندم این خبر را هم دیدم خیلی متاسف شدم:n03:

GOD Bless Him

persian0
25-04-2014, 20:40
خدا رحمتش کنه
با اون صحنه زشت انگشت مورینیو در چشمش اسمش را شنیدم

Soroush HD
25-04-2014, 20:48
:n04:
واقعا شوکه شدم.در هر صورت ویلانوا حق بزرگی بر گردن همه ما بارسایی ها داره.امیدوارم الان هر جایی که هست خوب و خوش باشه و مورد رحمت الهی قرار بگیر.
هر کس این پستو خوند بخاطرش یک دقیقه سکوت کنه و براش از خدا طلب آمرزش کنه.:n28:
.
.
خیلی کلیشه صحبت کردم!!

mohammad.asghari
25-04-2014, 20:49
پست اول آبدیت شد

lionf3
25-04-2014, 20:50
:n04:
خدا رحمتش کنه.
چند وقت خبری ازش نبود.

brad pitt
25-04-2014, 21:18
خدا رحمتش کنه

+ali
25-04-2014, 21:34
خدا رحمتش کنه
برای رفتن خیلی جوون بود
روحش شاد

king of the kings
25-04-2014, 21:48
همین امروز بود که می خواستم تو تاپیک بارسلون پست بدم که حالا که دارن تاتا رو ورمیدارن ویلانوا که بهتر شده رو بیارن ...:n28:

خدا رحمتش کنه

arashsard
25-04-2014, 21:58
خیلی خبر ناراحت کننده ای بود ... دیروز مارکا زده بود که خیلی حالش بده ... خدا بیامرزتش :n03:

farshidmm
25-04-2014, 21:58
خدایش بیامرزد

Sh-Meteor
25-04-2014, 22:01
خدا رحمتش کنه...

Arrowtic
25-04-2014, 22:01
فوق العاده ناراحت شدم . یعنی حد نداره .
با این که رئالیم همیشه تیتو رو دوست داشتم و یکی از افراد مورد علاقم تو کل دنیای فوتبال بود .
واقعا ناراحت کننده بود :(

eman619rv
25-04-2014, 22:27
یه مرد خوب از بین ما رفت .. یه مرد مهربون ،یه انسان فوق العاده.

دیگه گردنش رو نمی پشونه..

Ahmad
25-04-2014, 23:33

".You should never get nervous about anything. What today seems important tomorrow isn't so any more"

Ramin khuzestan
25-04-2014, 23:49
عجب خبر بد و ناراحت کننده ای بود
باورم نمیشه
هیچی نمیتونم بگم
خدا بیامرزش

M@SOUD64
26-04-2014, 00:02
با شنیدن این خبر واقعا ناراحت شدم با اینکه تو مهمونی بودم ناگهان اشکام جاری شد و گریه کردم
تیتو
تیتوی عزیزم با اینکه یک فصل مربی تیم مابودی و ما رو قهرمان کردی اما یک عمر ما رو مدیون خودت کردی
برای همیشه خداحافظ مرد خوش اخلاق
نام تو در قلب هوادارانت برای همیشه حک شد

City 17
26-04-2014, 18:17
یه ویدئو زیبا از دوران حضور تیتو در بارسا
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[دانلود - 27 مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]

Sh-Meteor
26-04-2014, 18:26
یه عکس قدیمی از دو دوست قدیمی...

CATALONIA
26-04-2014, 18:58

واقعا آرامشی که توی چهره اش بود ، توی چهره ی هیچ مربی دیگه ای پیدا نمیشه !

30vil
26-04-2014, 19:11

AshkeMahtab
26-04-2014, 20:32
خدابیامرزش:37:

Iman-Emperatour
26-04-2014, 23:27
طعنه آمیز است که او حالا از میانِ ما می رود، حالا که آن تیمِ رویایی هم در یک هفته دو جام را از کف داده است و کم کم به آخر خط رسیده است، حالا که مدیرانِ باشگاه به دنبالِ معمارانی از جنس او هستند تا تیمِ جدیدی را شکل دهند.
از تو ممنویم، ازت ممنونیم برای همه ی خاطراتِ خوب و بد، برای همه ی شب های پُرشوری که برایمان رقم زدید
ای کاش فقط یک بار دیگه روی نیمکت بارسا میدیدمش
مرگ مرحله ای از زندگیه هر انسانه که اگه هنوز درکش نکرده به این خاطره که هنوز زندگی رو درک نکرده
در ارامش باش...

nar nia
27-04-2014, 10:07
انگشت مورینیو تا ابد بوی تیتو می دهد! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

عصر ایران؛ احسان محمدی- «تیتو ویلانوا» مربی فصل گذشته تیم فوتبال بارسلونا مقابل سرطان شکست خورد. نه «تیکی تاکا» به کارش آمد و نه تکنیک بهترین پزشکان آمریکا توانست این مرد محجوب 45 ساله را نجات بدهد.

شامگاه جمعه 5 اردیبهشت باشگاه بارسلونا در اطلاعیه ای رسمی با تیتر «تیتو تا ابد در یادها می ماند» اعلام کرد: او پس از جدالی طولانی با سرطان غدد لنفاوی درگذشت.

شاید یکی از ماندگارترین اتفاقات حاشیه زندگی ویلانوا در بازی برگشت سوپرکاپ اسپانیا روز 17 اوت ( آگوست) سال 2011 و در نوکمپ رخ داده باشد. وقتی ژوزه مورینیو هنوز سرمربی رئال بود.

در جریان درگیری یی که پس از خطای مسلم مارسلو روی سسک فابرگاس در زمین ایجاد شد‌، او خیلی خونسرد به طرف تیتو ویلانوا - که آن زمان دستیار گواردیولا بود - رفت و از پشت سر انگشتش را در چشم او فرو کرد!

مورینیو پس از بازی در کنفرانس خبری زمانی که خبرنگاران درباره این حادثه و دلیل حمله او به این شخص خاص پرسیدند، با خونسردی گفت که این حرکت را انجام نداده و اصلاً نمی‌داند تیتو ویلانوا کیست‌!

ماجرایی که باعث برخی از این صحنه مجسمه درست کنند و گروهی از وکلای بارسلونا شکایتی علیه مورینیو و باشگاه رئال مادرید را به دادگاه شماره 7 بارسلونا ارائه کردند که بنا به بند 617.2 قانون اسپانیا، «تهاجم یک جرم عمومی »است.

حالا مورینیو روی نیمکت چلسی می نشیند و احتمالاً در انتهای همین هفته آراسته در کت و شلواری اتو کشیده می خواهد جشن صعود به فینال را در استنفورد بریج مقابل اتلتیکو مادرید بگیرد. حتماً مشت هایش را گره می کند و چشمش به انگشت اشاره اش می افتد، همان که در چشم ویلانوا فرو کرد!

مرگ، کار خودش را می کند و اشتهای سیری ناپذیری دارد، دیر یا زود سراغ همه خواهد آمد. تمامی شکارچیان و صیادان، تمامی قهرمانان و بزدلان، تمامی آفرینندگان و ویران کنندگان تمدن، تمامی پادشاهان و رعایا، تمامی زوج های جوان عاشق، تمامی پدران و مادران، کودکان امیدوار، مخترعان و مکتشفان، تمامی معلمان اخلاق، تمامی سیاستمداران فاسد، تمامی «ابرستاره ها»٬ تمامی قدرت مداران ،تمامی قدیسان و گناهکاران و تمامی زندانیان و زندانبانان طعم آن را خواهند چشید. پس انگشت مان را در چشم کسی فرو نکنیم!

ماه تلخ هواداران بارسلونا بعد از سه شکست پی در پی که آنها را از دست یافتن به جام قهرمانان اروپا، لالیگا و کوپا دل ری محروم کرد با مرگ تیتو ویلانوا که یک جنتلمن واقعی بود کامل شد.

چتر سیاه غم و مرگ این روزها در ایالت کاتان روی همه چیز سایه انداخته است. قطار فوتبال اما به راهش ادامه می دهد، تنها ویلانوا از آن پیاده شد و مورینیو احتمالاً سرش را از پنجره بیرون می آورد و بدون آنکه هیچ حسی خاصی را بتوان از صورت سنگی اش خواند به او نگاه می کند و به انگشت اشاره اش که تا ابد طعم چشم ویلانوا را گرفته است....

Dark Shine
27-04-2014, 20:47
خداحافظ مرد دوست داشتنی ...
فرقی نداره طرفدار رئال، بارسلونا یا هر تیم بزرگ دیگه ای باشیم ! تیتو ویلانووا یکی از با اخلاق‌ترین مربی‌هایی بود که در طی عمرم دیده بودم .

Tito Forever
:n12:

vahidgame
27-04-2014, 21:13
انگشت مورینیو تا ابد بوی تیتو می دهد! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

به این مطلب ها که بیشتر شبیه قصه شب می مونن فقط رسانه های ایران دامن می زنن
آخه اولا که بعد از این قضیه این دو نفر با هم آشتی کردن دوما هم که چی بعد از فوت یه نفر بیایم همچین داستان های علمی تخیلی رو درست کنیم که اصلا ربطی هم به این قضیه ندارن؟!

توی این مدت که همه از این اتفاق ناراحتن دیگه کسی فکر نکنم زیاد به همچین چیزایی توجه کنه...

S0R3N4
28-04-2014, 19:33
آخـــــــــی....
خدا رحمتش کنه!
با اینکه طرفدار سر سخت مورینیو هستم؛ولی بسیار از این خبر شوکه و ناراحت شدم!

chapanah
28-04-2014, 20:02
به این مطلب ها که بیشتر شبیه قصه شب می مونن فقط رسانه های ایران دامن می زنن
آخه اولا که بعد از این قضیه این دو نفر با هم آشتی کردن دوما هم که چی بعد از فوت یه نفر بیایم همچین داستان های علمی تخیلی رو درست کنیم که اصلا ربطی هم به این قضیه ندارن؟!

توی این مدت که همه از این اتفاق ناراحتن دیگه کسی فکر نکنم زیاد به همچین چیزایی توجه کنه...

کاری ندارم ولی کلا تاریخ طوری هست که تا ابد هر چیز که اتفاق بی افته رو تو خودش نگه میداره !

این کاری که مورینیو کرد هرگز از دامن تاریخ پاک نخواهد شد

S0R3N4
28-04-2014, 20:22
آخـــــــــی....
خدا رحمتش کنه!
با اینکه طرفدار سر سخت مورینیو هستم؛ولی بسیار از این خبر شوکه و ناراحت شدم!

powerslave
01-05-2014, 19:32
من هم ناراحتیم رو ابراز میکنم. قطعاً طرفدار تیم تیم رقیب بودم ولی انمسانیت ارزشش بیش از این حرف هاست.

tosan622
01-05-2014, 19:46
:n28: :n28: :n28: :n28: :n28:
:37::37::37::37::37:

Sh-Meteor
02-05-2014, 00:32
25 سال پیش در چنين روزهايي، تیتو ویلانوا سرمربی فقید بارسلونا اولین مسابقه اش را با لباس بارسا انجام داد.

عکس مربوط به همین روز است، روزی که تیتو در یک می‌ 1989 به عنوان بازیکن تعویضی جانشین پپ گواردیولای معروف شد که اتفاقا او هم اولین مسابقه اش را برای بارسا انجام می‌ داد.

این مسابقه مقابل تیم بانیولس با نتیجه 6 بر 2 به سود بارسلونا به پایان رسید و جالب اینکه 20 سال طول کشید تا آنها این نتیجه را تکرار کنند،

آنهم زماني كه تیتو و پپ روی نیمکت بارسلونا در برنابئو با 6 گل رئال مادرید را در هم شکست.

در این پست می‌ توانید ترکیب اولیه بارسلونا را به خط یوهان کرویف ببینید؛ کاغذ پاره ای با ارزش باقیمانده از 25 سال پیش که حالا ارزشی دراماتیک و استثنایی دارد.