ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش ساخت سیب واقعی با MadMasTer 3D

kamron_devil
25-04-2014, 11:21
به نام خدا

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوستان خوبید:n16:

MadMaster 3D = Kamron devil

من دیروز یک آموزشی برای ساخت یک سیب واقعی ساختم و حدودا 2 3 ساعت زمان برد. :n19:
خیلی سریع انجامش دادم. شما اگر بیشتر وقت روش بزارید مطمئنا واقعی تر و قشنگ تر خواهد شد
مخصوصا اگر یک محیطی مثلا یک میزی چیزی باشه و این سیب ها روش باشه کار خیلی بهتر خودش رو نشون خواهد داد:n10:

خوب چه چیزهایی ما تو این آموزش یاد خواهیم گرفت::n08:

ساخت مدل سیب

ساخت مدل برک و چوب سیب

ساخت شیدر سیب و برگ سیب

UV Mapتکسچر کردن سیب با

ساخت یک استودیوی رندرینگ

نورپردازی گرم و سرد

تنظیمات تست رندر

سعی کردم مراحل رو کامل و همراه با عکس توضیج بدم
ممکنه اولش نتونید مثل مال من دربیارید ولی 2 3 بار تلاش کنید از مال منم بهتر خواهد شد

امیدوارم خوشتون بیاد و حتما نظراتتون رو بگید.
مرسی و موفق باشید

شما می تونید این آموزش رو از اینجا دانلود کنید
تیک گزینه
use our download manager
رو بردارید و دانلود رو بزنید

datafilehost.com/d/4fa64dfb

ehsan_wwe
27-04-2014, 17:44
خیلی خوب شده فقط برگ سیب رو دوستان سعی کنن برای طبعی تر شدن 2 برابر بزرگ تر استفاده کنن از شبیه ساز پارچه برای افتاده شدنش استفاده کنن خیلی تو طبیعی شدن تاثیر داره
آموزش خیلی خیلی خوبیه برا کسی که می خواد یو وی و... رو یاد بگیره
:n12:

kamron_devil
28-04-2014, 13:30
مرسی
بالاخره یکی اومد نظر داد
من روی این کره تنها نیستم خدایا شکرت

ehsan_wwe
28-04-2014, 19:55
راستی بلدی اشیاء کروی رو تکسچر کنی ؟ مثل پیاز ؟ خلی روش باحالی داره

kamron_devil
28-04-2014, 21:57
با یو وی مپ یا انرپ کردن میشه.
چطور :)؟

ehsan_wwe
29-04-2014, 00:36
نه یه تکنیک داره تو فتوشاپ عکس رو sphere میکنه
مثلا برو تو این سایت زیر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد تکسچر دیواره پیاز ر بگیر برو تو فیلترا ( فتوشاپ ندارم دارم زهنی میگم ) بعد دیستروی بعد پلور پلار پینچ یادم نمیاد یه چیزی بود که قصمت پایین تصویر رو به صورت کروی برات میاورد جلو حالا تو عکس زیر پیاز رو بنداز روش دباره رو همون فیلتر بزن مثل اولش میشه با این تفاوت که تکسچر کف پیاز به پایینش به صورت کشیده اضافه شده و وقتی بندازیش رو یه چیزی مثل sphere کلا تکسچر یک دست میشه

kamron_devil
29-04-2014, 13:21
من که از این سایت سر در نیاوردم
ولی مرسی به هر حال :)

ehsan_wwe
29-04-2014, 17:18
سایته مهم نبود تکسچرا رو خاستم بگم از توش بردار اگه تونستی بگیری چطوریه یه آموزش براش بزار من فتوشاپ ندارم ولی 99% از ایرانی ها خارجی ها بلد نبودن این روش رو که خیلی خیلی خیلی به درد می خوره

kamron_devil
29-04-2014, 18:13
آهان از اون نظر :)

ehsan_wwe
29-04-2014, 22:37
سلام تکسچریو که قراره رو توپ بیوفته رو (هر حجملی مثل توپ ) بهش فیلتر distort پلار و گزینه اولی رو میدید بعد شما قصمت بالای تکسچر رو بهش حالا دسرسی دارید (چیزی که تو 3dmax (برای مثال) از بالا میبینید از حجم ) و میتونید تکسچر رو ترمیم یا چیزی بهش اضافه کنید بعد دباره برید تو فیلتر distort > polar .... بعد ایندفه گزینه دوم رو بزنید حالا تکسچر شما به حالت اولیه بر میگرده

تو عکس زیر من یه رد پایه حیون به یه تکسچر sphere چسبوندم
از این روش تو ساخت میوه جات خیلی خیلی خیلی استفاده میشه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sajjad3011
30-04-2014, 10:57
چرا وقتی میرم دانلود کنم یک فایل exe میاره ؟:n13:

kamron_devil
30-04-2014, 13:29
مرسی ولی من تو عکس زیر یک خط قرمز سبز و سیاه میبینم

kamron_devil
30-04-2014, 13:30
چرا وقتی میرم دانلود کنم یک فایل exe میاره ؟:n13:

سلام سجاد جان. شما توضیحات رو نخوندی
شما تیک این گزینه رو بردار درست میشه

use our download manager

ehsan_wwe
30-04-2014, 17:32
خوب دقیقا همینه شما نمیتونی ببینی چون خارج از بعد تصوری انسانه ولی وقتی بندازیش رو یه sphere تو یه نرم افزار سه بعدی میبینی که یوی پینچ شده ی بالای sphere اون تکسچریو که خواستید گرفته (رد پای حیون به رنگ آبی با استورک مشکی یک پیکسلی )
این یکی از نکته های خیلی خیلی خیلی خیلی حرفه ای تو تکسچرینگه (کلا خیلی هارو دیدم تو تکسچر اشیای گرد مشکل داشتن و همیشه پینچ میشده تکسچرشون یا...