مشاهده نسخه کامل
: مشاوره خرید لپ تاپ خانگی
دوستان یه لپ تاپ میخواستم واسه کارای عادی بودجه 900تا یک تومن..چون تابستون میخوام سه و نیم میلیون بدم یه pcبگیرم , برای همین با توجه به اینکه الان به سیستم دسترسی ندارم میخوام فعلا تا تابستون یه لپ تاپ داشته باشم.کاربرد فیلم وبگردی تایپ زیاد گوش دادن موزیک..کیفیت صفحش خوب باشه همچنین میزان صداش بالا و کیبورد محکمی داشته باشه .فک کنم رم دو گیگ و هارد 320یا 500کفایت کنه.نظرتون درباره لنوو b590 چیه ؟
این مدل لنوو رو نمیدونم ولی من لنوو G580 دارم کیبورد و صفحه ش خوبه
صداشم دالبیه
البته کانفیگ من قوی تراز سیستمیه که شما میخوای و 1700 پارسال خریدم
کانفیگی از این مدل که گفتید تو اون رنج قیمت که بالا اشاره کردم هست ؟ از برند ایسر جی چیزی گیر میاد ؟
تو اون رنج قیمت سامسونگ گیر میاد
500 بزاری روش میتونی g500 i5 بگیری
تو اون رنج قیمت سامسونگ گیر میاد 500 بزاری روش میتونی g500 i5 بگیریداداش بیشتر از یه تومن یا یکو پنجاه نمیخوام بشه دو ماه دیگه پی سی میگیرم دیگه بدردم نمیخوره
نظرتون درباره این مدلG500لنوو چیه ؟ کانفیگ1005-4-500 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
parsicola
24-04-2014, 12:55
پیشنهاد میدم بودجه تون رو تا 1.290 بالا ببرین. با توجه به اینکه میخوای یه pc قوی جمع کنی ، یه اولترابوک فوق سبک و شیک میتونه مکمل خوبی باشه تا زمانی که نمیخوای پشت میز بشینی یا در هنگام حرکت میخوای یه لب تاپ سبک لای وسایل کیف به چشم نیاد و یا درحالیکه روی مبل نشستی به وبگردی و دانلود بپردازی.
لب تاپ 1.4 کیلوئی s30 از msi با رنگ سفید و لوکس دقیقا هم وزن مک بوک ایر 3.5 میلیون تومنی منه و تقریبا همون کارائی رو در کارهای روزمره داره. در مدت یکسالی که از عرضه s30 در بازار میگرزه گزارش خرابیش خیلی پائین بوده و همه به نسبت پولی که بهش دادن خیلی ازش راضی بودند مخصوصا که صدای خوب ، تصویر مناسب ، و کیبورد با کیفیتی هم داره.
msi s30
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 22.8 × 227 × 324 میلیمتر - وزن: 1.4 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Pentium 2117U 1.80 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 4 گیگابایت - نوع: DDR3
هارد دیسک:ظرفیت: 500 گیگابایت
پردازنده گرافیکی:Intel Intel HD Graphics بدون حافظهی گرافیکی مجزا
صفحه نمایش:13 اینچ از نوع TFT LED-backlit با دقت 1366x768
امکانات: Webcam - Card Reader - Wi-Fi - Bluetooth - Ethernet Port - VGA Port - HDMI Port - usb3 - usb2
سایر مشخصات:باتری 4 سلولی - شارژ حداقل 4.5 ساعت الی 6 ساعت
قیمت به همراه یک موس اشانتیون در فروشگاه های ماتریس : یک میلیون و دویست و نود
گارانتی ماتریس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از برندهای لنوو و ایسوس هم اولترابوک هست که سنگینتر و خیلی گرونترند و با بودجه شما هم نمیخونه.
Public Enemy
24-04-2014, 17:34
دوست عزیز توصیه من هم همین G500 هست . البته اگر بتونین با این قیمت گیر بیارین ( از یکی از دوستانم قیمت گرفتم 1,150 گفت ) .
ولی با توجه به قیمت و اینکه استفاده از لپ تاپ برای شما موقتی است ، بنده می رفتم سراغ تبلت . ضمن اینکه فروش تبلت از لپ تاپ در این بازه قیمتی راحتتر هست . مگر اینکه به معنای واقعی به لپ تاپ نیازمند باشین
yeketaz.taz1
24-04-2014, 19:27
کاربرد فیلم وبگردی تایپ زیاد گوش دادن موزیک..کیفیت صفحش خوب باشه همچنین میزان صداش بالا و کیبورد محکمی داشته باشه .فک کنم رم دو گیگ و هارد 320یا 500کفایت کنه
من واسه این کاربردها الترابوکهای ایسوس رو پیشنهاد میکنم که همشون از بودجتون بالاتره
لنوو b590 تو شرکت دستمه، اصلاً به درد این کاربردهایی که فرمودید نمیخوره البته به جز تایپ کردن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.