ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سئوال در مورد تحویل آپدیت به کاربر و تنظیمات بروزرسانی

M-B-M
23-04-2014, 00:55
سلام به همه دوستان
دو تا سئوال داشتم

اول اینکه یک گزارش در کریستال ریپورت برای حضور و غیاب به این شکل ساخته ام ، و مقدار فیلد ها هم همانطور که به نظر می رسد True , False است
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حالت طبیعی که گزارش را اجرا می کنم خروجی به همان شکل نامفهوم true/false ظاهر می شود که گیرایی پایینی دارد
اگر که بخواهم این مقادیر را با مقادیر قابل فهم جابجا کنم آیا راه حل کلی وجود دارد و یا اینکه باید به ازای تک تک مقادیر فرمول نویسی کنم؟؟؟

و اما سئوال دوم که خود شامل چندین سئوال است

دوم/اول : من قبلا این برنام را تحویل کاربر داده ام و الان یک سری تغییرات روی برنامه ایجاد کردم و میخوام برنامه سمت کاربر را به اصطلاح آپیدیت کنم .
حالا سئوال اینجاست که برای اینکه بفهمم که کاربر نرم افزار را در چه درایوی و در چه مسیری نصب کرده است تا فایل های جدید را جایگزین کنم از چه تکنیکی باید بهره ببرم (آیا نرم افزار های ساخت Setup مانند InstallShild و ... از این عمل پشتیبانی می کنند یا برای اسن کار باید دست به کار شد و کد نوشت)

دوم/دوم : من اطلاعات ارتباط سرور و دیتابیس را در فایل Config خود پروژه ذخیره کرده ام که با کپی شدن اطلاعات جدید در مسیر نصب برنامه رشته اتطال از بین می رود !!!
برای حل این مشکل چه راهکاری می توان اندیشید؟؟؟

دوم/سوم : برای تغییر در جداول برنامه بصورتی که اطلاعات کاربر از بین نرود چه تکنیکی باید بکار برد؟؟؟

ببخشید که سرتون رو به درد اوردم
پیشاپیش بسیار ممنونم

M-B-M
24-04-2014, 21:48
دوستان نظری ندارند ؟؟؟