مشاهده نسخه کامل
: مشکل کار نکردن فن سی پی یو
neo squall
21-04-2014, 14:57
الان کامپیوترم رو روشن کردم برخلاف گذشته دو تا بوق زد و یه صفحه اومد بالا (همین امریکن نمی دونم چی که بعد نمایش برند مینبورد میاد) و زد Cpu Fan Error - F1 To Setup رفتم کیس رو دیدم بله... سی پی یو فنش از کار افتاده. خیر سرش سی پی یو و مین چیز ضعیفی نیستن و کهنه هم نیستن سی پی یو G620 و مین هم ایسوز نو بوده. می خوام بدونم الان باید چیکار کنم؟ فن سی پی یو رو عوض کنم؟ هزینه اش چنده؟ بعد بازم به این مشکل می خورم بعد تعمیر؟
الان کامپیوترم رو روشن کردم برخلاف گذشته دو تا بوق زد و یه صفحه اومد بالا (همین امریکن نمی دونم چی که بعد نمایش برند مینبورد میاد) و زد Cpu Fan Error - F1 To Setup رفتم کیس رو دیدم بله... سی پی یو فنش از کار افتاده. خیر سرش سی پی یو و مین چیز ضعیفی نیستن و کهنه هم نیستن سی پی یو G620 و مین هم ایسوز نو بوده. می خوام بدونم الان باید چیکار کنم؟ فن سی پی یو رو عوض کنم؟ هزینه اش چنده؟ بعد بازم به این مشکل می خورم بعد تعمیر؟
باید مطمئن بشید اول از همه فن ایراد داره یا نه به این منظور سیم برق فن سی پی یو رو به یکی از سوکت های sys-fan روی مین حالا یا 4 پین یا 3 پین بزنید بعد سیستم رو روشن کنید ببینید فن کار میکنه یا نه اگه کار نکرد ایراد از فن است خاک گیری و روغن کاری بکنید فن رو درست نشد یک فن جدید بگیرید ولی اگه کار کرد مشکل از فن نیست در این موقع بایوس مین رو با برداشتن باتری مین دیفالت کنید
و با یک پاور دیگه سیستم رو بررسی کنید درست نشد مشکل از طرف کنترل کننده ولتاژ سوکت فن روی مین است
neo squall
21-04-2014, 17:59
مرسی بردمش مغازه، طرف در حالی که کیس خاموش بود فن سی پی یو رو یه دور چرخوند و فنه دوباره به کار افتاد! بهش گفتم احتیاجی هست فنش رو عوض کنم گفت نه سالمه! حالا نمی دونم نظرش درست بوده یا باز خراب می شه؟
سلام
نظر شخصی من : تعویض کنید . هزینه ان نسبت به خراب شدن احتمالی CPU زیاد نیست.
neo squall
21-04-2014, 20:26
دوستان یه سوال بیربط (البته نه چندان بیربط) دارم امیدوارم جواب بدید:
برای دیدن فایل های ویدیویی با کیفیت بالا (اچ دی و بالاتر) نیاز به کارت گرافیکی که فرمت های اچ دی و فول اچ دی رو رندر کنه داریم نه؟ حالا اگه ما چنین کارت گرافیکی نداشته باشیم و به جاش کارت گرافیک انبرد داشته باشیم که از پس این کار بربیاد، به واسطه ضعیفتر بودن کارت گرافیک انبرد نسبت به کارت گرافیک معمولی بار پردازشی خیلی بیشتری رو دوش سی پی یومون میوفته، درسته؟
من گرافیکم انبرده (گرافیک Intel HD Graphics انبرد و مینمم که P8 H61MLX) و می ترسم آخر سر همین قضیه سی پی یوم بپره...چون شنیدم چنین چیزی هست. البته راحت می تونم حتی فیلم های بلوری کپچر هم با سیستمم ببینم ولی امروز که فن سی پی یو سیستمم ایراد پیدا کرد چشمم ترسیده...در کل نمی دونم این قضیه درسته یا نه...
سلام
نظر شخصی بنده : هیج مشکلی برای CPU پیش نمیاد . به شرط ان که فن سالمی داشته باشد و فن به صورت صحیح نصب شده باشد.
شما همان ابتدا که سیستم را روشن می نمایید نرم افزار زیر را اجرا کنید و ان را minimize نمایید.( تاثیری بر سیستم ندارد و کم حجم است)
و بازی کنید فیلم های HD تماشا کنید و ....... . پس از چند ساعت دقت کنید دمای max پردازنده چقدر است . اگر در محدوده استاندارد باشد ؛ همه چیز OK است. البته بدیهی است که اگر پخش ویدئو با کیفیت بالا درصد بالایی از کارکرد CPU را در داشته باشد ؛ همزمان نمی توانید پردازش های دیگر را به روانی انجام دهید.(البته من حرفه ای نیستم و می توانید این سوال را در بخش مطالب عمومی سخت افزار (رم و پردازنده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بپرسید)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.