PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نسخه 14.04 از سيستم عامل اوبونتو منتشر شد : دانلود کنید

ALI-M 72
20-04-2014, 18:00
کم کم برای خرید تبلت، معیار انتخاب خود را باید تغیر دهید. iOS، اندروید، ویندوز و Ubuntu Touch بزودی انتخاب‌های ما می‌شوند.
با عرضه Ubuntu 14.04 که بهبود‌های نرم‌افزاری زیادی در زمینه استفاده از این سیستم عامل در تبلت را داشته است، نسخه‌های
تجاری و عرضه فراگیر تر این سیستم عامل را بر روی تبلت‌ها شاهد خواهیم بود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کنونیکال شب گذشته نسخه جدید سیستم‌عامل مبتنی بر گنو/لینوکس اوبونتو را منتشر کرد. در چرخه‌ی انتشار این سیستم‌عامل، هر شش ماه
یک نسخه جدید شامل آخرین تغییرات و نرم‌افزارهای سیستمی و کاربردی بروز شده ارائه می‌شود که در این سیکل ، هر دو سال یک بار
تمرکز اصلی تیم توسعه بر روی پایداری هر چه بیشتر انتشار جدید قرار گرفته که منجر به ارائه‌ی نسخه‌های با پشتبانی بلند مدت یا به
اصطلاح LTS می‌گردد؛ نسخه‌های Long Term Support شامل 5 سال پشتیبانی رسمی برای دریافت بروزرسانی‌ها و رفع ایرادات
از سوی کنونیکال هستند. نسخه 14.04 اوبونتو که به تازگی با اسم رمز Trusty Tahr برای دانلود رایگان در دسترس قرار گرفته یکی
از همین نسخه‌های LTS است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اوبونتو از یک تور آنلاین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نیز برخوردار است که می‌توانید در مرورگر خود به آشنایی کلی با محیط این سیستم‌عامل آزاد بپردازید.

نسخه 32 بیت

دانلود از سرور یک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود از سرور دو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نسخه 64 بیت

دانلود از سرور یک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود از سرور دو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

reza0707
09-07-2014, 12:07
من اینو از جای دیگه دانلود کردم و خواستم با فلش نصب کنم ولی فایل iso رو پیدا نمیکنم.رو ویندزو هم زدم نصب بشه میگه فایل iso نیست.لطفا بگید چیکار کنم.
نسخه 64 بیتی دانلود کردم

vahidmir2000
11-07-2014, 15:34
دوست عزیز با تشکر لطفا کلیهٔ مباحث مربوط به توزیع اوبونتو را در تاپیک اختصاصی این توزیع مطرح کنید. با تشکر. تاپیک قفل شد.