ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گرگ آدمخوار

Demon King
20-04-2014, 14:43
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عنوان: گرگ آدمخوار
نویسنده: صادق آقازاده

داستان حاضر، یک داستان واقعی از گرگی آدمخوار است که شکل افسانه به خود گرفته است. واقعة گرگ آدمخوار، بعد از سلطنت فتحعلی‌شاه در ایران اتفاق افتاده است. بعد از دوره دوم، جنگ‌های ایران و روس، مردم روس به دلیل عشق به وطن مهاجرت کرده و در آذربایجان جنوبی ساکن شدند. به زودی خبر کشته شدن عده‌ای نوعروس، نوزاد، چوپان، به یک شکل، توسط گرگی بزرگ در تبریز پیچید. تلاش دولت برای یافتن گرگ بی‌نتیجه ماند. مردم برای چاره‌جویی نزد شکارچی ماهری به نام «حسن‌خان» رفتند. بین حسن‌خان و گرگ رازی وجود داشت. سال‌ها قبل حسن‌خان از گرگی نگهداری کرده و او را بزرگ کرده بود. یک روز، وقتی حسن‌خان متوجه وحشیگری گرگ و کشته‌شدن حیوانات خود توسط گرگ می‌شود، در جست‌وجوی گرگ فراری برمی‌آید. روزی گرگ را در حال زایمان می‌بیند و او را با شلیک چند گلوله می‌کشد. بچّه گرگ، که اینک بزرگ شده در پی انتقام‌جویی و رسیدن به حسن‌خان، اقدام به کشتن مردمان دیگر می‌کند. حسن‌خان برای کشتن گرگ کینه‌توز، دست به اقداماتی می‌زند که عاقبت خوشایندی برایش ندارد.

( با عرض پوزش لینک دانلودی برای کتاب پیدا نکردم ولی میتونید اون رو در اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 96B6A7C68A?code=8228293148538002) به طور کامل مطالعه کنید.)

در این داستان شرح مختصری از جنگ چالدران هم آمده است که مطالعه آن خالی از لطف نیست.

Mehdi.M2
20-04-2014, 15:08
مرسي :n12:

Переклад не
23-04-2014, 18:40
یه کتاب بینهایت مهیج
دمت گرم من که همون اول یه 40 صفشو خوندم چشمام داره میترکه:دی

Demon King
23-04-2014, 18:44
یه کتاب بینهایت مهیج
دمت گرم من که همون اول یه 40 صفشو خوندم چشمام داره میترکه:دی

تا آخرش بخون خیلی هیجان انگیزه. من وقتی شروع کردم بخونمش اینقدر حساس و مهیج بود تو 2 ساعت همشو خوندم. :n02:

Переклад не
23-04-2014, 19:33
ای بابا حجم درخواست رور رو بالا بردید سایت خیلی سنگین شده
نسخه ی موبایل خیلی بیشتر حال میده
امتحانش کنید.نرم افزار برای دانلود داره

رضاس1000
24-04-2014, 16:34
این گرگ و گرگینه ها هم سوژه خیلی از فیلم ها و داستان ها شده.یارو مثلا وقتی ماه کامل میشه تبدیل به گرگ میشه!!!!!!