مشاهده نسخه کامل
: اضافه کردن هارد و RAID ؟
h_loyali
19-04-2014, 12:34
دوستان سلام :n18:
هارد کامپیوترم Seagate Barracuda 1TB Prm 64 mb 3.5 inch ــه و می خوام یه هارد دیگه 1 ترابایتی یا اگر ارزون باشه دو ترابایتی بگیرم اضافه کنم حالا می خواستم ببینم به خرج کردنش میارزه و ایا باید رید 0 انجام بدم و از اول پارتیشن بندی کتم در هنگام نصب ویندوز یا به همینی که الان دارم فانع باشم؟
2- ایا ایندفعه هم سیگیت بخرم با وسترن ؟ دو تا هارد در کنار هم بدون رید کار نمی کنند ؟
3- برای رید باید هم مارک و هم اندازه باشند نه؟
یه SSD 120 گیگ هم برای ویندوز دارم اما این رو برای بقیه چیزها مصل بازی و اینا می خواستم چون بازم رو SSD یه بازی نضب کنم نصف حجم رو می گیره هر چند سرعت بازی میره بالا اما به اشغال حجم نمیارزه!
4- راستی دو تا SSD با هم نمیشه نصب کرد؟چون یه 60 تایی دارم گفتم بیکار نمونه!
مادربوردمم P8z68 asus هستش!
هر گونه پیشنهاد:n16:
afshin b
19-04-2014, 13:08
دوستان سلام :n18:
هارد کامپیوترم Seagate Barracuda 1TB Prm 64 mb 3.5 inch ــه و می خوام یه هارد دیگه 1 ترابایتی یا اگر ارزون باشه دو ترابایتی بگیرم اضافه کنم حالا می خواستم ببینم به خرج کردنش میارزه و ایا باید رید 0 انجام بدم و از اول پارتیشن بندی کتم در هنگام نصب ویندوز یا به همینی که الان دارم فانع باشم؟
2- ایا ایندفعه هم سیگیت بخرم با وسترن ؟ دو تا هارد در کنار هم بدون رید کار نمی کنند ؟
3- برای رید باید هم مارک و هم اندازه باشند نه؟
یه SSD 120 گیگ هم برای ویندوز دارم اما این رو برای بقیه چیزها مصل بازی و اینا می خواستم چون بازم رو SSD یه بازی نضب کنم نصف حجم رو می گیره هر چند سرعت بازی میره بالا اما به اشغال حجم نمیارزه!
4- راستی دو تا SSD با هم نمیشه نصب کرد؟چون یه 60 تایی دارم گفتم بیکار نمونه!
مادربوردمم P8z68 asus هستش!
هر گونه پیشنهاد:n16:
با توجه به تعداد پورت های مادربردتون، هر تعداد هارد یا SSD می تونید در کنار هم داشته باشین و هیچ اجباری به رید کردن نیست.
به نظر من یه هارد 2 ترا سیگیت بگیرین به قیمت حدودا 280 تومن و هر دوتا هارد و دوتا SSD رو در کنار هم و بدون رید استفاده کنین.
h_loyali
19-04-2014, 19:46
به نظرتون کدوم هارد سرعت و کارایی بعتر و البته قیمت معفول تری داره ؟! (البته بین 7200 PRM )
وسترن و یا سیگیت ؟ اگر سیگیت کدام نوع چون همین Barracuda ــش چند نوع داره!
وسترن از سیگیت 60 -70 دلار گرون تره همیشه نمیدونم چرا !
بعد اینکه نصب کردم با همون ویندوز فرمت و پارتیشن بندی کنم مشکلی نداره؟!
من از بازار حهانی حرف میرنم چون از بازار ایران نمی خرم !:n01:
ata.royalfalcon
19-04-2014, 22:52
به نظرتون کدوم هارد سرعت و کارایی بعتر و البته قیمت معفول تری داره ؟! (البته بین 7200 PRM )
وسترن و یا سیگیت ؟ اگر سیگیت کدام نوع چون همین Barracuda ــش چند نوع داره!
وسترن از سیگیت 60 -70 دلار گرون تره همیشه نمیدونم چرا !
من از بازار حهانی حرف میرنم چون از بازار ایران نمی خرم !:n01:
سلام .
با توجه به اینکه برای نصب بازی و احتمالاً نرم افزارهای دیگر میخواهید ؛ اگر بودجه کافی دارید WD Black (دوترابایت با مدل نامبر WD2002FAEX و یکترابایت با مدل نامبر WD1002FAEX) گزینه مناسبتری هست ولی اگر بودجه کافی ندارید که همین Seagate Barracuda از سری 7200.14 (دوترابایت با مدل نامبر ST2000DM001 و یکترابایت با مدل نامبر ST1000DM003) کار شما را راه میاندازد.
مشکلی نیست .
h_loyali
20-04-2014, 10:10
قیمت وسترن خیلی بالاتر از سیگیت هستش ! اون 160 دلار ــه ( ورژن جدیدش البته) اما سیگیت 90 $ ! به نظرتون ارزش پول اضافه رو داره و فرقشون محسوسه ؟!
چطور 1 ترابایتیش که ارزونتر میشه بگیرم؟!
ata.royalfalcon
20-04-2014, 13:13
قیمت وسترن خیلی بالاتر از سیگیت هستش ! اون 160 دلار ــه ( ورژن جدیدش البته) اما سیگیت 90 $ ! به نظرتون ارزش پول اضافه رو داره و فرقشون محسوسه ؟!
چطور 1 ترابایتیش که ارزونتر میشه بگیرم؟!
مدل قديمي (كه مدل نامبر آنرا نوشتم) عملكرد بهتري از لحاظ Access & Seek Time/IOPS در مقايسه با مدل جديد دارد (گرچه پر صداتر هست) .
پنج سال گارانتي WD Black هم ميتونه يكي از عوامل بيشتر بودن قيمت اين مدل در مقايسه با سيگيت باشد .
به نظرتون ارزش پول اضافه رو داره و فرقشون محسوسه ؟! و فرقشون محسوسه ؟!
در تستها و بنچماركها كه تفاوت كاملاً مشخص و محسوس هست ولي كاربر عادي شايد متوجه تفاوت سرعت بين ايندو نشود و يا اينكه انتظارات خيلي بيشتري داشته باشد .
همانطوريكه قبلاً هم گفتم اگر نميخواهيد زياد خرج كنيد سيگيتي كه پيشنهاد دادم كفايت ميكند و جوابگوي نياز شما خواهد بود .
h_loyali
21-04-2014, 00:22
پس فکر میکنم برای من همون سیگیت بعتر باشه با توحه به اینکه برای بازی و دیتا و فبلم می خوامش و اس اس دی هم دارم ! اما یه سوال برای بازی و دیدن فیلم تاثیر هارد فقط بر روی لود بازی و لود کردن فیلم و سرعت خوندن اون هست( و البته انتقال فایل) دیگه بعنی غیر از لودینگ تاثیر دیگه ای نداره مثلا بر اجرا و پخش تاثیر بزاره ؟! (چون برای بعضیها خیلی مهمه سرعت هارد واسه یازیهاشون . کارهای دیگشون)
بعد این هاردهای Hyprid چطورند؟
مادربورد من 2 تا SATA 6Gb/s و 4 تا SATA 3Gb/s رو سا پورت میکنه ، اگر من 2 تا اس اس دی ها رو به 6 GB نصب کنم وقتی هاردها رو به SATA 3 GB نصب میکنم روی سرعت و عملکرد تاثیری نداره؟ برای اس اس دی مصل اینکه تاصیر داره نه؟
ata.royalfalcon
21-04-2014, 09:27
پس فکر میکنم برای من همون سیگیت بعتر باشه با توحه به اینکه برای بازی و دیتا و فبلم می خوامش و اس اس دی هم دارم ! اما یه سوال برای بازی و دیدن فیلم تاثیر هارد فقط بر روی لود بازی و لود کردن فیلم و سرعت خوندن اون هست( و البته انتقال فایل) دیگه بعنی غیر از لودینگ تاثیر دیگه ای نداره مثلا بر اجرا و پخش تاثیر بزاره ؟! (چون برای بعضیها خیلی مهمه سرعت هارد واسه یازیهاشون . کارهای دیگشون)
بعد این هاردهای Hyprid چطورند؟
مادربورد من 2 تا SATA 6Gb/s و 4 تا SATA 3Gb/s رو سا پورت میکنه ، اگر من 2 تا اس اس دی ها رو به 6 GB نصب کنم وقتی هاردها رو به SATA 3 GB نصب میکنم روی سرعت و عملکرد تاثیری نداره؟ برای اس اس دی مصل اینکه تاصیر داره نه؟
بايد تفاوتي بين Sequential Transfer Rate و پارامترهايي مثل Access & Seek Time قائل بشيد . هارد ديسكي Access & Seek Time كمتر و IOPS بيشتري داشته باشد سرعت بوت سيستم عامل ، لودينگ بازي و ... سريعتري خواهد داشت ولي تاثيري بر روي اجراي بازي ندارد (چون به عهده گرافيك سيستم هست) . WD Black با مدل نامبري كه پيشنهاد دادم از اين لحاظ بهتر از سيگيتي هست كه مدل نامبر آنرا نوشتم . ولي سرعت كپي پيست و يا سرعت خواندن يك رشته متوالي از اطلاعاتي كه فرگمنت نشده باشند در هارد ديسكي كه Sequential Transfer Rate بالاتري داشته باشد بهتر خواهد بود كه معمولاً كم پيش مياد اطلاعات فرگمنت نشده باشد .
SSD درايوها را به SATAIII متصل كنيد اگر واقعاً سرعت آن بيشتر از 300MB/s هست . در مورد HDD فرقي نميكند كه به SATAII متصل كنيد يا به SATAIII ، به هر حال سرعت تغيير نخواهد كرد مگر اينكه كنترلرهاي مربوط به هر كدام از پورتهاي SATAII/III مشكلي داشته باشند و هر مسئله ديگري كه ميتونه روي سرعت تاثير منفي داشته باشد .
h_loyali
22-04-2014, 08:30
بعد به سوال دیگه این SATA 6 GB MArvell از Sata 2/3GB خود اینتل سریعتر نیست؟! پس کاربرد اونا چیه؟
ata.royalfalcon
22-04-2014, 10:50
بعد به سوال دیگه این SATA 6 GB MArvell از Sata 2/3GB خود اینتل سریعتر نیست؟! پس کاربرد اونا چیه؟
كنترلر (غير اصلي) SATA 6 GB MArvell فقط براي افزايش تعداد پورتهاي SATA روي مادربرد هست . در اين سايت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ميتونيد انواع Southbridge chipsets و اينكه از چه تعداد SATAII/III پشتيباني ميكنند را ببينيد . مثلاً كنترلر Intel H61 فقط از چهار عدد SATAII پشتيباني ميكند (عكس زير) .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
h_loyali
22-04-2014, 20:13
برای روزی که پرتعای اصلی و یا همون اینتل گرفته شده و می خوای دوباره هارد یا چیزی رو نصل کنیم به اون متصب می کنیم .پس سرعتشون نمیتونه بیشتر باشه مثلا از خود کنترلر اینتل؟
ata.royalfalcon
22-04-2014, 21:17
برای روزی که پرتعای اصلی و یا همون اینتل گرفته شده و می خوای دوباره هارد یا چیزی رو نصل کنیم به اون متصب می کنیم .پس سرعتشون نمیتونه بیشتر باشه مثلا از خود کنترلر اینتل؟
SATAIII مربوط به کنترلر Marvell پهنای باند بیشتری در مقایسه با SATAII مربوط به کنترلر Intel دارد . در نتیجه SSD درایوها تا حد امکان باید به SATAIII مادربرد متصل شوند . ولی خاطر محدودیت های ذاتی HDD ، فرقی نمیکند که به پورتهای SATAII متصل کنید یا اینکه به پورتهای SATAIII متصل شود . تفاوت سرعت محسوس نخواهد بود.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.