PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد مشکل مهم و عمومی در هارد دیسک و خراب شدن استارت آپ

yaprag16
18-04-2014, 17:58
با سلام، من روی سیستم AMD خودم یه هارد دیسک سامسونک 750 گیگ دارم که تقریبا بعد از چند ماه اول دچار یه مشکلی شدم که بطور غیر منطقی و غیر منظم هر از گاهی سیستم عامل مشکل استارت آپ پیدا میکنه ودیگه بالا نمیاد تا مجبور میشم ویندوز نصب کنم. ویندوز 7 و 8 رو امتحان کردم 86 و x64 بازم مشکل رفع نشد تا اینکه در اواخر ظاهرا بخاطر وجود بد سکتور در هارد دیسک ویندوز نصب نشد البته اینو بگم چند ماه قبل هم یه هارد 160 مسکتور وصل کردم که سیستم عامل رو روی این هارد بذارم و از اطلاعات اون یکی که خیلی مهم بودن استفاده کنم متاسفانه اونم دچار مشکل استارت آپ شد و بد بختانه اونم ویندوز قبول نکرد و هر دو در مرحله پایانی نصب ویندوز updating futures خطایی میداد مبنی بر اینکه "هیچ یک از تغییرات ذخیره نشد فرایند نصب تکمیل نگردید" با اکتیو ویندوز ایکس پی تمام اطلاعات مهم 160 مکستور رو ریختم روی 750 سامسونگ و سامسونگ رو جدا کردم خواستم برای ار بین بردن بد سکتور مکستور از low level format استفاده کنم که ناتمام ماند با هر نرم افزاری که بخوای خواستم فرمت کنم نشد در آخر بطور اتفاقی partition magic از عهده کار بر اومد و ویندوز نصب شد................. و اما اتفاق نادر: سیستم رو یک بار بالا آوردم دیدم ویندوز اکتیو نیست خاموش کردم هارد 750 که قبلا گفتم رو از مدار خارج کردم چون مادر بردم دوتا پورت sata داره سی دی رام رو وصل کردم بالا که اومد لیست اون هارد دیسک جدا شده رو توی مای کامپیوتر دیدم حتی و حتی دیسک آخری که بنام program نامگذاری کردم رو نیز باز کرد و پوشه ها نمایان شد، بک کردم درایو بعدی رو باز کنم خطا داد بسته شد رفتم مای کامپیوتر درایو های اون دیسک که واقعا هم اون لحظه وصل نبود نا پدید شد......... ببخشید که قد رمان شد خودم احتمال وجود ویروس مخفی که فقط با هارد دیسک مشکل داره رو احساس میکنم که هر هاردی رو به هارد آلوده شده وصل میکنم به این روز میوفته یک هارد 1 ترا وسترن خریداری کردم که جرات نمیکنم وصل کنم تا از شر این مشکل رها بشم. منتظر جوابهای سروران هستم ممنون (مشکل کلی اینه که بازم استارت آپ ویندوزم در معرض صدمه دیدنه)