مشاهده نسخه کامل
: مشکلات نصب و اجرای assaasin creed freedom cry
MƐΛИĪИƓĿƐSS
18-04-2014, 10:48
سلام من این بازی رو چند وقت پیش خریدم. وقتی بازی اجرا میشه کنده و بازی تیک داره.برای رفع این مشکل چیکار باید کرد؟
MƐΛИĪИƓĿƐSS
21-04-2014, 18:55
دوستان عزیز خیلی ممنون که همکاری کردید و پاسخ دادید.اگه بازیتون این مشکلو پیدا کردا:
1)شاید از سیستمتون باشه مثلا cpu یا gpuکامپوتر تون ضعیف باشه
2)میتونه از نصب نبودن آخرین نسخه دایرکتس باشه.(دایرکتس 12)
3)ممکنه از آپدیت نبودن کارت گرافیکتون باشه.
4)اگه (مثل من) با این راه کارها درست نشد باید بازی رو به پایین ترین گرافیک ممکن در بیارین
البته این رو هم باید بگم که شرکت ان وی دیا از gpu های خاصی پشتیبانی میکنه که باید از سایتش ملاحظه کنید:n18::n18:
MƐΛИĪИƓĿƐSS
27-04-2014, 14:47
خوب میدونم اینجا جاش نیست ولی چرا الکی یه تاپیک دیگه ایجاد کنیم.
توضیحاتی از این dlc:
بخش داستانی بازی Assassin's Creed 4 یعنی Freedom Cry که درباره ی دوست Kenway،شخصی به اسم Adewale و شورشش در Saint Domingue است،به زودی از پکیج معمولی Assassin's Creed IV جدا شده و به صورت یک عنوان مستقل برای PC،PS4 و PS3 عرضه می شود. ورژن های PlayStation بازی در تاریخ 18 فوریه،ورژن PC یک هفته پس از آن و با قیمت 15$ ارائه می شود.در حال حاضر هیچ مدرکی برای روئیت چنین حرکتی بر روی Xbox و Wii U وجود ندارد.آقای Tony Key از سوی Ubisoft می گوید:
"Assassin’s Creed Freedom Cry همه ی المان های اصلی یک بازی Assassin's Creed شامل یک قهرمان جدید،محیط های جدید و سلاح های تازه را دارا است."
MƐΛИĪИƓĿƐSS
03-07-2014, 22:28
سیستم مورد نیاز بازی :
(OS : Windows VistaWindows Vista SP2 or Windows 7 SP1 or Windows 8 (both 32/64bit versions
Processor : Intel Core2Quad Q8400@2.6 GHz or AMD Athlon II X4 620@2.6 GHz
Memory : 2 GB RAM
(Graphics : Nvidia Geforce GTX 260 or AMD Radeon HD 4870 (512MB VRAM with shader Model 4.0 or higher
Hard Drive : 10GB available space
MƐΛИĪИƓĿƐSS
03-07-2014, 22:31
اگه مشکل has stoppet working داشتین روی آیکن بازی کلیک راست کرده و در قسمت properties در سربرگ دوم برید.بعد اولین تیک رو بزنید و بین گزینه ها وینوز 7 رو انتخاب کنید.
من که این کارو کردم درست شد امیدوارم برای شما هم همینطوری باشه
MƐΛИĪИƓĿƐSS
03-07-2014, 22:32
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MƐΛИĪИƓĿƐSS
03-07-2014, 22:33
این dlc بد نیست ولی اونجوری هم که انتظارشو میرفت نبود
worldclass
07-12-2014, 01:14
سلام
من خود black flag رو بدون مشکل اجرا و تموم کردم اما وقتی میخوام freedom cry رو اجرا کنم این ارور رو میده;
سلام
من خود black flag رو بدون مشکل اجرا و تموم کردم اما وقتی میخوام freedom cry رو اجرا کنم این ارور رو میده;
فایل bink2w32.dll ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو دانلود کن تو sysytem 32 کپی کن
اگه خطا هنوز بود
(Microsoft Visual ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2b%2b&cateorder=2_5_1_8&site=) (2005_8_ 2010 ها دوباره رو نصب کن
Lars Alexandersson
25-02-2015, 23:11
سلام دوستان خسته نباشید من DLC رو کپی در محل بازی و کرک هم ریختم اما DLC در منو نیومد.باید چکار کنم؟
با تشکر
سلام دوستان خسته نباشید من DLC رو کپی در محل بازی و کرک هم ریختم اما DLC در منو نیومد.باید چکار کنم؟
با تشکر
Unlock - DLC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اول بازی رو نصب کنید .(اما کرک نشه) بعد از نصب بازی مستقیم DLC بازی رو نصب کنید و بعد کرک unlock را در پوشه ای که بازی شما توی اون پوشه نصب شده کپی کن
((منبع)) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.