ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خاموش شدن سیستم هنگام رسیدن به لوگوی ویندوز 7

mr.masoud1
17-04-2014, 14:24
سلام دوستان. بنده مادربرد abit nf-m2s
cpu AMD 64 x2 +4000 2.1 gh
gpu nvidia 2400
استفاده میکنم

مشکل اینجاس که وقتی سیستم رو روشن میکنی. وقتی که به لوگوی ویندوز 7 میرسه یکدفعه خاموش میشه.
فن سی پی یو رو عوض کردم.
کارت گرافیک رو دراوردم
باتری رو نیم ساعت در اوردم و دوبار جا زدم.
بایوس رو آپدیت کردم.
ولی مشکل کماکان پابرجاست.
مشکل هم یا از cpu یا از مادر برد هست چون که مادربرد رو روی یه سیستم دیگه هم تست کردم و همین مشکل رو داشت
این مشکل قبلا هنگام اورکلاک به وجود میومد ولی الان روی سیتم جدید بدون اورکلاک هم همین مشکل وجود داره.
ممنون میشم اگه دوستان کمک کنن
در ضمن یک ویندوز server هم روی سیستم نصبه که اون مشکلی نداره و بالا میاد
ویندوز 8.1 هم تست کردم. این ویندوز هم همین مشکل رو داره

TREASURES
17-04-2014, 16:52
سلام دوست عزیز !
به احتمال فراوان مشکل از مدارات یا چیپ های مین برد باشه (حالا یا چیپ جنوبی یا شمالی و یا مدارات تغذیه برد)
در ضمن شما صحبتی از پاور سیستم نکردید؟؟ که تست شده یا نه

EXTREME
17-04-2014, 16:59
سلام دوستان. بنده مادربرد abit nf-m2s
cpu AMD 64 x2 +4000 2.1 gh
gpu nvidia 2400
استفاده میکنم

مشکل اینجاس که وقتی سیستم رو روشن میکنی. وقتی که به لوگوی ویندوز 7 میرسه یکدفعه خاموش میشه.
فن سی پی یو رو عوض کردم.
کارت گرافیک رو دراوردم
باتری رو نیم ساعت در اوردم و دوبار جا زدم.
بایوس رو آپدیت کردم.
ولی مشکل کماکان پابرجاست.
مشکل هم یا از cpu یا از مادر برد هست چون که مادربرد رو روی یه سیستم دیگه هم تست کردم و همین مشکل رو داشت
این مشکل قبلا هنگام اورکلاک به وجود میومد ولی الان روی سیتم جدید بدون اورکلاک هم همین مشکل وجود داره.
ممنون میشم اگه دوستان کمک کنن
در ضمن یک ویندوز server هم روی سیستم نصبه که اون مشکلی نداره و بالا میاد
ویندوز 8.1 هم تست کردم. این ویندوز هم همین مشکل رو داره

اگه همه چی اعم از دمای قطعات چک شده و با خارج کردن قطعاتی مثل رم و گرافیک هم درست نشده بهتره با یک پاور دیگه هم سیستم رو بررسی کنید اگه درست نشد سیستم رو خاموش کنید کابل atx رو بکنید و سیستم رو روشن کنید ببینید سیستم خاموش میشه یا نه اگه خاموش نشد مشکل از طرف مدار تغذیه مین است اگه خاموش شد مشکل میتونه از یکی از چیپ های مین باشه یا چیپ جنوبی و i/o

mr.masoud1
19-04-2014, 10:12
سلام دوست عزیز !
به احتمال فراوان مشکل از مدارات یا چیپ های مین برد باشه (حالا یا چیپ جنوبی یا شمالی و یا مدارات تغذیه برد)
در ضمن شما صحبتی از پاور سیستم نکردید؟؟ که تست شده یا نه

اگه همه چی اعم از دمای قطعات چک شده و با خارج کردن قطعاتی مثل رم و گرافیک هم درست نشده بهتره با یک پاور دیگه هم سیستم رو بررسی کنید اگه درست نشد سیستم رو خاموش کنید کابل atx رو بکنید و سیستم رو روشن کنید ببینید سیستم خاموش میشه یا نه اگه خاموش نشد مشکل از طرف مدار تغذیه مین است اگه خاموش شد مشکل میتونه از یکی از چیپ های مین باشه یا چیپ جنوبی و i/o

دوستان همه چیز کاملا عوض شده حتی پاور.
با یه پاور 500 و یه 550 تست شده و همین مشکل رو داره....

EXTREME
19-04-2014, 10:30
دوستان همه چیز کاملا عوض شده حتی پاور.
با یه پاور 500 و یه 550 تست شده و همین مشکل رو داره....

اون موردی که گفتم یعنی کشیدن کابل atx رو بررسی کردین ؟

mr.masoud1
20-04-2014, 08:07
اون موردی که گفتم یعنی کشیدن کابل atx رو بررسی کردین ؟
بله .
سیستم روشن میشه ولی هیچ عکس العملی انجام نمیده و همین طور میمونه...

EXTREME
20-04-2014, 08:33
بله .
سیستم روشن میشه ولی هیچ عکس العملی انجام نمیده و همین طور میمونه...

مهم نیست که عکس العملی نشون بده مهم اینه که سیستم خاموش میشه یا نه ؟

mr.masoud1
20-04-2014, 10:26
مهم نیست که عکس العملی نشون بده مهم اینه که سیستم خاموش میشه یا نه ؟
خیر خاموش نمیشه!
ممکنه مشکل از نصب نبودن درایور ها باشه؟
آخه سی دی مادر برد گم شده و فقط خود ویندوز درایور هارو به صورت اتوماتیک نصب کرد

EXTREME
20-04-2014, 12:09
خیر خاموش نمیشه!
ممکنه مشکل از نصب نبودن درایور ها باشه؟
آخه سی دی مادر برد گم شده و فقط خود ویندوز درایور هارو به صورت اتوماتیک نصب کرد

بله میتونه باشه همه این موارد به شرطی است که ویندوز سالم باشه سیستم ویروسی نباشه و درایورها درست نصب شده باشن وگرنه مشکل سخت افزاری است و میتونه یکی از موارد گفته شده باشه

mr.masoud1
15-05-2014, 09:34
بله میتونه باشه همه این موارد به شرطی است که ویندوز سالم باشه سیستم ویروسی نباشه و درایورها درست نصب شده باشن وگرنه مشکل سخت افزاری است و میتونه یکی از موارد گفته شده باشه
با سلام مجدد.
مادربرد رو دادم تعمیر کنن. اما میگن که مشکلی نداره و سالمه...
شاید کلا این ماربرد با ویندوز 7 مشکل داره...!

molaeiabbas
17-05-2014, 05:46
سلام
نه مشکلی نداره
فقط یک ابهامی برای من پیش امد:
اون کابلی که جناب Extreme گفتند و شما عوض کردید،کابل کانکتور 24 پینی هستش که از طرف پاور به مادربرد وصل میشه و اگر از مادربرد جدا بشه مادربرد اصلا روشن نمیشه.حالا سوالم اینه که اگر شما اونو جدا کردید چطور مادربرد روشن شده؟ شما همین کابل رو عوض کردید و یامنظورتون احیانا کابل کانکتور 6 پین که به کارت گرافیک وصل میشه رو گفته بودید؟
و سوال بعدیم اینه که وقتی می خواستید ویندوز 7 رو دویاره عوض کنید اول اون ویندوز سرور رو پا کردید و یا نه؟
یک پیشنهاد هم دارم که با safe mode ویندوز رو لود کنید و ببینید بازم خاموش میشه؟
متتظر جواب هستم
و من ا... التوفیق

mr.masoud1
28-06-2014, 10:56
سلام
نه مشکلی نداره
فقط یک ابهامی برای من پیش امد:
اون کابلی که جناب Extreme گفتند و شما عوض کردید،کابل کانکتور 24 پینی هستش که از طرف پاور به مادربرد وصل میشه و اگر از مادربرد جدا بشه مادربرد اصلا روشن نمیشه.حالا سوالم اینه که اگر شما اونو جدا کردید چطور مادربرد روشن شده؟ شما همین کابل رو عوض کردید و یامنظورتون احیانا کابل کانکتور 6 پین که به کارت گرافیک وصل میشه رو گفته بودید؟
و سوال بعدیم اینه که وقتی می خواستید ویندوز 7 رو دویاره عوض کنید اول اون ویندوز سرور رو پا کردید و یا نه؟
یک پیشنهاد هم دارم که با safe mode ویندوز رو لود کنید و ببینید بازم خاموش میشه؟
متتظر جواب هستم
و من ا... التوفیق
شرمنده به دلیل تاخیر در پاسخ.... کنکور داشتم....!
ببینید دوتا کابل از پاور به مادر برد وصل میشه. یکیش کوچیکه که چهار قسمت داره و نزدیکای cpu وصل میشهو اونو که در میارم طبیعیه که سیستم روشن نمیشه.
اما او یکی کابله بزرگتر و پهنه رو که در میارم سیستم روشن میشه ولی همینطور میمونه.( شرمنده به خاطر وصف مسخره ای که از کابل ها داشتم:n02:)
سیستم با سیف مود هم بالا نمیاد و خاموش میشه.
در ضمن بعد از حدود ده بیست بار تلاش که سیستم بالا میاد گاهی وقتا بعد از اتصال usb خاموش میشه به طور ناگهانی!!!
همه ی قطعات رو هم یک بار تعویض کردم ولی بازم نشد.
پس نگین که مشکل از هارد یا پاوره...

EXTREME
28-06-2014, 14:05
شرمنده به دلیل تاخیر در پاسخ.... کنکور داشتم....!
ببینید دوتا کابل از پاور به مادر برد وصل میشه. یکیش کوچیکه که چهار قسمت داره و نزدیکای cpu وصل میشهو اونو که در میارم طبیعیه که سیستم روشن نمیشه.
اما او یکی کابله بزرگتر و پهنه رو که در میارم سیستم روشن میشه ولی همینطور میمونه.( شرمنده به خاطر وصف مسخره ای که از کابل ها داشتم:n02:)
سیستم با سیف مود هم بالا نمیاد و خاموش میشه.
در ضمن بعد از حدود ده بیست بار تلاش که سیستم بالا میاد گاهی وقتا بعد از اتصال usb خاموش میشه به طور ناگهانی!!!
همه ی قطعات رو هم یک بار تعویض کردم ولی بازم نشد.
پس نگین که مشکل از هارد یا پاوره...

شما کابل 24 پینی رو بکنید نباید سیستم روشن شه کابل بالای سی پی یو برای تامین برق ولتاز سی پی یو و اسلات های رم و گرافیک است وبا کندنش بازم سیستم باید روشن بشه

mr.masoud1
30-06-2014, 09:45
شما کابل 24 پینی رو بکنید نباید سیستم روشن شه کابل بالای سی پی یو برای تامین برق ولتاز سی پی یو و اسلات های رم و گرافیک است وبا کندنش بازم سیستم باید روشن بشهالان دوباره تست کردم. دقیقا همینطوره که شما میگی.
الان ویندوز xp هم نصب کردم. دیدم بازم خاموش میشه!
مادربرد رو هم دادم تعمیر اول گفت تعمیر نمیشه بعدش گفت مشکلی نداره.

mr.masoud1
01-07-2014, 15:53
دوستان به نظر میرسه اپدیت اشتباهی نصب کردم...!
الان فقط به سیف مود ویندوز xp دسترسی دارم و نرم افزار flash menu که باهاش اپدیت کردم داخل سیف مود اجرا نمیشه. چه کنم؟

mr.masoud1
14-07-2014, 20:15
دوستان سه تا از خازن ها که به نظرم یکمی باد کرده بودنو عوض کردم و مشکل حل شد! ممنون از راهنمایی هاتون.