ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انتخاب دو زبان مناسب برای برنامه نویسی تحت ویندوز و وب؟"C# , ASP.NET " یا" Silverlight و WPF "؟

ali_i3
17-04-2014, 12:22
به نام خداوند خرد
درود
من تا حدودی با زبان های برنامه نویسی آشنا هستم (یه خورده با سی و سی شارپ و به صورت متوسط با "ای اس پی دات نت" - تا حالا دوسه تا پروژه وب سایت خبری با ای اس پی نوشتم)
حالا با توجه به علاقه ای که به برنامه نویسی دارم میخوام یه زبان برنامه نویسی ویندوز و یه وب رو به صورت حرفه ای یاد بگیرم(البته بیشتر به برنامه نویسی وب علاقه دارم).

مهم ترین چیزی که خیلی از دوستان بهم گفتن این بود که قبل انتخاب زبان اول ببین حدفت ازیادگیری چیه ؟میخوای چه کاری رو انجام بدی ؟
- حدفم هم از این کار اینه که در آینده اگه بتونم ازین راه کسب درآمد کنم -یعنی پروژه دانشجویی بنویسم و بفروشم و یه سایت فروش پروژه رو راه بندازم و یا بتونم اپلیکیشن هایی مثل برنامه پست بانک وبرنامه های حسابداری و بزرگتر ...و یه همچین چیزایی رو بنویسم {البته برنامه نویسی تو وب رو بیشتر دوست دارم !}

حالا اون طوری که من زبان های برنامه نویسی رو میشناسم
زبان برنامه نویسی ویندوز: سی شارپ و
زبان برنامه نویسی وب : ای اس پی دات نت رو انتخاب کردم.

در ابتدا خواستم قبل از یادگیری سی شارپ و ای اس پی یه مدت طولانی رو یادگیری سی پلاس وقت بزارم (فک میکردم اینطوری برنامه نویسیم بهتر میشه و فک میکرم که لازمه قیل کار کردن با "سی شارپ و ای اس پی " اول سی پلاس رو یاد بگیرم) ولی بعضی از دوستان گفتم که لازم نیست حتما این کار رو انجام بدی و بی خودی وقت و انگیزت رو حدر نده .من هم دیگه بی خیال سی پلاس شدم(با این وجود امیدوارم در کار کردن با کلاس و فضا های اسمی و... در سی شارپ دچار مشکل نشم و ازین که سی پلاس رو نخوندم پشیمان نشم!)

حالا سوال های که دارم این ها هستن :

مهم ترین سوال :
1- زبان "سی شارپ و ای اس پی " انتخاب های درستی هستن ؟اونهایی که تجربه دارن بنظتون من"C# , ASP.NET " رو یاد بگیرم یا " Silverlight و WPF " و یا انتخاب های بهتری رو دارم؟

2- اول یادگیری کدوم رو شروع کنم ویندوز یا وب ؟

3- یکی از دوستان میگه اگه می خوای حرفه ای بشی فقط یادگرفتن یکی از این دو رو انتخاب کن!این حرف درسته ؟

4- ولی من میخوام هر دو رو یاد بگیرم! برنامه نویسی تو ویندوز بازار کارش بیشتره یا برنامه نویسی تو وب؟با کدامیک میشه بیشتر درامد زایی کرد ؟ویا بازارکار بیشتری داره؟

5- اگه مورد دیگه ای هست که لازمه بدونم بهم بگید ؟

میدونم که خیلی ها وضعیت من رو دارن و مثل من خیلی سوال های بی جواب دارن .امیوارم با حمایت و راهنمایی دوستان بتونیم راه درست رو انتخاب کنیم !

عــــلی
17-04-2014, 13:42
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام.
سی شارپ تنها یک زبان برنامه نویسی هست وتوی یادگیری ASP.NET و WPF و Slilverlight... کمک چندانی بهتون نمیکنه.این دو مستقل از زبان هستن.سینتکس های سی شارپ و وی بی یا سی پلاس پلاس در این حد میتونن به شما کمک کنن که شما به بهترین شکل بتونی کد بنویسی و برای طراحی شما در این موارد نیازی به کد زدن نداری.
در حال حاضر پیشنهاد من به شما بین سی شارپ و وی بی و سی گزینه سی شارپ هست که خود مایکروسافت هم بیشتر روی این گزینه مانور میده.اما برای طراحی UI در ASP.NET شما نیاز به یادگیری html , java script ,css و... دارید تا بتونید طراحی دیزاین سایت انجام بدید و همچنین برای طراحی دیزاین نرم افزار یعنی WPF شما نیاز دارید که xaml رو یاد بگیرید.
توی هر دو طراحی ماژول ها و انجین برنامه رو حتماً با UI جدا کنید و همه رو یکجا ننویسید.
اما با اجازه دوستان من نظر و تجربه خودم رو در مورد سوالات شما بیان میکنم و امیدوارم دوستان با تجربه دیگر هم بیشتر در این زمینه شما رو راهنمایی کنند.
1.بله بهترین انتخاب رو از بین زبان های برنامه نویسی کردید.برای وب بهتره ASP.NET و ویندوز بهتره WPF. و با یادگیری سی شارپ میتونید برای سیستم عامل هایی مثل لینوکس و مک و اندروید و IOS هم برنامه نویسی کنید برای همین گفتم که UI رو از انجین همیشه جدا کنید.
2.بسته به علاقه ای که دارید انتخاب کنید... اگر سریع به در آمد رسیدن براتون مهمه وب رو انتخاب کنید.
3.درسته.چون این زبان ها بسیار گسترده هستند و وب گستردگی خودشو داره و اپلیکیشن گستردگی خودشو و اگر بخواهید دوتا رو با هم یاد بگیرید خیلی دیرتر از یکی پیشرفت میکنید چون با هم تفاوت های زیادی دارن.
4.برنامه نویسی توی وب بازار کارش بیشتره با وب میتونید در آمد زایی بیشتری داشته باشید.البته به نظر من بستگی به تلاش و همت و ایده پردازی خودتون داره.چون من خودم اپلیکیشن کار میکنم و خوب کار هم دارم و برنامه های خودم رو هم مینویسم.ولی تجربه نشون داده که وب امروز در آمد بیشتری خواهد داشت...
5.مطالعه اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هم خالی از لطف نیست.تاپیکی بود که من دو سال پیش در این مورد زدم...

ali_i3
17-04-2014, 20:58
ممنونم از راهنمایی های شما دوست عزیز.
با این وجود برای وب "ASP.NET" و برای ویندوز" WPF " رو انتخاب میکنم.

سوالی که الان برای من پیش اومده اینه که یه جای دیگه به من گفتن که برای کار با " WPF " باید دانش کار با #C و.NET رو داشته باشی و با سی شارپ کار کرده باشیم .حالا من همنطوری برم سمت " WPF " میتونم باهاش کار کنم ؟مشکلی برای تو کار کردن با " WPF " برام پیش نمیاد ؟

- و موردآخر اینکه برای یادگیری قطعا نیاز به یک سری فیلم و کتاب آموزشی هست! لطفا شما که تو این کار حرفه ای هستید و احتمالا پکیج هی آموزی زیادی رو میشناسید یه پکیج آموزش زبان ASP.NET و WPF و #C رو معرفی کنید که شامل فیلم آموزشی فارسی باشه ؟ تو وب یه سری پک دیدم ولی خیلی جالب نیستن (ترکیبی از فیلم En و فارسی و کتاب و سورس و...هستن)!

من یک پک میخوام که فیلم فارسی باشه(حدااقل بیشترش فارسی باشه!)و به صورت از مبتدی تا حرفه ای آموزش بده !
لطفا این محبت رو هم در حق من بکنید و یه پکیج خوب رو معرفی کنید ؟
ممنون

عــــلی
17-04-2014, 22:46
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام.

ممنونم از راهنمایی های شما دوست عزیز.
با این وجود برای وب "ASP.NET" و برای ویندوز" WPF " رو انتخاب میکنم.

سوالی که الان برای من پیش اومده اینه که یه جای دیگه به من گفتن که برای کار با " WPF " باید دانش کار با #C و.NET رو داشته باشی و با سی شارپ کار کرده باشیم .حالا من همنطوری برم سمت " WPF " میتونم باهاش کار کنم ؟مشکلی برای تو کار کردن با " WPF " برام پیش نمیاد ؟

- و موردآخر اینکه برای یادگیری قطعا نیاز به یک سری فیلم و کتاب آموزشی هست! لطفا شما که تو این کار حرفه ای هستید و احتمالا پکیج هی آموزی زیادی رو میشناسید یه پکیج آموزش زبان ASP.NET و WPF و #C رو معرفی کنید که شامل فیلم آموزشی فارسی باشه ؟ تو وب یه سری پک دیدم ولی خیلی جالب نیستن (ترکیبی از فیلم En و فارسی و کتاب و سورس و...هستن)!

من یک پک میخوام که فیلم فارسی باشه(حدااقل بیشترش فارسی باشه!)و به صورت از مبتدی تا حرفه ای آموزش بده !
لطفا این محبت رو هم در حق من بکنید و یه پکیج خوب رو معرفی کنید ؟
ممنون
برای یادگیری WPF نیازی نیست قبلش حتماً سی شارپ یاد گرفته باشید.میتونید یادگیری سی شارپ رو همراه با WPF و xaml شروع کنید ولی خوب اگر سی شارپ رو بلد بودید برای یادگیری WPF بیشتر روی UI و xaml میتونستید مانور بدید و سریعتر پیش برید.
متاسفانه من آموزش ویدئویی WPF که فارسی باشه تا بحال به چشمم نخورده ولی کتاب فارسی موجود هست که با یه جستجو توی گوگل میتونید پیداش کنید.. اما اگر ویدئو آموزشی انگلیسی میخواهید در همون تاپیک که در بالا لینک دادم در پست اول لینک آموزش های ویدئویی موجود هست.من خودم برای یادگیری WPF هیچ ویدئویی ندیدم.نگران نباشید.علاقه باعث میشه خیلی سریع پیش برید.

ویدئو اموزش ASP.net به زبان فارسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])