مشاهده نسخه کامل
: کمک فوری : مشکل در ورود به ویندوز XP
سلام بر دوستان و اساتید
ویندوزم تا ظهر خوب کار میکرد هیچ تغییری هم درش ندادم و نه تنظیمیش رو دست زدم و نه هیچی دیگه فقط ظهر کاری برام پیش اومد مجبور شدم ویندوز را
فست شات دان کنم حالا عصر که اومدم به ویندوز لاگین کنم تو مرحله ای که پسورد یوزر را وارد میکنی و دکمه GO کلیک میکنی میمونه و هنگ میکنه و داخل ویندوز
نمیشه حتی با یوزر ادمین ایستراتور هم که میخوای لاگین بشی هم بازم همینطوره و هنگ میکنه و داخل ویندوز نمیشه
اما اقداماتی که خودم انجام دادم اما افاقه نکرد :
سیستم ریستور کردن از طریق Safe Mode
غیر فعال کردن تمام استارت آپ ها در Safe Mode
خواهشا دوستان و اساتیدی که میتونند در رفع مشکل راهنماییم کنند نمیخوام کار به نصب مجدد ویندوز و نصب نرم افزارها از نو برسه که خیلی وقت گیره ....
منتظر راهنمایی های شما هستم
با تشکر از همه :n16:
CD همین ویندوزی که نصب است را در سیستم قرار دهید سپس در run تایپ کنید cmd حالا در پنجره باز شده تایپ کنید .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو اینتر را بزنید.
یه نیم ساعتی طول میکشه ببینید درست میشه یا خیر.
CD همین ویندوزی که نصب است را در سیستم قرار دهید سپس در run تایپ کنید cmd حالا در پنجره باز شده تایپ کنید .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو اینتر را بزنید.
یه نیم ساعتی طول میکشه ببینید درست میشه یا خیر.
از safe mode باید انجام بدم ؟
از safe mode باید انجام بدم ؟
اگر میتوانید وارد ویندوز شوید که از ویندوز انجام دهید ولی اگر نمی شود چاره ای نیست از safe mode انجام دهید.
اگر میتوانید وارد ویندوز شوید که از ویندوز انجام دهید ولی اگر نمی شود چاره ای نیست از safe mode انجام دهید.
نه اصلا وارد ویندوز نمیشه از سیف مود تست میکنم خبرش میدم
سلام سیتم رو بوت کنید و با زدن کلید F8 وارد صفحه بوت ویندوز بشین و گزینه Last know good configuration رو انتخاب کرده اینتر رو بزنید اگه مشکل بر طرف نشد با سیف مود ویندوز رو بوت کنید و در مسیر start -> All programs ->Accessoies -> system tools گزینه system restore رو انتخاب کنید . با انتخاب تاریخ چند روز گذشته و ادامه کار ویندوز فایلهای سیستمی تاریخ مشخص شده رو بازیابی میکنه اگه از این روش هم به جواب نرسیدین سی دی نصب ویندوز رو داخل دستگاه گذاشته سیستم رو بوت کنید در صفحه خوشامد اینتر رو بزنید بعد لایسنس رو تایید کنید سپس پیغامی مبنی بر وجود یک ویندوز در سیستم دریافت میکنید در اینجا یا صفحه بعد (به علت مدت زیادی که از xp استفاده نمیکنم فراموش کردم) با انتخاب کلید R ویندوز موجود روی سیستم ریکاوری میشه در حالی که به هیچ یک از نرم افزار های اون لطمه ای نمیخوره این کار در حد نصب ویندوز زمان میبره و مناسب برای وقتی است که به دلایلی نباید درایو C برای نصب ویندوز فرمت بشه . اگه هیچ کدوم جواب نداد من رو چنین سیستمی نصب مجدد ویندوز رو توصیه میکنم
سلام سیتم رو بوت کنید و با زدن کلید F8 وارد صفحه بوت ویندوز بشین و گزینه Last know good configuration رو انتخاب کرده اینتر رو بزنید اگه مشکل بر طرف نشد با سیف مود ویندوز رو بوت کنید و در مسیر start -> All programs ->Accessoies -> system tools گزینه system restore رو انتخاب کنید . با انتخاب تاریخ چند روز گذشته و ادامه کار ویندوز فایلهای سیستمی تاریخ مشخص شده رو بازیابی میکنه اگه از این روش هم به جواب نرسیدین سی دی نصب ویندوز رو داخل دستگاه گذاشته سیستم رو بوت کنید در صفحه خوشامد اینتر رو بزنید بعد لایسنس رو تایید کنید سپس پیغامی مبنی بر وجود یک ویندوز در سیستم دریافت میکنید در اینجا یا صفحه بعد (به علت مدت زیادی که از xp استفاده نمیکنم فراموش کردم) با انتخاب کلید R ویندوز موجود روی سیستم ریکاوری میشه در حالی که به هیچ یک از نرم افزار های اون لطمه ای نمیخوره این کار در حد نصب ویندوز زمان میبره و مناسب برای وقتی است که به دلایلی نباید درایو C برای نصب ویندوز فرمت بشه . اگه هیچ کدوم جواب نداد من رو چنین سیستمی نصب مجدد ویندوز رو توصیه میکنم
متاسفانه هیچ کدام از روس ها جواب نداد و مجبور به نصب مجدد ویندوز شدم
اما الان مشکلی که باهاش درگیرم اینه که در نصب ویندوز هم مونده و جلو نمیره...
فکر کنم یه مشکل سخت افزاری پیش اومده باشه ....
دوستان و اساتید چه احتمالاتی میدید ؟؟
یک بار تنظیمات بایوس را دیفالت کنید و مجددا ترتیب بوت را بر dvd قرار دهید.شما اگر امکان داشته باشد با cd های live مانند نرم افزار زیر بوت شوید .یا با لینوکس به صورت live بوت شوید ببینید پس از مشاهده دسکتاپ این نرم افزارها هارد شما قابل روئت هست یا نه. یا در منوهای cd هایرن (باید به صورت image رایت کنید تا قابل بوت باشد) قسمت ابزار هارد hd tune را اجرا و بخش health را چک کنیدببینید وضعیت هارد شما چگونه است.(این فقط یک احتمال است و باید منتظر نظر اساتید حرفه ای باشید.)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.