ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در مورد جمع کردن سیستم به عنوان فایل سرور یا خرید یه سرور اسمبل شده

jorj
16-04-2014, 16:57
سلام
ما یه سرور که کار فایل سرور انجام می ده داریم که 6 سالی هستش داره کار می کنه و دیگه زرتش غم سوز شده . که به 10 تا کلاینت سرویس فایل می ده و روش ویندوز سرور 2003 نصب شده

از دوستان راهنمایی می خوام 1-برای تهیه یه سرور جدید آیا از نظر قیمت به صرفه تر یه سرور اسمبل شده مثل اچ پی تهیه کنیم یا یه سرور خودم قطعاتش بگیرم و اسمبل کنم .
2- در صورت معرفی قطعات ممنون می شم قیمت نهایی هم بفرمایید

سرور ما نیاز به کارت گرافیک و دی وی دی رایتر و هارد نداره و یه پاور 535 گیرین هم دیروز بهش انداختم .
ممنون

_LOVE_CODER_
16-04-2014, 21:05
مشخصات سیستم فعلیتون چیه

jorj
17-04-2014, 06:46
سیستم فعلی این هست

intel server board s5000 vsa

cpu xeon e5405 @2.00 ghz
graphic on board
ram king 2*2 gb

_LOVE_CODER_
18-04-2014, 13:18
الان مشکل شما با این سیستم چیه ؟

1 - تعداد کلاینت هاتون زیاد شده ؟

2 - حجم فایلهای انتقالیتون زیاد تر شده ؟

3 - سرعت دریافت و ارسال فایل هاتون از/به سرور پایینه ؟

4 -چه تفاوتی براتون مهمه که تو سرور جدید با سرور قدیمیتون میخواید داشته باشید ؟

5 - چون فقط قدیمی شده می خواید به روز رسانی کنید ؟

اگر اینها رو جواب بدید بهتر میشه راهنماییتون کرد

پ.ن : تعداد هاردها و مدل و نوع رابطشون رو که در حال حاظر دارید رو ذکر کنید

jorj
18-04-2014, 20:25
قبل از تحریم ها به 20 تا کلاینت وبیشتر سرویس می داد . الان شدن 10 تا .
نه چون بردش قدیمی شده می خواهیم عوضش کنیم . می ترسیم دستمون بزاره تو هنا. 5 سال هست داره کار می کنه . و عمر مفیدش کرده دیگه . الان سرعتش قابل قبول برای سرویس دادن به کلاینت ها هستش . ولی در کل به نظر من پایین هستش برای سرور بودن (کلاینت ها فقط روش فایل ذخیره می کنن . یعنی یه فایل ازش می خونن بعد از تغییرات روش ذخیره می کنن)

البته زمانی که برنامه بک آپ گیری فعال بشه یا خودم روش بخوام کاری انجام بدهم سرعت افتضاح می شه . برنامه بک آپ هم تنظیم کردم برای آخر شب.
سه تا هارد داره
1- یه 250 که روش ویندوز نصب هست
2- یه سی گیت500 برای بک آپ گیری برنامه آکرونیس
3- یه 1 ترای وسترین خاویار black که اطلاعات روش هست
تو چند هفته آینده 500 حذف می کنم و 1 ترا را می زارم جاش و یه 2 ترای وسترین خاویار black برای اطلاعات اصلی تهیه میکنم .
ممنون

_LOVE_CODER_
18-04-2014, 20:34
برای کار شما مناسب هستش این سیستم ولی چون میخواید تعویض کنید باید این رو در نظر داشته باشید که

1 - این سیستم رو بخواید بفروشید با قیمت بسیار پایینی باید بفروشید اونم به سختی یوزر خانگی بر نمیدارش مگر کسی که طالبش باشه

از این سیستم پول انچنانی دستتون رو نمیگیره و بهتر حداقل 2-3 تومنی برای سیستم جدید کنار بگذارید اگر بخواید یک سیستم به روز بگیرید
اگر به نظرت اینهای که گفتم مشکلی نداره من بهتون سیستم روز برای مفید برای کار شما پیشنهاد بدم

mohsen0000000000
19-04-2014, 15:28
برای کار شما مناسب هستش این سیستم ولی چون میخواید تعویض کنید باید این رو در نظر داشته باشید که

1 - این سیستم رو بخواید بفروشید با قیمت بسیار پایینی باید بفروشید اونم به سختی یوزر خانگی بر نمیدارش مگر کسی که طالبش باشه

سلام.
قیمتش چقده؟

_LOVE_CODER_
19-04-2014, 16:43
با پاورش دور بر 700-800

باز به فروشنده بر میگرده که چند بخواد بفروشه

jorj
20-04-2014, 07:01
بله ممنون سیستم معرفی بفرمایید

_LOVE_CODER_
20-04-2014, 20:45
مادر بورد Super Micro X9SCA قیمت 850 حداکثر

سی پی یو رو E3-1230 بگیرید قیمت حدکثر 750

رم 8 گیگ رحیستر دار (دو تا چهار گیگ) تقریبا 380 و کمتر

خرید هارد WD Red 3TB SATA NAS Hard Drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])که هم برای سیستم های خانگی هم سرور میشه استفاده کرد و دارای طول عمر بالای هست قیمت 500 به پایین

کیس و پاور رو هم پیشنهاد میکنم از سیستم قبلیتون استفاده کنید

اگر هم هارد نمی خواهید میتونید پولش رو خرج کیس و پاور جدید کنید

jorj
20-04-2014, 22:30
خیلی لطف کردید . سیستم شما از نظر قدرت با سیستم ما چقدر اختلاف داره ؟
سوال دیگم این که می خوام اختلاف هارد وسترن قرمز با مشکی به من توضیح بدید و بفرمایید برای کار ما کدوم بهتر هستش . مشکی گرون تر هست
ببخشید زیاد سوال می کنم

jorj
20-04-2014, 22:38
خیلی لطف کردید . ممنون می شم این سوالم پاسخ بدید

اختلاف هارد وسترن قرمز با مشکی و سری re به من توضیح بدید و بفرمایید برای کار ما کدوم بهتر هستش . مشکی ظاهرا گرون تر هست

ببخشید زیاد سوال می کنم

_LOVE_CODER_
21-04-2014, 00:27
خیلی لطف کردید . سیستم شما از نظر قدرت با سیستم ما چقدر اختلاف داره ؟
سوال دیگم این که می خوام اختلاف هارد وسترن قرمز با مشکی به من توضیح بدید و بفرمایید برای کار ما کدوم بهتر هستش . مشکی گرون تر هست
ببخشید زیاد سوال می کنم
خواهش میکنم

این بنچمارک سی پی یو خلاصه تر و بهتر میتونه تفاوت رو نشون بده E3-1230 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و E5405 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این پردازنده به تنهای کارای معادل سه پردازنده چهار هسته ای E5405 داره

در مورد رم ها هم تقریبا 2.5 الی 3 برابر پهنای باند حافظه بیشتر شده و نتیجه افزایش سرعت پردازش و رونتر اجرا شدن برنامه ها هست

هارد های قرمز برای کاربران معمولی و سیستم های سرور که سیستم های انها مدت زمان زیادی روشن هست مفید هست چون این هارد ها رو طوری ساختن که قابلیت اطمینان بالای دارند مانند هاردهای SAS

قابلیت اطمینان : به معنی اینکه اگر طول عمر یک هارد معمولی در صورت روشن بودن 24 ساعته و 7 روز هفته به طور مثال 20 هزار ساعت باشه هاردهای سری Red مدت زمان 1 میلیون ساعت رو دارند یعنی طول عمر بسیار بالاتر و احتمال از کار افتادن , سوختن یا بد سکتور گرفتن یا .... بسیار پایینتر

هاردهای مشکی وسترن به ادعای خودشون دارای کارای بالاتر از دیگر مدلها هستن و برای گیمیگ مناسب تر هستند

اما ! در عمل تفاوت انچنانی بینشون نیست
اگر دو تا سیستم یکسان باشه و هارد یکی از سری سیاه و یکی دیگه از سری قرمز باشه و شما بشنید پشتشون و بتونید تشخیص بدید کدوم هاردش سری سیاه هست و اون یکی قرمز

شاید یک تفاوت 10-20 در صد تو کارای اونم تو یکسری شرایط خاص باشه ولی در کل از نظر بنده تفاوت نداره و چه بسا سری قرمز به واسطه طول عمر و قابلیت اطمینان بیشتر بسیار به صرفه تر هم هست

باز هم سوالی بود در خدمتم

jorj
21-04-2014, 19:08
خیلی لطلف کردید بزرگوار . ممنون از حوصله ایی که به خرج دادید.:»:»:»:»:»:»:»:»:»:»:»:»:» :»:»:»:»:»