مشاهده نسخه کامل
: همایون شجریان - نه فرشتهام نه شیطان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همایون شجریان - نه فرشتهام نه شیطان
فروردین 93
در این تاپیک میتونید بهترین آهنگ این آلبوم رو انتخاب کنید و به این سوالات پاسخ بدید:
1. ضعیف ترین آهنگ آلبوم کدام است؟
2. بهترین شعر، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
3. بهترین تنظیم، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
4. بهترین موسیقی، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
5. نسبت به آثار قبلی خواننده پیشرفت بود یا پسرفت؟
نظرسنجی بعد از 30 روز توسط مدیران انجمن موسیقی بسته و تاپیک قفل میشه ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب بعد از مدتها برای یه آلبوم سنتی هم نظرسنجی میذاریم
دلیلش هم اول کیفیت خوب این آلبوم و دوم محبوبیت احتمالیش بین جوانان (و مخاطبای این انجمن) است ...
به خصوص بعد از کلیپی که باران کوثری از آهنگ چرا رفتی ساخت و در ماهواره پخش شد،
خیلی از کسانی رو دیدم که به موسیقی شجریان علاقهمند شدن و آلبوم رو تهیه کردن
من به شخصه موسیقی سنتی گوش میدم، چه از قدیمیترها مثل استاد شجریان، استاد ناظری، عبدالحسین مختاباد، حسامالدین سراج و ...
چه از خوانندههای جدیدتر مثل همایون، معتمدی و در سبکهای دیگه مثل همای ...
ولی خب فکر میکنم این آلبوم یه جاذبهی خاصی داشته باشه که هر شنوندهای رو بتونه به خودش جذب کنه ...
البته اینکه میگم بعد از مدتها یه آلبوم سنتی رو براش نظرسنجی میذاریم، شاید نیاز به اصلاح داشته باشه
چون این آلبوم کاملاً در ژانر سنتی قرار نمیگیره
چند تا از آهنگا تلفیقی از موسیقی سنتی با سبک های دیگه مثل فلامنکو و حتی پاپ هستن ...
تهمورس پورناظری شاهکار کرده ... یعنی آهنگها و تنظیمها فوقالعاده است ...
به خصوص در ترکهایی مثل چرا رفتی، شجریان کولی، چونی بی من و در حصار شب ...
این چونی بی من که دیوانه کرد ما را : دی
در کل پیشنهاد میکنم حتماً آلبوم رو تهیه کنید، حتی اگه به موسیقی سنتی علاقهای ندارید ... :n16:
saeidmasti
15-04-2014, 14:14
واقعا قطعهی چرا رفتی بینظیره
[Mohsen]
15-04-2014, 14:19
موزیک ویدئو آهنگ چرا رفتی به نظرم خیلی افتضاح بود و اصلا در حدی نبود که بشه بهش گفت موزیک ویدئو و نمیدونم چرا چنین چیزی رو برای این آهنگ ساختند!
mohsen0000000000
15-04-2014, 15:12
موزیک ویدئو آهنگ چرا رفتی چون فراتر از افتضاح بود من ندیم.:n02:
اما اهنگ کولی و دل به دل خیلی خوب بود.
mohpooria
15-04-2014, 18:13
واقعا آلبوم شاهکاری هست ،دست مریزاد داره
مخصوصا چرا رفتی :n12:
Mehdi.M2
15-04-2014, 20:53
فوق العادست اين آلبوم ... شجريان ها يه چيز ديگن اصلا :n12:
دوستان يك سوال :
موسيقي سنتي سبك هاي مختلفي داره ؟ آخه مثلا آهنگ هاي اين آلبوم به شدت با آهنگ هاي مثلا آلبوم آخر عليرضا قرباني متفاوته و من احساس ميكنم هر كدوم شاخه ي خاصي از موسيقي سنتيه ؟
دوستان من به عنوان کسی که سال هاست که موسیقی کلاسیک گوش نمی دم نظر می دم. پس نظر بنده رو با مقداری ادویه ناخودآگاه در نظر بگیرید.
من این ماه، سه تا آلبوم داخلی خریداری کردم که یکیشون همین آلبوم حاضر بود و اونیکی آلبوم حافظ ناظری و چارتار.
خلاصه نظر من به عنوان کسی که بعد از سال ها به موسیقی سنتی گوش میده. این بود که همایون شجریان داره دقیقاً همون مسیری رو طی می کنه که پدرش طی کرد. چنین چیزی برای من خوشایند نبود. آهنگ ها بعضاً تم کوردی هم داشت، مثل "دل به دل" که من رو یاد کارهای قدیمی شهرام ناظری و کامکارها انداخت، البته به سرعت ریتم رو عوض کرد.
برای من بهترین آهنگ، "حصار شب" بود. شاید به خاطر اینکه تم غربی و تکنوازی توش بیشتر به چشم میومد. در کل بعد از 2 بار شنیدن این آلبوم و آلبوم حافظ ناظری، باید بگم اون کسی که برای خودش سبک داره، حافظ ناظری هستش. من کارش رو بسیار دوست داشتم و به نظرم یک حرکت رو به جلو برای موسیقی ایران به شمار میومد.
راستی 10 هزار تومن پول آلبوم همایون بود. الله اکبر.
halflife g
17-04-2014, 16:32
دوستان من به عنوان کسی که سال هاست که موسیقی کلاسیک گوش نمی دم نظر می دم. پس نظر بنده رو با مقداری ادویه ناخودآگاه در نظر بگیرید.ه همایون شجریان داره دقیقاً همون مسیری رو طی می کنه که پدرش طی کرد. چنین چیزی برای من خوشایند نبود. آهنگ ها بعضاً تم کوردی هم داشت، مثل "دل به دل" که من رو یاد کارهای قدیمی شهرام ناظری و کامکارها انداخت، البته به سرعت ریتم رو عوض کرد.
اتفاقا همايون اصلا راه پدر رو حداقل در اين آلبوم نرفته....چون اگه از طرفداران موسيقي شجريان باشيد هميشه آواز يكي از پايه هاي مهم آلبومش(و همينطور موسيقي سنتي) ولي اين آلبوم همايون شجريان تقريبا اصلا آواز نداشت:n02:اي كاش همايون هم آواز رو رها نكنه صداش قوي هست و خوب ميتونه بره به گامهاي بالا و اواز خوونيش خوبه به نظرم
+
در كل به نظر من آلبوم قبلي همايون و مخصوص ألبوم جانا به نگاهيش خيلي بهتر بودن به نظرم و تو اين آلبوم من بيشتر آنگهاي "چرا رفتي" و "كولي" رو پسنديدم و هنوزم بعد البوم ارغوان قرباني رقيبي براش نيومده(واقعا البوم تكي بود اين البوم سال قبل:n12:)
.
اتفاقا همايون اصلا راه پدر رو حداقل در اين آلبوم نرفته....چون اگه از طرفداران موسيقي شجريان باشيد هميشه آواز يكي از پايه هاي مهم آلبومش(و همينطور موسيقي سنتي) ولي اين آلبوم همايون شجريان تقريبا اصلا آواز نداشت:n02:اي كاش همايون هم آواز رو رها نكنه صداش قوي هست و خوب ميتونه بره به گامهاي بالا و اواز خوونيش خوبه به نظرم
+
در كل به نظر من آلبوم قبلي همايون و مخصوص ألبوم جانا به نگاهيش خيلي بهتر بودن به نظرم و تو اين آلبوم من بيشتر آنگهاي "چرا رفتي" و "كولي" رو پسنديدم و هنوزم بعد البوم ارغوان قرباني رقيبي براش نيومده(واقعا البوم تكي بود اين البوم سال قبل:n12:)
.
راستیتش من منظورم سبک خوانندگی بود. چونکه نه خودش و نه پدرش آهنگساز نبودن. و برای همین گفتم سبک خودش رو نداره. وگرنه من آلبوم قبلی های همایون رو گوش ندادم و نمی تونم در مورد روند کلیش در طی سالیان نظر بدم.
در مورد خواننده محور بودن. برای من به جز ترک آخر، بقیه ترک ها خواننده نقش زیادی داشت. حالا شاید این مسئله با استانداردهای موسیقی سنتی ایران، باز هم آواز محور به حساب نیاد.
چه خوب
من به {چرا رفتی} رای دادم و واقعا یک حس ارام بخش و ارام بودن به ادم دست میده.
از قضا این البوم مصادف شده با احساسی که من نسبت به یک نفر پیدا کردم.
اگه بشه که این احساس فی ما بین قوی تر بشه و تبدیل به پیوند بشه چقدر ادامه زندگی شیرین تر میشه.:n12:
دل دیوانه را دیوانه تر کن * مرا از هر دو عالم بی خبر کن:»
آلبوم خوبیه. منتها نه از دید یه اثر سنتی معمول. در یک اثر سنتی آواز نقش اصلی داره. مثلا استاد شجریان آلبوم :آستان جانان" حدود 60 دقیقه فقط آواز خوانی هست با منتهای تکنیک و نبوغ و نو آوری. و یا در آلبوم "همایونمثنوی" که کلا بداهه است اصلا ترانه و تصنیفی نیست!! چون در آواز بر خلاف تصنیف و ترانه تکرار ریتم و میزان نداریم!
وقتی بخوان کار را سبک تر کنند و همه فهم تر، بیشتر از ترانه و تصنیف استفاده میشه. و اگر بخوان باز همه فهم تر بشه کلا تصنیف میشه. مثل کارهای محمد اصفهانی، علیرضا افتخاری و ...
البته همه این تصنیفها در گوشه های آواز ایرانی و در حیطه موسیقی سنتی هستند. مثلا "چرا رفتی " و "درون آیینه" در دستگاه نوا هستند که اتفاقا بیشتر نوآوریها توسط استاد ناظری و حافظ ناظری در این دستگاه صورت گرفته و ...بماند
پس این اثر آوازی نیست و در واقع علاقمندان شدید آن هم آواز دوست ندارند. شاید برا همین است که تنها قطعه آوازی (درون آیینه) کسی بهش رای نداده بجز من:دی و اصلا برای همین تو نظر سنجی هم اومده!
اما از نظر آلبوم گروه B سنتی یکی از بهترینهاست. تصنیفها همه متناسب با اوضاع اخیر جامعه و همراه با آرامش خاصی خوانده شده.
البته کلیپ اغراق آمیزساخته شده نقش خیلی زیادی در مطرح کردنش داشته.
چه بخواهیم چه نخواهیم کلیپها نقش اساسی در معرفی آثار مورد علاقه عامه دارند. حتی اگر خیلی هم جالب و بجا نباشند.
بزارید مثالی بزنم.
آهنگ" الهه ناز" که توسط استاد بنان خوانده شده بود بیش از دو دهه کسی (به جز علاقمندان خاص خودش)ازش اطلاعی نداشت. تا آنکه یهو کلیپی جانسوز و تاثیر گذار در رابطه با اثرات نامطلوب مواد مخدر بر زندگی کودکان ازش ساخته و در تلویزیون پخش شد. دیگه سیل ادمایی که میومدن و کاست این کار را میخواستن در جلو مغازه های فروش کاست دیدنی بود.
بعدش خیلیها بازخوانی کردند و ...
MILAD MGH
28-05-2014, 21:18
با تشــکر از 16 نفـری که در این نظرسنجی شرکت کردن...
بعد از گذشت یک ماه، با نظر شما ترانهی چرا رفتی با 13 رای به عنوان بهترین ترانهی این آلبوم انتخاب شد.
با تشکر
تیم مدیریت انجمن موسیقی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.