مشاهده نسخه کامل
: تعویض روغن خودرو صفر
alireza_00798
14-04-2014, 21:41
]سلام به همه دوستان گل اقا ما نفهمیدیم روغن ماشینه صفرو کی عوض کنیم هر کی یه جیز میگه هیچ کس تو ایران خودرو کار نمیکنه یه جواب قانع کننده بده خیلیا میگن زود عوض کن خیلیام میگن اصلا نیاز نداره ماشینای جدید حد اقل یه 5_6 هزارتا برو باش ممون وقت گداشتید خوندید
MOHAMMAD_ASEMOONI
15-04-2014, 15:47
سلام .
چیزی که عرض میکنم انجام بدین تا موتور ماشین درست صیقل بخوره و آب بندی بشه :
بار اول بعد از 500 یا حداکثر 1000 کیلومتر هم روغن هم فیلتر باید عوض بشه .
گاز آنی و شدید ممنوع .
سرعت بیش از 60 - 70 تا 2000 کیلومتر ممنوع چون قطعات موتور هنوز زبر هست و خوب صیقل نخورده و مقدار براده خیلی زیاده نسبت به ماشین آب بندی شده . بار دوم 2000 کیلومتر .
بار سوم 3500 .
بعدش دیگه اگر روغن درجه یک باشه 5000 km .
این قاعده ی کلی رو به یاد داشته باشید :
با ماشین مهربان باشید و بهش برسید و ازش خردمندانه و هوشمندانه استفاده کنین تا بهتون خدمت کنه وگرنه اذیتتون میکنه یا حتی ازتون انتقام میگیره انتقام سخت .
اطلاعات بیشتر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون 1000 تا 2000 تا عوضش کن
fardayenik
18-07-2014, 18:10
سلام دوست عزیز
به پیشنهاد من تا میخری عوض کن چون معلوم نیست کارخونه چی میریزه و ممکنه روغنش مرغوب نباشه
ما همین بلا سر ماشین خودمون اومد
بعد از اون بستگی به ماشینت و روغنت داره اگر اطلاعاتی خواستید در خواستتون رو به ایمیل زیر ارسال کنید تا پشتیبانیمون جواب بدن.
info@tejaratfarda.ir
در عجبم از گفتههای دوستان!
من از زمانی که پنجم ابتدایی بودم پشت فرمون ماشین بودم و زیاد هم ماشین عوض کردم و مواردی که شما فرمودین رو هم رعایت نکردم و ماشینم خیلی بهتر و کمخرجتر از دوستانی بوده که با ماشین اینجور رفتار کردن.
موتور هر خودرویی توی کارخونه توی مراحل تست فنی انقدر گاز میخوره که شما هیچوقت توی استفاده روزمره اونجور گازش نمیدین پس اینکه انقدر نرو اونقدر برو شاید برای خودروهای ۳۰-۴۰ سال پیش صدق میکرد ولی برای خودروهای امروزی خیر
هیچ کارخونهای مسئولینش انقدر احمق نیستند که با ریختن روغن بیکیفیت به موتور صدمه بزنند و هزینه گارانتی به خودشون تحمیل کنند. تجربه من همیشه ثابت کرده روغنی که کارخونه میریزه از بهترین کیفیت روغن موجود توی بازار برخورداره (مسلما روغنهای گرونقیمتی هست که کارآیی بهتری دارند ولی بین روغنهای معمول توی بازار روغنی که خودروسازها میریزند روغن مرغوبیه)
من برای ماشینهایی که خودم خریدم و یا دوستام خریدن به همه توصیه کردم روغن رو بلافاصله عوض نکنند و بجاش مرتب سطح چربی و میزان روغن موتور رو بررسی کنند و اگر لازم نبود تا سرویس دورهای نسبت به تغییر روغن اقدام نکنند. من زیاد ماشینمو نگه نمیدارم اما دوستام هم که مثل من با ماشینهاشون رفتار کردند، نسبت به دوستانی که وسواس به خرج دادند، از خودروشون رضایت بیشتری دارند.
من الآن سمند EF7 دارم و روغن کارخونهرو مطابق کتابچه سمندهای XU7 که پیش از این داشتم، توی ۵۰۰۰ تا عوض کردم و مسئول تعویض روغنی هم گفت روغن ماشینت هنوز استفادهای نشده و راحت تا بالای ۱۰۰۰۰تا جواب میداد و البته خودم هم قبلش چربی روغنو که بررسی کرده بودم همین حس رو داشتم اما از اونجایی که خدماتی که شرکت توصیه کرده برام همیشه ارجحیت داشته به حس خودم، عوض کردم.
چند روز بعد کتابچهرو که داشتم ورق میزدم متوجه شدم روغن EF7 باید توی سرویس ۱۰۰۰۰ عوض میشد.
جهت اطلاع باید عرض کنم بهترین کارکرد روغنهای بازار که خیلی محبوب هستند بین روغنهای 10w40 متعلغ به روغنموتور Total هست که اون هم کارکردش ۷۰۰۰تاست.
لذا توصیه من همیشه همینه. شما مبنا رو بر اونچه که توی کتابچه نوشته شده قرار بده اما مرتب هم روغن ماشینت رو چک کن تا اگه احیانا پیش از اون موعد چربی روغن کم شده بود، از وارد شدن صدمه به موتور جلوگیری کنی.
fardayenik
25-07-2014, 07:58
سلام دوست عزیز
ممنون که نظرتون رو اعلام کردید
اما ما که فروشنده لوازم یدکی هستیم مشتریانی که تازه ماشین خریدن شاکی هستن از بابت روغن
حتی من خودم یه تیبا گرفتم اول امسال صفر صفر هم روغنش مشکل داشت شتاب و حرکت خودرو رو هم کم کرده بود وقتی روغن رو عوض کردیم لجن بود
وقتی روغن elf 10w40 ریختیم درست شد وایر شمع ماشین هم دوتاشون از وسط شکسته بود و نه وایرش تو بازار هست و نه خود سایپا همشون پراید زیمنس میدن اما فرق دارن با هم
این اصلا بازدید فنی نمیخواست بچه هم اون روغن و وایر رو میدید میفهمید مشکل داره
یه پرایدم دارم مدل 80 صفر خریده بودیم اون ماهه واقعا تا یک سال و نیم هیچی عوض نکردیم الانم که ایقدر از روش گذشته بازم نسبت به ماشینای صفر که توی خیابونن کمتر قطعه عوض میکنیم.
سلام دوست عزیز
ممنون که نظرتون رو اعلام کردید
اما ما که فروشنده لوازم یدکی هستیم مشتریانی که تازه ماشین خریدن شاکی هستن از بابت روغن
حتی من خودم یه تیبا گرفتم اول امسال صفر صفر هم روغنش مشکل داشت شتاب و حرکت خودرو رو هم کم کرده بود وقتی روغن رو عوض کردیم لجن بود
وقتی روغن elf 10w40 ریختیم درست شد وایر شمع ماشین هم دوتاشون از وسط شکسته بود و نه وایرش تو بازار هست و نه خود سایپا همشون پراید زیمنس میدن اما فرق دارن با هم
این اصلا بازدید فنی نمیخواست بچه هم اون روغن و وایر رو میدید میفهمید مشکل داره
یه پرایدم دارم مدل 80 صفر خریده بودیم اون ماهه واقعا تا یک سال و نیم هیچی عوض نکردیم الانم که ایقدر از روش گذشته بازم نسبت به ماشینای صفر که توی خیابونن کمتر قطعه عوض میکنیم.
بله من هم این مورد رو عرض کرده بودم
فکر کنم جمله زیر دقیقا داره به همین مورد اشاره میکنه:
لذا توصیه من همیشه همینه. شما مبنا رو بر اونچه که توی کتابچه نوشته شده قرار بده اما مرتب هم روغن ماشینت رو چک کن تا اگه احیانا پیش از اون موعد چربی روغن کم شده بود، از وارد شدن صدمه به موتور جلوگیری کنی.
مقاله جالبی میشه اگه تو -------- بزاری..
روغن کارخونه مرغوبه!!!!:n08: اقا کجای کاری...مردم دارن واسکازینم عوض میکنن از بی کیفیتی چه برسه به روغن...سایپا هم جدیدا داره نیم لیتر از تو هر پرایدی کم میکنه! من لااقل ده تا پراید دیدم... خودم که برج 6 ماشینو گرفتم خیلی سرچ کردم...رو 2000 روغنو با فیلترش عوض کردم و یه 10w40 ریسینگ ریختم...نتیجشم این شد که صدای موتور نصف شد...عین ساعت کار میکنه...هنوز خیلی چیزای اشغال دیگه رو باید عوض کرد...به حساب موتور ارتقاء یافته هم هست...میبینم ماشین صفر وایرش برق دزدی داره!...در کل به گفته دوستان و چندتا کارشناس خوده سایپا روغن واسه یورو4 فقط 10w40 بعداز 1500تا2000 تا که موتورتو اب بندیه....دو سه بار روغن عوض کردنم تو این اوضاع دیگه از اون حرفاست اونم تو 5هزار کارکرد..منکه ریسینگ با فیلتر برام 60 تومن اب خورد...ولی واقعا تاثیرشو دیدم...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.