PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تبلیفات برای یک خواننده خاص.

Tiduss
13-04-2014, 20:49
سلام دوستای گلم.
من یکی از رفیقام زده تو کار خوانندگی و الان یه ترک داده بیرون منم میخوام کمکش کنم که طرفدارهای زیادی پیدا کنه.
چند تا سوال دارم.
1-تو سایت های موزیک میشه ترکشو داد واسه انتشار؟ پول میگیرن؟
2-چند تا سایت معروف موزیک ایرانی معرفی میکنید که آهنگ این رفیقمو بدم بزارن تو سایتشون؟(اگه مشکل داره پ خ کنید)
3-از چه راههایی دیگه میشه براش تبلیغات کرد؟
4-به نظرتون دیگه چه کاری از دستم بر میاد؟
پیشاپیش ممنون از راهنمایی شما:n16:

Hamid Hamid
14-04-2014, 21:32
سلام دوستای گلم.
من یکی از رفیقام زده تو کار خوانندگی و الان یه ترک داده بیرون منم میخوام کمکش کنم که طرفدارهای زیادی پیدا کنه.
چند تا سوال دارم.
1-تو سایت های موزیک میشه ترکشو داد واسه انتشار؟ پول میگیرن؟
2-چند تا سایت معروف موزیک ایرانی معرفی میکنید که آهنگ این رفیقمو بدم بزارن تو سایتشون؟(اگه مشکل داره پ خ کنید)
3-از چه راههایی دیگه میشه براش تبلیغات کرد؟
4-به نظرتون دیگه چه کاری از دستم بر میاد؟
پیشاپیش ممنون از راهنمایی شما:n16:

سلام ...

عزیز تو گفتگوی آزاد مطرح می کردید ... اما همینجا جواب می دم تا جایی که بتونم :

1 _ چیزی که اطلاع دارم اینه که همین سایت هایی که تحت عنوان " آهنگ بسیار زیبا و شنیدنی و آهنگ شاد و ... آهنگ ها رو برای دانلود قرار می دن با گرفتن مبلغی این کار رو انجام می دن. مثلا 2-3 سال پیش یکی از دوستان می گفت یکی از همین سایت های نه چندان مطرح واسه پخش آهنگش 70-80 هزار تومن درخواست کرده. الان حتما هزینه بالاتر رفته.

2_ روشش خیلی سخت نیست ... شما هر سایتی که آهنگ جدید واسه دانلود قرار می ده رو می تونید از طریق آدرس ایمیل یا قسمت چت که قرار دادن باهاشون در ارتباط باشید و آهنگتون رو بدید بهشون و ازشون راهنمایی بخواهید برای شرایط منتشر کردن آهنگ.

3 _ راه های دیگش تبلیغ تو سایت های اجتماعی از طریق منتشر کردن اون مطلب و آهنگ و اسم دوستتون به همراه سایر آشناها هستش.

پ.ن : نمی دونم این بحث خلاف قوانین بود یا خیر ... در هر صورت اگر بود شرمنده :n01: