ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید لپ تاپ تا حداکثر 2 میلیون و 600

mostafa_maca
13-04-2014, 16:07
سلام دوستان
واسه یه بنده خدایی میخوام لپ تاپ بخرم که حداکثر بودجه ش 2.600 هستش
انتظاراتش هم فقط مالتی مدیا و بازی هست، یعنی بازم بیشتر روی بازی اصرار داشته
خلاصه اینکه بهترین لپ تاپی که چند سالی واسش بمونه و خلاصه بازی ها رو بتونه به شکل آبرومندی اجرا کنه چیه :دی
برند هم فقط از دل و ترجیحا ایسر و فوجیتسو نباشه، بقیه شون مشکلی ندارن
زیبایی و کیفیت ساخت هم مهمه، مثلا از z510 لنوو خوشش میاد...
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن

hobor971
13-04-2014, 17:22
همون z510 اگه خوشش میاد خوبه
انتهابهای فعلی هم بجز این :
hp n240
asus k551
اما کانفیگ z510 بهتره

mostafa_maca
13-04-2014, 17:36
خیلی ممنون دوست من
خب لنوو صفحه نمایش خوبی داره؟ الان مثلا با کارت گرافیک 740m انویدیا چه بازی های جدید رو میشه خوب بازی کرد؟
مثلا nfs: rival رو میاره با کیفیت خوب؟
البته میخوام تجربه شخصی رو بدونم وگرنه خب بنچمارک ها هست همیشه...کلا چجور لپ تاپی هست این z510 ؟
موارد دیگه ای که گفتید چه برتری های خاصی دارن؟
در کل رم لپ تاپ 4 باشه واسه بازی کافیه دیگه؟!

امیر تتلو
13-04-2014, 20:34
کیفیت صفحه ی لنوو فقط کمی پایین تر از بقیه هست که باز هم یه خوبیایی داره و باعث میشه بازی هارو خیلی بهتر بکشه چون رزولوشن چندانی از بازی ها نمیگیره و این خیلی عالیه برای کاربران گیمر با بودجه ی پایین من نظرم همین لنوو هست

mostafa_maca
13-04-2014, 21:00
خیلی ممنون، پس بهترین انتخاب همینه ظاهرا؟

Sh-Meteor
13-04-2014, 22:09
خیلی ممنون، پس بهترین انتخاب همینه ظاهرا؟

سلام
لپ تاپ توی این قیمت و با این کانفیگ مثل Z510 پیدا نمیشه خیلی خوبه

ولی من شنیدم بعضی از مدل های Z500 و Z510 مشکل دارن و به تدریج هاردشون مشکل پیدا می کنه...

پیشنهاد می کنم 5 صفحه ی آخر تاپیک مخصوص Lenovo Z510 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو یه نگاهی بندازی.

منم قصد داشتم همین مدل رو بخرم ولی فعلا دست نگه داشتم.

امیر تتلو
21-04-2014, 17:03
دوستان مشکل هارد یه شایعه بیشش نبود .... و خودم کلی از دارندگان این لبتاب رو میشناسم که دارن باهاش کار میکنن و البته خودمم دوماه داشتم که هیچ مشکلی نداشت تازه خیلی هم سرعت داشت و بدون ssd ویندوز رو در 3 ثانیه به صورت کامل بالا میاورد

lionf3
21-04-2014, 21:01
سلام
لپ تاپ توی این قیمت و با این کانفیگ مثل Z510 پیدا نمیشه خیلی خوبه

ولی من شنیدم بعضی از مدل های Z500 و Z510 مشکل دارن و به تدریج هاردشون مشکل پیدا می کنه...

پیشنهاد می کنم 5 صفحه ی آخر تاپیک مخصوص Lenovo Z510 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو یه نگاهی بندازی.

منم قصد داشتم همین مدل رو بخرم ولی فعلا دست نگه داشتم.

دوستِ من هاردِ Z500 و Z510 هیچ مشکلی نداره
و خودِ من بیشتر از خیلی از بچه های اینجا دارم از Z500 کار میکشم و هیچ مشکلی نداره.
دیزاین خوب
کیفیت خوب
سیستمِ قوی
صفحه نمایشِ نسبتا خوب
که تو این رنج بهترین گزینه همین Z510 هستش.

Sh-Meteor
21-04-2014, 21:55
دوستِ من هاردِ Z500 و Z510 هیچ مشکلی نداره
و خودِ من بیشتر از خیلی از بچه های اینجا دارم از Z500 کار میکشم و هیچ مشکلی نداره.
دیزاین خوب
کیفیت خوب
سیستمِ قوی
صفحه نمایشِ نسبتا خوب
که تو این رنج بهترین گزینه همین Z510 هستش.

درسته، حق با شماست.!

من با توجه به تحقیق هائی که کردم متوجه شدم اون چیزی که توسط نرم افزار hd tune ارور معرفی می شده کلا ارور نیست. ( مقادیر اون ستون فقط برای سازنده معنا داره و ... )
و وقتی چند لپ تاپ رو با نرم افزار های دیگه تست کردم دیدم اصلا اون ستون رو نداره و ...
.

oOomid.M
22-04-2014, 11:00
دوستان مشکل هارد یه شایعه بیشش نبود .... و خودم کلی از دارندگان این لبتاب رو میشناسم که دارن باهاش کار میکنن و البته خودمم دوماه داشتم که هیچ مشکلی نداشت تازه خیلی هم سرعت داشت و بدون ssd ویندوز رو در 3 ثانیه به صورت کامل بالا میاورد

سلام
داداش مطمئنی تو 3 ثانیه ویندوز بالا میاد ؟