PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک هفته وقت دارم- هدیه برای یک خانم - تا 500 تومن

sherlock_Holmes
12-04-2014, 23:24
سلام
برای خواهرم میخوام هدیه انتخاب کنم. کمتر از یک هفته وقت دارم. اولویت برند ایناست:
HTC
Samsung
sony

سونی رو زیاد خودمم حال نمیکنم.
اولویت کاربرد ایناست:

1. باطری خوب نگه داره.
2. وضوح صفحه خوب باشه.
3. ظاهرش شیک باشه.
4. اهل بازی و برنامه نیست ولی خب حافظه داخلیش مناسب باشه حجمش.

بقیه چیزا مثل دوربین و اینا در حد معمول.

ممنون میشم با توجه به بودجه محدود یه چیز خوب معرفی کنید. اگر با یکم بالا پایین میشه چیز خیلی متفاوت تر بهتر گرفت بگید ببینم میتونم هزینه کنم یا نه.

منتظرم به شدت.
ممنون

آپدیت:

آقا فکر کنم باید بودجه رو ببرم بالا! :n03:سامسونگ گرند رو تعریف شنیدم بعلاوه ساسمونگ s3 مینی و htc desire 300.. اینا چنده و کدوم بهتره؟

tik2tak
13-04-2014, 01:08
یه سری به دیجیکالا بزن یه چند ساعت بخون از رو قیمت پیش برو نظر مردم رو هم زیر پاین صفحه بخونdigikala.com

sherlock_Holmes
13-04-2014, 02:42
یه سری به دیجیکالا بزن یه چند ساعت بخون از رو قیمت پیش برو نظر مردم رو هم زیر پاین صفحه بخونdigikala.com

دستت درد نکنه اما کردم اینکارو. نظر بچه ها p30 رو میخوام که یه چیز دیگس
. هرچی با مشورتشون خریدم راضی بودم!

Sent from my HTC Wildfire S using Tapatalk 2

parsicola
13-04-2014, 11:09
با این پول:
اگه اندرویدی بخوای: LG Optimus L7 II P713 مهمترین خصوصیتش باتری خیلی خوی که مهمترین نکته هستش. و دوم کیفیت خوب قطعات و خرابی کم
اگه ویندوز فونی بخوای: lumia 520 , 525 البته اگر 700 بودجه داشتین lumia 625 عالی بود با تصویر بزرگ و باتری بسیار عالی. و مثل همیشه کیفیت عالی و سگ جون بودن همشون.

هیچ وقت گوشی که باتری خوبی نگه نمیداره برای خودت یا دیگران نخر. اگه غول سرعت و کیفیت و امکانات هم باشه چه فایده ای داره اگه هر روز شارژش تموم بشه و مدام استرس پریز برق داشته باشی.

سمت آلکاتل نرو که خدمات بدی دارند و به راحتی هم خراب میشند. کافیه تو اکثر مدلهاش سیمکارت رو سهوا برعکس جا بزنید! گوشی و سیمکارت باهم باید 10 روز بره گارانتی! عجیبه نه ؟!

سامسونگ هم مقاومت به ضربه کمی دارند و کمی هم گرونند.

meshkiposh2200
13-04-2014, 19:42
با این بودجه نظر من روی لومیاست

sherlock_Holmes
14-04-2014, 01:26
راستش اندروید بودنش خیلی مهمه! یادم رفت بگم اینو چون فکر نمیکردم کسی چیزی به جز اندروید تو نظرش باشه!! htc desire 300 به نظرتون خوب نیست؟

Iloveu-ALL
14-04-2014, 01:37
طرف شما اهل بازی کردن و نرم افزار نیست، پس لزومش برای اندروید بودن چیه؟

parsicola
14-04-2014, 09:57
رم 512 برای اندروید کمه و مشکل سازه. این گوشی رم 512 داره.

قیمتش هم 600 تومنه نه 500

AMIRTELECOM
14-04-2014, 10:06
من برای خانمم LUMIA 520 خریدم که فوق العادست ُخودمم با وجودی که GALAXY S4 دارم فکر تعویض و خرید لومیا رو دارم.
چرا اصرار به اندروید دارید؟

sherlock_Holmes
14-04-2014, 10:06
طرف شما اهل بازی کردن و نرم افزار نیست، پس لزومش برای اندروید بودن چیه؟

لزوم که نداره و برنامه باز نیست اما یکی دو تا برنامه هست که میدونم لازمشه و رو گوشی دوستاش دیده بود که اندروید هم هست. خودش زیاد از اندروید حرف میزنه!!

parsicola
14-04-2014, 12:05
اسم اون برنامه ها رو اگه بگین براتون میگیم که برای وین فون هم داره یا نه.

در هرصورت برای خانم ها مهمترین چیز قیافه گوشیه و باید با اون بتونه پز هم بده! :) مخصوصا هرچی اندازه ش به بشقاب نزدیکتر باشه. برعکس ما مردها زیاد هم درگیر تعداد هسته پردازنده نیستند. و مهم اینه که اگه اکرم جون وایبر یا سایبر رو گوشیش داره ، گوشی اونم کالبر رو هم علاوه بر اونها داشته باشه. خوشبختانه تعداد نرم افزارهائی که خانوما رو گوشی هاشون زیاد مصرف دارند خیلی وسیع نیست و تقریبا همه سیستم عاملها مشترکند. مثل نرم افزارهای ارتباطی و اجتماعی

در کل بین تمام گوشی بازها معروفه که اگه اندرویدی میخرین ، ارزون قیمتهاشو نخرین. مخصوصا با رم کمتر از یک گیگ.

برند جینی هو آوی با کیفیت و مقرون به صرفه هستش. خوراک خانم ها هم مدل هوآوی Ascend p6 (اندروید) با تصویر 4.7 ابنچی و خیلی باریک هستش که کمتر خانمی تاب مقاومت در برابر قیافه و طراحیشو داره اما نه با این بودجه بلکه با حدود 950 الی 1 تومن.
من گوشی لومیا 625 با همون سایز تصویر و 250 تومن ارزونتر و عملکرد سخت اقزاری مشابه و عمر باتری 2 برابر بیشتر رو میپسندم.(البته سنگینتر)
LG Optimus L9 P768 (اندروید) هم با قیمت 650 الی 700 تومن و تصویر 4.7 اینچی و رم 1 گیگ هم خیلی خوبه اما تنها ایرادش اینه که علبرغم باتری 2150 میلی آمپری خیلی شارژ نگه نمیداره.

دیگه چیزی به عقل ناقص ما نمیرسه که به عنوان توصیه خدمتتون عرض کنیم.

Iloveu-ALL
14-04-2014, 13:29
لزوم که نداره و برنامه باز نیست اما یکی دو تا برنامه هست که میدونم لازمشه و رو گوشی دوستاش دیده بود که اندروید هم هست. خودش زیاد از اندروید حرف میزنه!!

خب وین فون خیلی از اون برنامه ها رو داره... اسم اون برنامه ها رو سرچ کنید ببینید win phone اونا رو داره یا نه!
ویرایش: پست قبلی رو الان دیدم!

برند جینی هو آوی با کیفیت و مقرون به صرفه هستش. خوراک خانم ها هم مدل هوآوی Ascend p6 (اندروید) با تصویر 4.7 ابنچی و خیلی باریک هستش که کمتر خانمی تاب مقاومت در برابر قیافه و طراحیشو داره اما نه با این بودجه بلکه با حدود 950 الی 1 تومن.

Huawei Ascend G525 پردازنده چهار هسته ای و 1 گیگابایت رم داره که این سخت افزار تو رنج 500 تومن عالیه، قیمت دقیقش 420-430 تومنه. البته دوربینش فلش نداره و باتری هم در حد متوسطه!

Atghia
14-04-2014, 13:46
اچ تی سی رایم (قدیمی شده ولی در حد نیاز خواهرتون جوابگو هست و مشکلی نخواهد داشت)
کلا گوشی اندرویدی باید رم بالا داشته باشه تا به مشکل نخوره و با بودجه 500 تومن رم بالا از برندهای اچ تی سی یا سامسونگ موجود نیست متاسفانه!
دیزایر300 هم گوشی خوبیه ولی دوربینش 5 هست و کیفیت زیادی نداره از طرفی رم پایینی داره!
ولی برای راه انداختن برنامه هایی مثل واتس اپ و وایبر و امثالهم مشکلی نداره:n17:

دوستانی که ویندوز فون پیشنهاد میدن در نظر بگیرید شاید ایشون بخوان به فیس.ب.. هم سر بزنن! که همونطوری که میدونید ویندوز فون غیلترشکن نمیخوره...

parsicola
14-04-2014, 14:01
اچ تی سی رایم (قدیمی شده ولی در حد نیاز خواهرتون جوابگو هست و مشکلی نخواهد داشت)
کلا گوشی اندرویدی باید رم بالا داشته باشه تا به مشکل نخوره و با بودجه 500 تومن رم بالا از برندهای اچ تی سی یا سامسونگ موجود نیست متاسفانه!
دیزایر300 هم گوشی خوبیه ولی دوربینش 5 هست و کیفیت زیادی نداره از طرفی رم پایینی داره!
ولی برای راه انداختن برنامه هایی مثل واتس اپ و وایبر و امثالهم مشکلی نداره:n17:

دوستانی که ویندوز فون پیشنهاد میدن در نظر بگیرید شاید ایشون بخوان به فیس.ب.. هم سر بزنن! که همونطوری که میدونید ویندوز فون غیلترشکن نمیخوره...

دقیقا درسته. فعلا قند شکن نداره . مرسی که اشاره کردین. ولی میگن احتمال خیلی زیاد ساپورت اپلیکیشن های چیز پی ان هم در آپدیت winphone 8.1 اضافه شده.

Iloveu-ALL
14-04-2014, 14:03
windows phone 8.1 معرفی شده قابلیت نصب چیز پی ان بهش اضافه شده