مشاهده نسخه کامل
: مشکل با blue screen stop 0x00000101
با سلام خدمت دوستان
این مشکل رو در تاپیک مربوطه پرسیدم اما جوابی دریافت نکردم...مشکلم خیلی جدیه...
من به تازگی با مشکل blue screen مواجه شدم و اکثر مواقع هنگام play کردن ظاهر میشه...
توضیحات این میتونه باشه که hard رو به صورت usb به یک سیستم دیگه زده بودم تا file بگیرم از توش و کارت گرافیک رو به تازگی کندم و به جاش با گرافیک cpu play میکنم...البته برای اتصال مانیتور به مادربرد از تبدیل استفاده میکنم....
ویندوز عوض کردم...Error check کردم...defrag کردم...
Ram:4
cpu:core i3 2100
mother board: intel DH67vr
dump error file : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با سلام خدمت دوستان
من به تازگی با مشکل blue screen مواجه شدم و اکثر مواقع هنگام play کردن ظاهر میشه...
توضیحات این میتونه باشه که hard رو به صورت usb به یک سیستم دیگه زده بودم تا file بگیرم از توش و کارت گرافیک رو به تازگی کندم و به جاش با گرافیک cpu play میکنم...البته برای اتصال مانیتور به مادربرد از تبدیل استفاده میکنم....
dump error file : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کســـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــی نیست جواب ما رو بده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!:n15:
با سلام خدمت دوستان
یعنی چی هنگام play کردن ؟ منظورت از گرافیک cpu play همون on board هست ؟
خروجی گرافیک ربطی به مشکلات اینجوری نداره . یه تجربه شخصی دارم شاید کمکی بکنه . مدتی پیش سیستم من دچار چنین مشکلی شده بود و در برنامه های سنگین همین صفحه آبی میومد خوب من هارد رو به عنوان گزینه اصلی مشکل بررسی کردم البته هنوز چند ماهی از تعویضش نگذشته بود و خرابی هارد برام عجیب بود هم زمان صدای سیستم هم دچار مشکل شد و با نصب کارت صدا هم نتیجه نگرفتم . یک مرتبه کارت صدا میپرید و دیگه شناسایی نمیشد تقریبآ داشتم مطمعن میشدم که اشکال از مادر برد هست با یکی از همکارها مشورت کردم گفت اول پاور رو تست کن . با یک پاور سالم سیستم رو چند روز روشن و کار کردم مشکلی نبود . پاور قبلی رو باز کردم دیدم یه خازن 1000 تومنی خراب شده و یه پاور گریین 130 هزار تومنی و کل سیستم و من رو سر کار گذاشته . با تعویض اون خازن خراب همه چیز درست شد . پس اول شما با یک پاور سالم سیستمت رو کنترل کن اگه مشکل حل نشد هارد رو هم روی یه سیستم دیگه نصب و ویندوز روش نصب کن . باید قدم به قدم به سخت افزار خراب رسید .به خواننده های این مطلب تذکر میدم در صورت عدم آشنایی با تعمیر وسایل برقی و الکترونیکی از هر گونه دستکاری در این وسایل جدآ خوداری کنند تا دچار خسارت بیشتر نشوند.
در تاپیک مربوطه مطرح کنید!
بررسی تخصصی پیغام های صفحه آبی (Blue Screen)، خطاهای دائم سیستمی و رفع مشکل آنها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست عزیز ممنون از اینکه سعی در کمک کردن به من داری
باید این رو هم بگم که سیستم من هیچ مشکلی نداشت ، البته تا قبل از اینکه کارت گرافیک رو کندم و 100 البته هارد رو به یک سیستم دیگه زدم تا به عنوان usb ازش فایل بگیرم...پس فکر نکنم از پاور باشه
مشکل یا تبدیل کارت گرافیک هست ( گرافیگ روی cpu نصب شده و با درایور intel HD geraphic به سیستم شناسایی شده)
و یا مشکل از هارد هست که دچار بدسکتور شده.
میشه آموزش رفع بدسکتور رو برام بزاری؟
اینم آخرین فایل dump ذخیره شده بر سیستم....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در تاپیک مربوطه مطرح کنید!
بررسی تخصصی پیغام های صفحه آبی (Blue Screen)، خطاهای دائم سیستمی و رفع مشکل آنها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
باید عرض کنم در تاپیک مربوطه هیچ جوابی نگرفتم و مجبور شدم تاپیک بزنم.
دوست عزیز ممنون از اینکه سعی در کمک کردن به من داری
باید این رو هم بگم که سیستم من هیچ مشکلی نداشت ، البته تا قبل از اینکه کارت گرافیک رو کندم و 100 البته هارد رو به یک سیستم دیگه زدم تا به عنوان usb ازش فایل بگیرم...پس فکر نکنم از پاور باشه
مشکل یا تبدیل کارت گرافیک هست ( گرافیگ روی cpu نصب شده و با درایور intel HD geraphic به سیستم شناسایی شده)
و یا مشکل از هارد هست که دچار بدسکتور شده.
میشه آموزش رفع بدسکتور رو برام بزاری؟
اینم آخرین فایل dump ذخیره شده بر سیستم....
بد سکتور دو جوره نرم افزاری و سخت افزاری . نرم افزاری رو میشه با نرم افزار HDD regenerator برطرف کرد اگه سخت افزاری هم باشه اون نشونت میده ولی دیگه به این هارد نباید دل ببندی . مجموعه نرم افزار های
Hiren's Boot CD این نرم افزار رو داره کارکردن با هم ساده است و از لینک زیر قابل دریافته. ولی من هنوز میگم سیستمت رو با یه پاور دیگه تست کن و هارد رو هم همین طور اگه امکانش رو داری . دوست عزیز من ده ها سیستم رو تعمیر نرم افزاری یا سخت افزاری کردم این حرفها رو همین جوری نمیگم
بسیار ممنون از راهنماییت
از اینکه تجربه ی خودت رو در اختیار بقیه میزاری بسیار ممنونم
اقدام به تست کرده و سریعا نتیجه را میگذارم :)
ببین دوست عزیز به من بگو که زیر اون کد VIRTUAL MEMORY یا PHISICAL MEMORY کدوم زده تا مشکلتو حل کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.