PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با blue screen stop 0x00000101

mortyr
12-04-2014, 23:19
با سلام خدمت دوستان
این مشکل رو در تاپیک مربوطه پرسیدم اما جوابی دریافت نکردم...مشکلم خیلی جدیه...
من به تازگی با مشکل blue screen مواجه شدم و اکثر مواقع هنگام play کردن ظاهر میشه...
توضیحات این میتونه باشه که hard رو به صورت usb به یک سیستم دیگه زده بودم تا file بگیرم از توش و کارت گرافیک رو به تازگی کندم و به جاش با گرافیک cpu play میکنم...البته برای اتصال مانیتور به مادربرد از تبدیل استفاده میکنم....
ویندوز عوض کردم...Error check کردم...defrag کردم...
Ram:4
cpu:core i3 2100
mother board: intel DH67vr
dump error file : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mortyr
13-04-2014, 20:34
با سلام خدمت دوستان
من به تازگی با مشکل blue screen مواجه شدم و اکثر مواقع هنگام play کردن ظاهر میشه...
توضیحات این میتونه باشه که hard رو به صورت usb به یک سیستم دیگه زده بودم تا file بگیرم از توش و کارت گرافیک رو به تازگی کندم و به جاش با گرافیک cpu play میکنم...البته برای اتصال مانیتور به مادربرد از تبدیل استفاده میکنم....
dump error file : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کســـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــی نیست جواب ما رو بده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!:n15:

star254
14-04-2014, 01:59
با سلام خدمت دوستان

یعنی چی هنگام play کردن ؟ منظورت از گرافیک cpu play همون on board هست ؟
خروجی گرافیک ربطی به مشکلات اینجوری نداره . یه تجربه شخصی دارم شاید کمکی بکنه . مدتی پیش سیستم من دچار چنین مشکلی شده بود و در برنامه های سنگین همین صفحه آبی میومد خوب من هارد رو به عنوان گزینه اصلی مشکل بررسی کردم البته هنوز چند ماهی از تعویضش نگذشته بود و خرابی هارد برام عجیب بود هم زمان صدای سیستم هم دچار مشکل شد و با نصب کارت صدا هم نتیجه نگرفتم . یک مرتبه کارت صدا میپرید و دیگه شناسایی نمیشد تقریبآ داشتم مطمعن میشدم که اشکال از مادر برد هست با یکی از همکارها مشورت کردم گفت اول پاور رو تست کن . با یک پاور سالم سیستم رو چند روز روشن و کار کردم مشکلی نبود . پاور قبلی رو باز کردم دیدم یه خازن 1000 تومنی خراب شده و یه پاور گریین 130 هزار تومنی و کل سیستم و من رو سر کار گذاشته . با تعویض اون خازن خراب همه چیز درست شد . پس اول شما با یک پاور سالم سیستمت رو کنترل کن اگه مشکل حل نشد هارد رو هم روی یه سیستم دیگه نصب و ویندوز روش نصب کن . باید قدم به قدم به سخت افزار خراب رسید .به خواننده های این مطلب تذکر میدم در صورت عدم آشنایی با تعمیر وسایل برقی و الکترونیکی از هر گونه دستکاری در این وسایل جدآ خوداری کنند تا دچار خسارت بیشتر نشوند.

Captain
14-04-2014, 10:34
در تاپیک مربوطه مطرح کنید!

بررسی تخصصی پیغام های صفحه آبی (Blue Screen)، خطاهای دائم سیستمی و رفع مشکل آنها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mortyr
14-04-2014, 19:30
دوست عزیز ممنون از اینکه سعی در کمک کردن به من داری
باید این رو هم بگم که سیستم من هیچ مشکلی نداشت ، البته تا قبل از اینکه کارت گرافیک رو کندم و 100 البته هارد رو به یک سیستم دیگه زدم تا به عنوان usb ازش فایل بگیرم...پس فکر نکنم از پاور باشه
مشکل یا تبدیل کارت گرافیک هست ( گرافیگ روی cpu نصب شده و با درایور intel HD geraphic به سیستم شناسایی شده)
و یا مشکل از هارد هست که دچار بدسکتور شده.
میشه آموزش رفع بدسکتور رو برام بزاری؟
اینم آخرین فایل dump ذخیره شده بر سیستم....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mortyr
14-04-2014, 19:31
در تاپیک مربوطه مطرح کنید!

بررسی تخصصی پیغام های صفحه آبی (Blue Screen)، خطاهای دائم سیستمی و رفع مشکل آنها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

باید عرض کنم در تاپیک مربوطه هیچ جوابی نگرفتم و مجبور شدم تاپیک بزنم.

star254
14-04-2014, 20:09
دوست عزیز ممنون از اینکه سعی در کمک کردن به من داری
باید این رو هم بگم که سیستم من هیچ مشکلی نداشت ، البته تا قبل از اینکه کارت گرافیک رو کندم و 100 البته هارد رو به یک سیستم دیگه زدم تا به عنوان usb ازش فایل بگیرم...پس فکر نکنم از پاور باشه
مشکل یا تبدیل کارت گرافیک هست ( گرافیگ روی cpu نصب شده و با درایور intel HD geraphic به سیستم شناسایی شده)
و یا مشکل از هارد هست که دچار بدسکتور شده.
میشه آموزش رفع بدسکتور رو برام بزاری؟
اینم آخرین فایل dump ذخیره شده بر سیستم....
بد سکتور دو جوره نرم افزاری و سخت افزاری . نرم افزاری رو میشه با نرم افزار HDD regenerator برطرف کرد اگه سخت افزاری هم باشه اون نشونت میده ولی دیگه به این هارد نباید دل ببندی . مجموعه نرم افزار های
Hiren's Boot CD این نرم افزار رو داره کارکردن با هم ساده است و از لینک زیر قابل دریافته. ولی من هنوز میگم سیستمت رو با یه پاور دیگه تست کن و هارد رو هم همین طور اگه امکانش رو داری . دوست عزیز من ده ها سیستم رو تعمیر نرم افزاری یا سخت افزاری کردم این حرفها رو همین جوری نمیگم

mortyr
14-04-2014, 20:45
بسیار ممنون از راهنماییت
از اینکه تجربه ی خودت رو در اختیار بقیه میزاری بسیار ممنونم
اقدام به تست کرده و سریعا نتیجه را میگذارم :)

noblem
10-06-2014, 16:23
ببین دوست عزیز به من بگو که زیر اون کد VIRTUAL MEMORY یا PHISICAL MEMORY کدوم زده تا مشکلتو حل کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟