مشاهده نسخه کامل
: مشاوره و راهنمایی برای خرید مادربورد Asus
سلام دوستان
من مادربورد MSI 990FXA-GD65 دارم خودم
ولی خب این مادربورد رو دوستان گفتن برای ولتاژ قفل گزاشتن که نمیشه ولتاژ رو بالا برد و به همین خاطر نمیشه CPU رو اوور کرد و ولتاژ اعمال کرد
حالا میخوام ببینم مادربورد ASUS M5A99FX Pro R2 چه طوره؟ چه قدر از مین خودم قوی تره؟ برای اوور کلاک خوب هست؟
Ali*Reza
12-04-2014, 20:12
سلام.
مادربورد فعلیتون از چیپست 990FX هست که مشکلی بابت اور نیست. میتونین با افزایش ضریب پردازنده ، پردازنده رو اور کنین.
و یا با استفاده از نرم افزار کمپانی MSI یعنی MSI’s OC Genie II تا حدودی پردازنده رو اور کنین.
آپدیت بایوس فراموش نشه.
عزیز این نرم افزار رو نتونستم پیدا کنم ممنون میشم اگه لینکی ازش داری بزاری برام
والا ما قبلا اومدیم اوور کنیم CPU رو ولی ولتاژ از 1.49 بیشتر نشد که بعد دوستان گفتن برای ولتاژ قفل گزاشتن و با این حساب نمیشه ولتاژ رو تغییر داد
Ali*Reza
12-04-2014, 20:50
بسته به میزان و مقدار اور پردازنده ، ممکنه لزومی به ولتاژ دادن نباشه.
به هرحال همونطور که گفتم میتونین توسط افزایش ضریب پردازنده ، فرکانس پردازنده رو افزایش بدین.
البته باید قبل از اور ، شرایط سیستمتون بررسی بشه. برای اینکار در قسمت مربوط به خودش مطرح کنین :
اورکلاک پردازنده و رم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای اون نرم افزار هم به سایت مادربوردتون مراجعه کنین و با توجه به نوع سیستم عاملتون نرم افزار رو در یافت کنین. در ضمن این برنامه با نام Control Center در سایت مشخص شده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/?div=Utility&os=Win8%2064
بسته به میزان و مقدار اور پردازنده ، ممکنه لزومی به ولتاژ دادن نباشه.
به هرحال همونطور که گفتم میتونین توسط افزایش ضریب پردازنده ، فرکانس پردازنده رو افزایش بدین.
البته باید قبل از اور ، شرایط سیستمتون بررسی بشه. برای اینکار در قسمت مربوط به خودش مطرح کنین :
اورکلاک پردازنده و رم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای اون نرم افزار هم به سایت مادربوردتون مراجعه کنین و با توجه به نوع سیستم عاملتون نرم افزار رو در یافت کنین. در ضمن این برنامه با نام Control Center در سایت مشخص شده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/?div=Utility&os=Win8%2064
مرسی عزیز
همون موقع که شما گفتی من رفتم و این برنامه رو دیدم
دانلود کردم بعد گزینه اوور خودکار رو زدم و خودش به این حالت اوور کرد برام
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
20 دقیقه تست پرایم گرفتم که مشکلی نبود و بیشترین دما 50 درجه بود و کمترین دما 42 درجه که توی 20 دقیقه تست پرایم بیشتر دما روی 44 درجه بود
20 دقیقه هم بازی COD Ghost رو اجرا کردم توی اون بازی هم مشکلی نبود و هنگ و فریز اینا نداشتم خداروشکر
به نظرتون خوبه؟ مشکلی نیست الان دیگه؟ تست دیگه ای هم لازم هست بگیرم؟
Ali*Reza
12-04-2014, 22:25
خیر ، مشکلی نیست و دماها هم نرمال هستند.
اقا توی تست ها ok بود حتی BF4 هم 20 دقیقه بازی کردم اونم هیچ مشکلی نبود
بعد که اومدم از بازی بیرون چند تا پیج باز کردم یهو بلو اسکرین داد نمیدونم چرا
مجبور شدم به حالت اولیه برگردونم فرکانس ها رو
Ali*Reza
13-04-2014, 12:52
پیشنهاد میکنم قبل از اور ، بایوس مادربورد رو آپدیت کنین و سپس اقدام به اور کنین.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.